نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
مجيد جان بنظر من اين مورد رو بايد جدي بگيريد و يكم بيشنر سر اين جا دقت كنيد.حتما تست مي كنم و علتش رو پيدا مي كنم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 3:21pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
majid_famali نوشته است: دوستان یک مساله ی جالب برام پیش اومد که خواستم با شما عزیزان در میان بزارم ... دیشب رفتم سمت مکان ... یک چاله ی 30 سانتی با عمق تقریبیه نیم متر کندم و بعد پرش کردم و کوبیدم ... ردیابو با حالت حفره و بیسیم بالا آوردم ... دیدم آنتنها با قدرت بیشتر نسبت به کانال دارن به چاله ی تازه واکنش نشون میدن ... البته اولین بار میشه گفت تونل رو تحویل نمیگرفت ولی با کمی مکث نسبت به تونل هم واکنش داشت ... میدونستم بین دو حفره ی یکسان ،حفره ی پر شده قدرت بشتری داره ولی نه اینکه یه حفری 30*30 اثرش بیشتر از یه تونل دوازده متری باشه ... یا حق. سلام دوست عزيز بالاخره من متوجه نشدم چاله جديد تونل قديمي رو رد كرد يا تاييد ؟؟؟
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 5:53pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
فعلا كه ردياب بواسطه چاله جديد چاله قديمي رو رد كرده
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 6:02pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
az56 نوشته است: سلام دوست عزيز بالاخره من متوجه نشدم چاله جديد تونل قديمي رو رد كرد يا تاييد ؟؟؟ سلام عزیز ! در ابتدا حفره ی جدید تونل رو رد کرد ولی با توجه به تستهای بعدی و آزمون خطا هم میشد تونل رو گرفت و هم روی حفره ی جدید واکنش داشت ... در کل حفر یک چاله در نزدیکی مکان یک حفره میتونه روش خوبی برای آزمون خطای حفره ی هدف باشه ... مثل روش فلز حذف کننده...
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 6:34pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
آقامجید سرور گرامی آیا شما چاله را پر کردید و یا روش رو پوشوندید و اگه فقط پر کردید اگه زحمتی نیست روی چاله را بپوشانید تا ببینیم ایندفعه عکسالعمل آنتن چجوری در ضمن اینرا آیا با ردیاب خاموش هم امتحان نمودید چون با ردیاب خاموش و آنتن خالی هم میتونید تست کنید. دوستان و اساتید محترم و استاد حمزه خان عزیز یه سوال کدوم از این دوتا قدرت بیشتر در جذب آنتنها دارند چاله ای که عمق زیاد و طول کمی داره یا چاله ای که عمق کم و طول زیاد داره یعنی همون طول منظورم اینه که اگه این دوتا در کنار هم باشند آنتن ها تمایل دارند به کدوم طرف برن اگه شرایط اندازه ها در هر دو شرایط یکسان باشه یعنی طول طونل برابر با عمق چاه باشه و بر عکس .
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 7:34pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام.جناب مهدی عزیز به نظر من واکنش آنتن ها به جای که
عمق ببشتر داره زیادتر هستش.البته با ردیاب روشن.
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 7:55pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
حفره روبايدباقدرت بگيره معمولاانتن هاوقوي واين تجربيه كه ميشه فهميد.ولي منم جايي روانتن هاميكشيدازيه جاتاجايه ديكه كه لونه بودش.
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 9:24pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام
این روشی که مجید جان عرض کردن درسته ,من خودم قبلا برای اینکه بفهمم ردیاب حفره رو گرفته یا جنس رو بعد از پیدا کردن نقطه هدف درچند متری اون یه چاله میکندم بعد از گذاشتن کیسه زباله روی دهانه چاله اونو با خاک می پوشوندم .اینطوری تقربیا میشد فهمید که هدف واقعی هست یا خلاء. البته خلاء های که دارای گاز یا یون فلز باشند بسیار پرقدرت هستند و به راحتی انتها رو اسیر خودشون میکنند طوری که هیچ تست خوراکی جوابگو نخواهد بود.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 10:11pm |
|
|
saeedlatif
|
با سلام خدمت دوستان واساتید.3تا سوال در عملکرد ردیابهای انجمن داشتم.اول اینکه هدف هایی که داخل خم پلمپ شده و وزن بالای100کیلو و در عمق تا 1متر باشند شرایط انتن و تست خطاها.دوم اگر در یک مکان کاملا باستانی و با چندیدن هدف بزرگ و کوچک باید چیکار کرد؟سوم ایا طلا در زیر قیر یا مازوت با این ردیاب جواب میده؟ مرسی
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 10:33pm |
|
|
saeedlatif
|
با سلام خدمت دوستان واساتید.3تا سوال در عملکرد ردیابهای انجمن داشتم.اول اینکه هدف هایی که داخل خم پلمپ شده و وزن بالای100کیلو و در عمق تا 1متر باشند شرایط انتن و تست خطاها.دوم اگر در یک مکان کاملا باستانی و با چندیدن هدف بزرگ و کوچک باید چیکار کرد؟سوم ایا طلا در زیر قیر یا مازوت با این ردیاب جواب میده؟ مرسی
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 10:47pm |
|
|
|