نوروزخان نوشته است:
درود بر دوستان حاضر و جناب جهان بین ...
در رابطه با این مباحث و نظریات آیا نوع دسته و آنتن ردیاب اعم از جنس و طول و ضخامت و مکانیکی یا دیجیتالی بودن آنها تاثیری داره یا نه ؟؟؟ آیا قاعده و قانون خاصی براش تعریف شده یا هرکس بر اساس نظر وسلیقه خودش میتونه استفاده کنه . ضمنا این مباحث در رابطه با شاقول هم صدق میکنه یا نه ؟
نکته ای خوبی رو فرمودید
بنظرم تمام اینها تو کیفیت اثر میزارن البته که رفتار انتن رو هم تحت شعاع قرار میدن
دیجیتال یا مکانیکی همشون یکی هستن فقط دیگه ردیاب دیجیتال نمیتونه بدون عایق باشه پس بهتره ببینید کدوم فلزات با این حالت شکار میشن اگه بتا باشه و شما طلای دسته الفا رو با فرکانس فلان سرچ کنید تمام خطاهای ممکن رو دارید
ضخامت اگر تک جنس باشه زیاد مشکل ساز نمیشه اما با لوله خودکار بهتره تست کنید و مثه دسته پلاستیکی پلیکا سخته گرفتنش
طول انتن بیشتر باشه بخاطر وزن بیشتر میتونه بهتر باشه از طرفی انتن کوتاه نقطه زنی خیلی دقیقی داره انتن بلند برای اشیا ریز خوبه
کلا 30-40 سانت نرمال 60 سانتی بزرگ محسوب میشه بزرگتر سخته کنترلش و نیازی هم نیست
بنوعی سلیقه دست خودتونه تا جایی که حس کنید تاثییرش تو گیرندگی کم نشه
جنس انتن بله کاملا رفتارو عوض میکنه--------انتن برنجی چون از رفتار دوگانه فلزات الفا مس و بتا روی رخ میده و این نکته رو در نظر بگیرید ---بنده اهن رو بهتر و استیل و مس را بهتر میدانم البته شاید اینکه مثل برنج دو قطبی باشه بهتر باشه اما من با برنج زیاد تست نکردم اما بد هم کار نکرده-----اما 100 درصد تفاوت سنس رو بین اهن و برنج خواهید داشت
شاقول اره---بنظرم بی شک همین داستان تاثییر میزاره---بعد از اون نمیخوام مسایل ماورایی رو با این مسایل قاتی کنم-----اینکه ابن سینا معتقده شاقول نمود ذات ادمی و تاثییراتش از همه چیزه و بنوعی همه چیز به مرتبطند----بنوعی اسم این رو من قانون اختلاف /فیزیکی/مکانیکی میزارم---یعنی مکان و فضا یک اختلاف ویژگی با هم دارن که نمود اون رو تو پیشگویی اینده و از این دستها میبینیم --=---البته من سعی میکنم تا بخودم ثابت نشده از این حرفایی جادویی نزنم
البته با ازمایش ده بار انداختن سکه تونستم شیر و خهط و تشخیص بدم البته همیشه یکسان نیس اما نتایج جالبی رخ داده