انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:12am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 270 , 271 , 272 , 273 , 274 , 275 , 276 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوست من با اون وزن و عمق ردیاب خودش شما رو میبره سر بار حتی اگه اولین بار باشه از ردیاب استفاده می کنی.در جاهای که چندتا بار باشه بازم کار راحته فقط یکم باید حوصله کنی تا آنتن ها بعد از چند ثانیه گیچ زدن محل بار سنگین رو بهتون نشون بده.در مورد سوال سوم عم بنده تست نکردم ولی اگه عمق حداکثر دو متر باشه فکر کنم جواب بده.در مورد سوال دوم هم این رو بگم که بار های کوچیک می تونه نقش فلز تست رو داشته باشه اونم از نوع قوی.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 11 مهر1392 - 11:07pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستانی که توان خرید ردیاب دو رو ندارن نگران نباشن.با رسیدن ردیاب جدید بنده هر دو ردیاب رو میبرم جاهای که بار داره.بعد از تایید بار با این ردیاب 22 همه تست ها رو انجام میدم و خدا بخواد یه راه کامل و اساسی پیدا می کنم.ولی بدونید راه اول تمرین و تست واقعی هستش.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 11 مهر1392 - 11:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
دوستانی که توان خرید ردیاب دو رو ندارن نگران نباشن.با رسیدن ردیاب جدید بنده هر دو ردیاب رو میبرم جاهای که بار داره.بعد از تایید بار با این ردیاب 22 همه تست ها رو انجام میدم و خدا بخواد یه راه کامل و اساسی پیدا می کنم.ولی بدونید راه اول تمرین و تست واقعی هستش.

حمزه جان واقعا فکر میکنی بشه یک راه حل جامع و کار آمد برای ردیابی صحیح بدست آورد ؟
اگه بشه چی میشه !!!
اونوقت دیگه او کا ام باید دستگاهاشو ترشی بندازه... با این همه دستگاههای دربو داغون چه کلاسی هم میزاره ... اگه بشه با این ردیاب یکراست رفت رو سر هدف واقعی بدون خطا قیمت دستگاههای او کا ام از نصف هم کمتر میشه ...
من فکر میکنم بیشتر محصولات این شرکتو ایرانیها بخرن ... :D
به امید اون روز که فک نمیکنم خیلی دور باشه البته با تلاش و همت آقا مجتبی و حمید آقای گل و بچه های زحمتکش و پر تلاش سایت ...
یا حق

جمعه 11 مهر1392 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
حمزه جان تا امروز به عکس اواتارت بدرستی نگاه نکرده بودم راستش تو ذهنم فکر میکردم سگه :D تا اینکه امشب خواهرزاده کوچولوم گفت عه دایی این شیر رنگش سفیده تازه فهمیدم عکس شیره :D چه جالب حالا واقعا شیر سفیدم داریم ؟؟؟؟؟

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

جمعه 11 مهر1392 - 2:36am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام.تا الان چند مورد شیر سفید داشتیم که این عامل رو از تغییرات ژنتیکی میدونن.مجید جان ایشالله که میشه.حالا ما کاری به ضرر و زیان شرکت ها نداریم فقط هدف موفقیت هستش.ردیاب اول راستش کار کردن باهاش روش خاص خودش رو داره و این روش هم با تمرین بدست میاد.مطمن باشید با مواجه شدن با یه بار واقعی خیلی چیزا برای اوپراتور حل میشه.من خودم برای پیدا کردن حفره و تونل اول اومدم با کانال های زیرزمینی تمرین کردم.برای بار هم راستش رفتم جاهای که یا نشان داشت و یا ماله میراث بود.بعد از اون رفتم برای هدف های که می تونستم حفاری کنم.

جمعه 11 مهر1392 - 2:56am

من همیشه از اقا حمزه تقدیر و تشکر میکنم که در اولین فرصت جواب ما رو میده مرسی

جمعه 12 مهر1392 - 9:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fabienmartin نوشته است:
این تشابه فرکانس( مثل سفال و اهن اکسیدشده و...) که برای طلا داریم ایا برای نقره هم داریم؟

تشابه فرکانس برای نقره هم داریم یا نه؟
من یه جایی رو تست میزنم هم به نقره حساس هست هم به کربن؟ یعنی اون محل زغال داره؟

جمعه 12 مهر1392 - 11:29am
استاد
استاد
آواتار کاربر

fabienmartin نوشته است:
fabienmartin نوشته است:
این تشابه فرکانس( مثل سفال و اهن اکسیدشده و...) که برای طلا داریم ایا برای نقره هم داریم؟

بله داريم و بعد از طلا بيشترين تشابه فركانسي رو همين نقره داره.كربن فقط تو زغال وجود نداره تو سفال و بعضي از خاك ها اين كربن رو داريم.

جمعه 12 مهر1392 - 11:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
fabienmartin نوشته است:
fabienmartin نوشته است:

بله داريم و بعد از طلا بيشترين تشابه فركانسي رو همين نقره داره.كربن فقط تو زغال وجود نداره تو سفال و بعضي از خاك ها اين كربن رو داريم.

دوست عزیز برای این تشابه فرکانس که برای طلا و حالا هم نقره داریم باید چه کرد؟ راهی هست که بفهمیم این تشابه هستش یا خود فلز؟ چون خیلی خوب این تشابه جواب میدن با فلز اصلی هیچ فرقی هم ندیدم؟

جمعه 12 مهر1392 - 12:35pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوست من اين موضوع تا حد زيادي تجربي هستش و باور كنيد نمي دونم بايد چطور بيانش كنم.مهمترين روش تشخيصش هم حركت اين دو آنتن با فاصله 20 سانتي دست ها از فاصله بالاي بيست متري هستش.البته در چهار جهت.بنده چند تا تجربه داشتم كه به اين صورت بود
1-حركت هر دو انتن فقط از يه جهت كه بعد از حفاري تيكه هاي سفال بود
2-حركت هر دو آنتن از دو جهت كه بعد از حفاري سفال با استخوان بود.
3-حركت هر دو آنتن از 3 جهت و تا حدي هم ضعيف كه بعد از حفاري يه بيل اكسيد شده كه تو حفاري هاي گذشته اونجا جا مونده بود خارج شد
4-حركت هر دو آنتن از چهار جهت و فاصله بالاي بيست متري كه بعد از حفاري فلز هفت جوش اومد بيرون
:D

جمعه 12 مهر1392 - 12:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 270 , 271 , 272 , 273 , 274 , 275 , 276 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure