نویسنده |
پیغام |
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: سلام مجيد عزيز بر اساس شكل زير انتن خالي رو سه نقطه ضربدر شده قيچي خواهد شد.البته انتن خالي مي تونه بر اساس شرايط خاك و حفره بيشتر از 3 هم قيچي بشه ولي نبايد كمتر از سه بار قيچي بشه.علت واكنش ردياب به محل هاي تخليه شده هم همين ماده سمي هستش كه تا مدت ها در محل مي مونه و خاك رو الوده مي كنه.اگه محل اولي قيچي شدن رو با مركز اندازه بگيريد و در 2 ضرب كنيد عمق بار هم مشخص ميشه.متاسفانه اطلاعات غلطي كه در مورد يون گفته شده علم اپراتوري رو خيلي منحرف كرده و ما هم نبايد با شنيدن چنين مطالبي تا زماني كه تست نكرديم و تجربه نكرديم و نديديم نبايد قبول كنيم.بنده دلايلي زيادي هم جمع كردم. بنده قبلا هم گفتم كه طلاي كه زير خاك مونده فركانس خاص خودش رو داره و علت هم وجود همين ماده سمي هستش.در تست هاي كه من با طلاي زير خاك انجام دادم 10 گرم ان قوي تر از 500 گرم طلاي جديد هستش و زماني كه اين طلاي زير خاكي خارج ميشه و ماده سمي اون رو از بين مي بره وزنش دقيقا به حالت اصلي سنس ميشه.موفق باشيد حمزه جان تا حالا من هر جارو که با آنتن خالی تست کردم 4 نقطه رو قیچی کرده چه با خوراک چه بدون خوراک و چه خطا و چه هدف اصلی تا حالا 3 قیچی نداشتم ... حالا شما امتحان کن و وقتی جائی آنتنها قیچی شدن به مسیر آنتنها ادامه بده و ببین تا چند بار قیچی میشن ... برای خطا عموما 4 بار و بیشتر امکانش هست و البته بعد از آخرین قیچی حتما آنتن ها از هم باز میشن ... چون الآن چند ساله که من هر بار تست کردم همین بوده و دوستانیکه باهم کار میکنیم هم بهمین شکل آنتن زدن ...از سایر دوستان هم تقاضا دارم این مورد رو بررسی کنن و نتیجشو همینجا اعلام کنن... یا حق.
|
شنبه 3 اسفند1392 - 3:30pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
البته این مورد برای نقطه ی اصلی و زاویه های 45 درجه فرقی نداره و برای هر 3 نقطه هر دفعه 4 بار قیچی میشه ...
|
شنبه 3 اسفند1392 - 3:32pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: بردياي عزيز تمامي اين تست ها براي طلاي كه داراي تركيبي از مس بوده انجام شده و هدف هم رسيدن به اين فلز باارزش هستش بله استاد درست میفرمائید ولی چیزی که ذهنم رو مشغول کرده نتایج تستهای دوستان هستش اگر این خاصیت را فقط برای طلا بدانید میشه گفت کار ردیاب فوق العادست چون نتیجه تجربیات رو که بررسی بفرمایید میبینید؛وزنهای نقره و مس بسیار منطقی هستش و اکثر وزنهای نجومی برای طلا هستش که بسیار جای خوشحالی داره برای من.... حتی بسیاری مواقع که چند فلز وجود داشته مثلا وزنها برای طلا تنی بوده و برای مس و نقره و مفرغ معقولتر بوده از این رو این سوال رو پرسیدم تا شککم به اطمینان تبدیل بشه
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
شنبه 3 اسفند1392 - 3:37pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
بردياي عزيز متاسفانه عده اي اومدن و اين مسائل كذب و دروغ رو مبناي ما قرار دادن و ما هم با تكيه بر اين مباني رديابي مي كرديم كه كلا اشتباه مي رفتيم.كلا هر كسي چيزي گقت بايد بريم تست كنيم و با تجربه خودمون هم بهش برسيم و هر مطلبي هم گفته بشه بايد مدركي داشته باشه كه هم علم قبولش كنه و هم تجربه.اين ماده سمي مبناي براي ايجاد مباحثي چون طلسم و سواستفاده هاي شده كه بايد استين بالا بزنيم تا واقعيت ها رو پيدا كنيم.مطمئن باشيد اين كار كاره يه نفر نيست و بايد بهم كمك كنيم.دوستاني كه ميان و ادعاهاي دارن مطمئن باشن از نظر علم روانشناسي مشكل روحي دارن و اگه وجدان پاكي داشته باشن ميان و كمك مي كنن.در مورد علم هم كسي نمي تونه بگه من برترين هستم چون مطمئن باشيد دست بالاي دست زياده.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 3 اسفند1392 - 3:49pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با درود و ارز ادب .این روزا تاپیک این صفحات نه به اون که یدفعه در عرض چن روز 20 صفحه جلو میره نه به این که این روزا هر چن روز یه صفحه جلو میره.معلومه همه سخت درگیرنا
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 3 اسفند1392 - 5:01pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
حالا یه سوال تا الان که تمام تستها بر روی ردیاب هم با انتنهای برنجی .هم با تلسکوپی بوده که یه سری اطلاعات و وزن گیری حدودا دستمون اومده بود حالا با این کلیدی که جدیدا بر روی ردیاب برای قطع کردن تلسکوپیها گذاشته شده برای چیه ایا نحوه انتن زدن یا وزن گیری این کلیدی که گذاشته شده و تست گرفته نشده با تستی که در وزنهای داده شده قبل از کلید گذاشتن ووزنهای نجومی داده یکیه؟ فرق نمیکنه؟چون ظاهرا این کلیدها وزن رو واقعی تر نشون میده و این مساله فکر کنم شرایطش با قبل کلید گذاشتن برای سنس کردن فرق کنه ها اگه دوستان بیشتر اطلاعات دارن ممنون میشم
|
شنبه 3 اسفند1392 - 5:10pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
حالا این کلیدی که برای تلسکوپیها گذاشته شده برای نفطه زدن بکار میره یا موقع رهگیری برای اینکه وزنهای نجومی هم نده بکار میره؟
|
شنبه 3 اسفند1392 - 5:23pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
دوستان جایی که برف داره ردیاب نزنین چون به هیچ وجه نمیگیره وزیرشم که گله.من امروزچندین کیلومترپیاده روی کردم واسه قبرستونی گبرررررر ولی هرکاری کردم دستگاه اصلاجواب نداددددددددوبرگشتم م م م م م م م دست ازپادرازترررررر
|
شنبه 3 اسفند1392 - 5:32pm |
|
|
علی محمد
|
با سلام من دیشب با ردیاب یک جایی رو ردیابی کردم اولش انتن های تلسکوپی رو قطع کردم و با سیم با فرکانس 1331.5 رهگیری کردم ویک جا با وزن 4 کیلو قیچی شد و فرکانس 38.93 و 39.51 و219.9 با همون وزن و در جهات مختلف وزن هم تغییر نکرد عمق در اومد 1.30 حجم در اومد 80 در 50 ولی با انتن تلسکوپی قطع مگنت جواب نداد بعد 20 دقیقه استراحت انتن تلسکوپی رو وصل کردم و با فرکانس 1331.5 شروع به رهگیری کردم با وزن 30 کیلو که همون جای قبلی که انتن تلسکوپی قطع بود قیچی شد و تا وزن 100 کیلو رو هم جواب داد و فرکانس 38.93 و 39.51 رو هم تست کردم که جواب داد و عمقش در اومد 1.50 و حجمش شد 1.80 در150 و مگنت هم از 10 تا 75 جواب داد مس هم 100 گرم جواب داد و کربن و کک و سنگ و سفال و ریشه درخت آهن و برنز جواب نداد و فرکانس 99.02 هم جواب نداد روی نتیجه گیری موندم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم اگر آقا مجتبی و آقا حمید و آقا حمزه و.... اساتید یک نطری بدن ممنون میشم که بدونم اپراتوری من درست بوده یا نه ممنون میشم
|
شنبه 3 اسفند1392 - 5:39pm |
|
|
علی محمد
|
دوستان من فکر میکنم که وقتی آنتن تلسکوپی رو قطع میکنیم حجم و وزن کمتر میشه و قدرت شعاع زنی هم کمتر میشه من فقط به این تجربه هنوز نرسیدم که در یک جایی که 2000 متر هست از چه عدد وزنی باید استفاده کنم من معمولان از یک کیلو استفاده میکنم و 10 تا 10 تا بالا میبرم عدد وزن رو تا به وزن مورد نظر برسم و وقتی وزنم پیدا شد عدد وزنم رو 2 درجه پایین تر میزارم نمیدونم کارم درست هست یا نه با تشکر
|
شنبه 3 اسفند1392 - 5:45pm |
|
|
|