نویسنده |
پیغام |
saedkashi
کاربر فعال
|
هرکاری کردم نتونستم حرکتی نداره یا بعد ده دقیقه یکم حتی یه دیگ مسی هم نتونستم بزنم کمک لازم دارم
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 8:28pm |
|
|
saedkashi
کاربر فعال
|
اخرش تونستم خودمو با دستگاه سازگار کنم این هفته چند مکان رو قزاره برم اطلاعاتشو حتما میگذارم
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 9:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
saedkashi عزیز خوشحالم و به شما تبریک میگم که بالاخره موفق به آنتن زنی شدین. اما فراموش نکنین این تازه اول راه هست و نکات ریز زیادی در خود قضیه آنتن زنی وجود داره که فرد به فرد میتونه فرق بکنه و به مرور زمان بهش میرسین. حالا لطف کنین برای سایر عزیزانی که ممکنه مشکل شما رو داشته باشن بفرمایین به چه طریقی مشکلتون حل شد؟
|
سه شنبه 27 اسفند1392 - 10:58pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
saedkashi نوشته است: هرکاری کردم نتونستم حرکتی نداره یا بعد ده دقیقه یکم حتی یه دیگ مسی هم نتونستم بزنم کمک لازم دارم دوستان عزیز سلام و خسته نباشید ! برای آن دسته از عزیزانی که مشکل آقا سعید رو در ابتدای کار با ردیاب دارن میشه روش چرخش بدور ژنراتور رو پیشنهاد داد که برای دوستانیکه تازه وارد عرصه ی ردیابی شدن کار آمد هست ...
روش کار از این قرار هست که پس از روشن کردن ردیاب وانتخاب حالت مورد نظر ( بعنوان مثال شما یک سینی مسی را بعنوان هدف انتخاب میکنید و ردیاب را روی حالت copper یا همون مس قرار دهید) ... ولوم پاور را روی 10 گذاشته و آنتن بیسیم و با آنتن تلسکوپی وصل ردیاب را روی زمین گذاشته و آنتنهای خالی را در دست بگیرید و شروع به گردش دور ردیاب نمائید ... در حین چرخش آنتنها مسیر دایره ی دور ردیاب را نشان میدهند و پس از اینکه هدف توسط آنتنها شناسائی شود آنتنها به سمت هدف مورد نظر تغییر مسیر میدهند و شما را به سمت هدف هدایت میکنند ...
یکی از فواید این روش آنست که آنتنها در اکثر مواقع شروع به حرکت و نشان دادن مسیر میکنند و برای دوستانی که تا بحال آنتن نزده اند روش خوبیست تا با عکس العمل آنتنها در هنگام تشخیص هدف آشنا شوند ...
موفق باشید ... یا حق.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 27 اسفند1392 - 2:03am |
|
|
tabaluga
|
اقا مجید خیلی ممنون از شما سپاس گزارم من تازه دستگاهم رسیده از این روش استفاده می کنم اقا سعید ما منتظر جواب سوالی که اقا حمید از شما پرسیدن هستیم
|
چهارشنبه 28 اسفند1392 - 10:49am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
tabaluga نوشته است: اقا مجید خیلی ممنون از شما سپاس گزارم من تازه دستگاهم رسیده از این روش استفاده می کنم اقا سعید ما منتظر جواب سوالی که اقا حمید از شما پرسیدن هستیم با سلام اصلی ترین روشی که در ردیابی در ابتدا برای پیدا کردن مسیر حرکت باید رعایت بشه همین بوده ، البته با دستگاه های بر روی گردن مثل ردیاب 35 هم باید ابتدا بعد از اینکه دستگاه 5 دقیقه روشن بود ، بعد به شکل یک دایره فرضی به قطر 2 متر باید در محل مورد نظر گردش کنید یا بچرخید تا آنتنها بتونن مسیر حرکت رو در طی این گردش 360 درجه شناسایی کنن و شما نقطه آغاز حرکت رو پیدا کنید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 28 اسفند1392 - 12:04pm |
|
|
saedkashi
کاربر فعال
|
من کارایی که انجام دادم از این قرار بود که فهمیدم وقتی دستگاهو بجا گردن کردن به پایین شکمم مثل کمربند ببندم و انتنها روبروی سینه باشه و بیست سانت جلوتراز دستگاه بهترین عملکرد رو داره کار دومم این بود من
هدفم رو زیر خاک گذاشتم بیست سانت هدف
|
چهارشنبه 28 اسفند1392 - 3:37pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با سلام خدمت همه دوستان.من با نیم کیلو مس دفن شده در عمق 60سانتی که این روزا هی داره افتاب و بارون میخوره تمرین میکنم.یادتون باشه هر چی هدف قدیمی تر و در عمق بیشتری باشه حرکت انتها سنگین تره که با مهارت اپراتور قابل تشخیص هست.پس بعد از این که رو ی زمین و تست در عمق 30 الی 40سانتی انجام دادین هدفتونو ببرین در عمق بیشتر تا با حرکت واقعی انتها در جستجوی هدف بیشتر اشنا بشین
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 28 اسفند1392 - 4:47pm |
|
|
saedkashi
کاربر فعال
|
به نظر من سرعت آنتن نسبت به اهداف قدیمی تندتره الان یه مکان رو زدم که بار داشت بالای یک کیلو بود بخاطر موقعیت مکانی نشد تمام تمام اطلاعات رو بگیرم ولی سرعت انتنها قوی بود در ضمن با تلسکوپی باز انتن بسته زمین خیلی مربوط واکنشی نداشتم
|
چهارشنبه 28 اسفند1392 - 6:09pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سال نوراپیشاپیش خدمت همه دوستان تبریک عرض میکنم.
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
پنج شنبه 28 اسفند1392 - 12:45am |
|
|
|