انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:21am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

reza4200 نوشته است:
سلام دوستان برا عمق گیری با ردیاب مرکز که پیدا شد ردیاب خاموش میکنیم بعد به بیرون حرکت میکنیم هر جا قیچی کرد فاصله مرکز تا قیچی دوم میشه عمق هدف آیا برای عمق گیری این روش درسته طبق گفته استاد آریا

درسته

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 11 خرداد1392 - 11:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان یک مطلبی رو باید عرض کنم ؛ اینکه سوال و جوابهای زیادی در مورد اپراتوری ردیاب خودمون صورت گرفته در این صفحه و صفحات گذشته ، دوستان برای اینکه بتونید یک اپراتور خوب و کم خطا بشید باید تمام سوالات و جوابهای مربوط به ردیابی رو خوب بخونید تا حفظ بشید ، چندین بار بخونید و به ذهن بسپارید تا درموقع تست های واقعی بتونید براحتی و بدون مشکل از عهده کار بربیاید :YMPEACE: موفقیت از آن شماست

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 11 خرداد1392 - 12:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
از دوستانی که می تونن کمک کنند ممنون می شم راهنمایی کنند
من هنوز با ردیاب کار نکردم اما تو تستی که با انتن خالی بدون ردیاب و با ردیاب موبایلی انجام می دادم سوالی به ذهنم رسید که ایا تو محیط کاوش یا محیط تست(فک کنم فرقی نمیکنه) میشه دسته ها رو روی پایه ای نصب کرد؟ که کاملا نسبت به زمین عمود باشند(تراز باشند) طوری که بهشون دست نزنیم تا نیروی ذهن و یا حرکت دستها تو واکنش انتنها تاثیر نداشته باشه. تو این حالت واکنش انتها چطوره؟
اینکه چطور همچین پایه ای اماده کنیم رو مد نظرم نیست فقط عدم دخالت دست اپراتور رو می خوام بدونم

سلام دوست من
اگه با ردیاب فرکانسی کار میکنین که نیاز به تماس با دست نداره
من خودم یه تخته به طول 50 عرض 10 و ارتفاع 5سانت گرفتم و 2تا سوراخ به فاصله 40 سانت از هم ایجاد کردم و دسته
انتنها رو کردم داخلش. جوری که لق نزنه. هر چی ارتفاع تخته بیشتر باشه کمتر لق میزنه. و دست به دسته ها نمیزنم و فقط تخته رو تراز نگه میدارم. با این روش تاثیر نیروی ذهن 0% میشه
یا علی

شنبه 11 خرداد1392 - 12:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

reza4200 نوشته است:
سلام دوستان برا عمق گیری با ردیاب مرکز که پیدا شد ردیاب خاموش میکنیم بعد به بیرون حرکت میکنیم هر جا قیچی کرد فاصله مرکز تا قیچی دوم میشه عمق هدف آیا برای عمق گیری این روش درسته طبق گفته استاد آریا

سلام آقا رضا
برای عمق گیری به نظر من با همون دستگاه روشن و بدون سیم از مرکز هدف به عقب حرکت کنین از نقطه ای که سر آنتنها به اندازه 10سانت از هم باز شد تا مرکز را اندازه بگیرین و متراژ بدست آمده رو منهای 1متر کنین. من اینجوری چندین بار با ردیاب آقامجتبی عمقگیری کردم و همیشه درست بوده
یا علی

شنبه 11 خرداد1392 - 12:41pm
مدیر سایت
مدیر سایت

dust نوشته است:
reza4200 نوشته است:

سلام آقا رضا
برای عمق گیری به نظر من با همون دستگاه روشن و بدون سیم از مرکز هدف به عقب حرکت کنین از نقطه ای که سر آنتنها به اندازه 10سانت از هم باز شد تا مرکز را اندازه بگیرین و متراژ بدست آمده رو منهای 1متر کنین. من اینجوری چندین بار با ردیاب آقامجتبی عمقگیری کردم و همیشه درست بوده
یا علی

هرچه از دوست رسد نیکوست @};-
جناب دوست سلام
عرض کنم که درچندین باری که عمق گیری کردید و درست بوده آیا حفاری صورت گرفته و به شیئی رسیدید تا صحت عمگیری شما معلوم بشه ؟ متشکرم
@};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 11 خرداد1392 - 1:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان
من هنوز با ردیاب کار نکردم اما تو تستی که با انتن خالی بدون ردیاب و با ردیاب موبایلی انجام می دادم سوالی به ذهنم رسید که ایا تو محیط کاوش یا محیط تست(فک کنم فرقی نمیکنه) میشه دسته ها رو روی پایه ای نصب کرد؟ که کاملا نسبت به زمین عمود باشند(تراز باشند) طوری که بهشون دست نزنیم تا نیروی ذهن و یا حرکت دستها تو واکنش انتنها تاثیر نداشته باشه. تو این حالت واکنش انتها چطوره؟
اینکه چطور همچین پایه ای اماده کنیم رو مد نظرم نیست فقط عدم دخالت دست اپراتور رو می خوام بدونم

سلام
آقا محمد فکر بدی نیست ولی موقع تست حذف خطا وقتی که هدفی رو پیدا کردید و میخواهید از فاصله های مختلف تستهای حذف خطارو انجام بدید میشه در چهار جهت و ثابت از این روش استفاده کرد ، باید فاصله ها مثل دستها با زمین و با ردیاب باشه تا ببینید چه نتیجه ای بدست میاد ، پس خود شما این آزمایش رو انجام بدید و نتیجه رو به اشتراک بذارید .. سپاس @};-

ممنون استاد
زمان میبره ولی تو اولویت تست میذارمش

آخرین بار توسط explorer در شنبه 11 خرداد1392 - 8:13pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 11 خرداد1392 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

dust نوشته است:
explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان

سلام دوست من
من خودم یه تخته به طول 50 عرض 10 و ارتفاع 5سانت گرفتم و 2تا سوراخ به فاصله 40 سانت از هم ایجاد کردم و دسته
انتنها رو کردم داخلش. جوری که لق نزنه. هر چی ارتفاع تخته بیشتر باشه کمتر لق میزنه. و دست به دسته ها نمیزنم و فقط تخته رو تراز نگه میدارم. با این روش تاثیر نیروی ذهن 0% میشه
یا علی

ممنون دوست عزیز
ایا نتیجه ایی متفاوت داشته؟

شنبه 11 خرداد1392 - 7:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
dust نوشته است:
reza4200 نوشته است:

سلام آقا رضا
یا علی

هرچه از دوست رسد نیکوست @};-
جناب دوست سلام
عرض کنم که درچندین باری که عمق گیری کردید و درست بوده آیا حفاری صورت گرفته و به شیئی رسیدید تا صحت عمگیری شما معلوم بشه ؟ متشکرم
@};-

سلام اقا مهدی. بله فلز مسی که در 2متری چال کردمو راحت با این روش عمقگیری کردم. و در حفاری هدف واقعی یه تیکه سفال همراه با دو عدد سکه نقره ای با همین روش عمقگیری بدست اوردم

آخرین بار توسط dust در شنبه 11 خرداد1392 - 9:11pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 11 خرداد1392 - 8:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

explorer نوشته است:
dust نوشته است:
explorer نوشته است:
با سلام خدمت همه دوستان

سلام دوست من
یا علی

ممنون دوست عزیز
ایا نتیجه ایی متفاوت داشته؟

سلام . نتیجه ش این بوده که اصلا نیروی ذهن روش تاثیر نداره و تلو تلو های الکیش خیلی کم میشه

شنبه 11 خرداد1392 - 8:56pm
مدیر کل
مدیر کل

نقل قول:
نقل قول:
جناب دوست سلام
عرض کنم که درچندین باری که عمق گیری کردید و درست بوده آیا حفاری صورت گرفته و به شیئی رسیدید تا صحت عمگیری شما معلوم بشه ؟ متشکرم @};-

سلام اقا مهدی. بله فلز مسی که در 2متری چال کردمو راحت با این روش عمقگیری کردم. و در حفاری هدف واقعی یه تیکه سفال همراه با دو عدد سکه نقره ای با همین روش عمقگیری بدست اوردم

بهت تبریک میگم دوست خوبم افرین :ymapplause: قرار شد هرکی از این دستگاه چیزی بدست میاره لطف کنه یه عکسی چیزی بذارین تا دوستان دیگه خیالشون راحت باشه در ضمن این روش تخته رو ازش یک عکس بگیرین و بذارین تو انجمن تا دوستانی که تازه کار هستند و مشکل تعادل دستها دارند براشون مرتفع بشه و اموزش لازمه رو بدین ممنون

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 11 خرداد1392 - 12:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 50 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure