نویسنده |
پیغام |
ilanji
کاربر حرفه ای
|
مهدی6 نوشته است: ilanji جان سلام توضیحاتون بسیار مفید بود ولی میشه لطف کنی بگی که چجوری با این روش میشه ذرات رو دور زد و فهمید چون ابتدای صحبتو بیان داشته آید راهی برای پیدا کردن هدف واقعی و یا شناخت ذرات چون من با این روش خیلی حفاریهای خطا داشته ام سلام دوست عزیز این روش فقط برای پیدا کردن محل دقیق هدفی است که ردیاب اونو گرفته و شما حداقل میتونید مطمئن باشید که اگر حفاری صورت بگیره درست روی هدف هست و در مواقعی که هدف خیلی کوچیکه مثلا یه سکه که قطرش 2 سانته خب اینکه شما دقیقه نقطه ی اون رو تشخیص بدید خیلی ارزشمنده ولی درباره اینکه آیا هدفتون واقعیه یا نه باید روشهای تشخیص خطا رو که بارها اساتید و دوستان توضیح دادن و البته به امید خدا قراره با ردیاب 35 از شرش خلاص بشیم روی اون پیاده کنید مثلا از روش حرکت هردو آنتن و یا طلای تست و یا قفل شدن آنتنها و ... استفاده کنید سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
پنج شنبه 10 مهر1392 - 12:54am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان یه سوال داشتم اگه باری تو اتاقی تو پنج متری باشدایا خاک اطراف اتاق تغییر میکند
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 10 مهر1392 - 2:26am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
منظورم اینه تو متراژهای مختلف رنگ خاک چجوری میشه
|
پنج شنبه 10 مهر1392 - 2:58am |
|
|
hamze2000
استاد
|
jafar نوشته است: منظورم اینه تو متراژهای مختلف رنگ خاک چجوری میشه جعفر جان حاجي اين مورد براي بار ها و جاهاي مختلف فرق مي كنه.بنده تپه اي حفاري كردم كه خاكش يكسان بود و آخرش هم رسيد به يه اتاق خالي و جاي ديگه هم يه لايه استخوان يه لايه تكه هاي سفال و يه لايه هم زغال وجود داشت كه اون هم رسيده بود به اتاق خالي.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 10:21am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان اگه بارو از طریق تونل گذاشته باشند وما از بالا حفاری کنیم رنگ خاک چه تغییری میکنه
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 12:02pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
jafar نوشته است: حمزه جان اگه بارو از طریق تونل گذاشته باشند وما از بالا حفاری کنیم رنگ خاک چه تغییری میکنه جعفر جان چيزي كه من تجربه اش رو داشتم خاك تغييري نميكنه و بيشتر بصورت بكر هستش
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 12:14pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: حمزه جان اگه بارو از طریق تونل گذاشته باشند وما از بالا حفاری کنیم رنگ خاک چه تغییری میکنه دقیقا همونطوریه که جناب حمزه فرمودند ... باری که توی تونل باشه اگه از بالا بخوای بری یقینا خاک بکره ... چون اون قسمت از خاک دست نخورده و از زیر در اون قسمت بار گذاشته شده ...دقیقا بنده هم با همین موضوع روبرو هستم ... اگه بتونید در ورودی رو پیدا کنید که زحمت خیلی کم میشه ... البته یک مشکل دیگه هم هست که احتمال داره درون تونل ازتله مکانیکی هم استفاده شده باشه ... که این موضوع در تونل های کم طول احتمال کمتری داره ... یا حق.
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 1:15pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
دوستان یک مساله ی جالب برام پیش اومد که خواستم با شما عزیزان در میان بزارم ... دیشب رفتم سمت مکان ... یک چاله ی 30 سانتی با عمق تقریبیه نیم متر کندم و بعد پرش کردم و کوبیدم ... ردیابو با حالت حفره و بیسیم بالا آوردم ... دیدم آنتنها با قدرت بیشتر نسبت به کانال دارن به چاله ی تازه واکنش نشون میدن ... البته اولین بار میشه گفت تونل رو تحویل نمیگرفت ولی با کمی مکث نسبت به تونل هم واکنش داشت ... میدونستم بین دو حفره ی یکسان ،حفره ی پر شده قدرت بشتری داره ولی نه اینکه یه حفری 30*30 اثرش بیشتر از یه تونل دوازده متری باشه ... یا حق.
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 2:16pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
مجيد جان نكته جالبي بود كه آدم رو به فكر مي بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 2:44pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
آره خدائی داشتم بیخیال مکان میشدم ... البته اون دوستم که فک کنم تو این سایت هم عضو شده باشه کارش تو ردیابی درسته و همونجوری که ما فلز تست میزاریم اونم چاله واسه تست حفره میکنــه...دیشب هم نظر اون بود که برای حذف خطای حفره یک حفره ی کوچک کندیم ...ولی خدائی چیزه عجیبیه ... تست کن متوجه میشی .
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 3:14pm |
|
|
|