نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
من با نیم کیلو مس دفن شده که چن روز پشت سر هم دارم هنوز روش تست و برسی میکنم فرکانس 21.04و21.69خوب عمل میکنن ولی با فرکانسهای ازاد طلا چند بار تست کردم روی این مس دیدم واگنش هست ولی ضعیفه. مگنت هم بارها تست کردم تا40بیشتر نمیرفت.حتی حفره رو هم روی فلز دفن شده میگرفت ولی عددش یادم نیست تمام این تستها با روش با سیم وتلسکوپی قطع از فاصله 50..40..30..20..10..ونقطه کردن انجام شد.اینم بگم من اصلا عادت ندارم وزن رو از 1کیلو بیشتر یا کمتر بگیرم با 1کیلو شروع و ردیابی میکنم تا نقطه کردن بیشترین چیزی که برای من ملاک هست 1...آثار و نشانه ها.2..حجم ومگنت.3..حفره و عمق و چیزای دیگه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 9 فروردین1393 - 12:08pm |
|
|
جاوید
استاد
|
ramin نوشته است: من با نیم کیلو مس دفن شده که چن روز پشت سر هم دارم هنوز روش تست و برسی میکنم فرکانس 21.04و21.69خوب عمل میکنن ولی با فرکانسهای ازاد طلا چند بار تست کردم روی این مس دیدم واگنش هست ولی ضعیفه. مگنت هم بارها تست کردم تا40بیشتر نمیرفت.حتی حفره رو هم روی فلز دفن شده میگرفت ولی عددش یادم نیست تمام این تستها با روش با سیم وتلسکوپی قطع از فاصله 50..40..30..20..10..ونقطه کردن انجام شد.اینم بگم من اصلا عادت ندارم وزن رو از 1کیلو بیشتر یا کمتر بگیرم با 1کیلو شروع و ردیابی میکنم تا نقطه کردن بیشترین چیزی که برای من ملاک هست 1...آثار و نشانه ها.2..حجم ومگنت.3..حفره و عمق و چیزای دیگه درود بر شما با فرکانسهای 25.84 25.90 که برای مس هست تست کن و ببین حداکثر با ولوم وزن چند گرم این هدف مسی که گذاشتید سنس میکنه
|
شنبه 9 فروردین1393 - 1:25pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
چشم جاوید جان این فرکانسهارو هم تست میکنم.خواستم ببینم این 21.04و21.69که مس دفن شده رو سنس میکنه و نقطه میکنه ایا با فرکانسهای طلا 219.9 و39.51 هم همینطوری هست دیدم 219.9سنس میکنه وسط راه انتنها برمیگردن 39.51هم همین طور سر نقطه کرن گیج میزنن.البته این فرکانسها با سیم و تلسکوپی بسته فاین اوکی ولوم قدرت روی 2و3بود
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 9 فروردین1393 - 3:32pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
جاوید نوشته است: ramin نوشته است: من با نیم کیلو مس دفن شده که چن روز پشت سر هم دارم هنوز روش تست و برسی میکنم فرکانس 21.04و21.69خوب عمل میکنن ولی با فرکانسهای ازاد طلا چند بار تست کردم روی این مس دیدم واگنش هست ولی ضعیفه. مگنت هم بارها تست کردم تا40بیشتر نمیرفت.حتی حفره رو هم روی فلز دفن شده میگرفت ولی عددش یادم نیست تمام این تستها با روش با سیم وتلسکوپی قطع از فاصله 50..40..30..20..10..ونقطه کردن انجام شد.اینم بگم من اصلا عادت ندارم وزن رو از 1کیلو بیشتر یا کمتر بگیرم با 1کیلو شروع و ردیابی میکنم تا نقطه کردن بیشترین چیزی که برای من ملاک هست 1...آثار و نشانه ها.2..حجم ومگنت.3..حفره و عمق و چیزای دیگه درود بر شما با فرکانسهای 25.84 25.90 که برای مس هست تست کن و ببین حداکثر با ولوم وزن چند گرم این هدف مسی که گذاشتید سنس میکنه جاوید جان منظورت اینه که ولوم قدرت رو روی 10بزارم و تست بگیرم؟ چون این تستهام با ولوم قدرت روی 2و 3بود. یا این که منظورت اینه که میخوای ببینم تا چند کیلورو با این فرکانس رو هدف میگیره؟
آخرین بار توسط ramin در شنبه 9 فروردین1393 - 3:39pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 9 فروردین1393 - 3:36pm |
|
|
رهنما
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیزم مرسی از راهنماییتون حتما این مواردی که فرمودین رو تست میکنم و نتیجه رو خدمتتون اعلام میکنم مرسی از بذل توجهتون
|
شنبه 9 فروردین1393 - 3:37pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
bardia نوشته است: سلام مجید جان من در هنگام ردیابی به جاهای دیگه توجه میکنم.قطعا ذهنم دخیل نیست.چون باد شدیدی هم میزید و نتنها برخلاف جهت با قدرت حرکت میکردند تست مگنت و حفره را هم از بالا به پائین آمدم حتی توی فرکانسها به نقره که رسیدم آنتنها با قدرت به سمت دیگری رفتند. وزن هم در فواصل ۲۰ متری تغییری نکرد سلام بردیای عزیز ! خوب با این شرایط تست خوبی داشتید ولی مگنت 90 خیلی بالاست و احتمالا نشان از یک منبع خطاست که دارای چند عامل خطا در کنار هم هست...البته امکان اینکه با یک هدف واقعی مثل خزانه و انواع تله برخورد کرده باشید هم هست که دارای چند نوع فلز هست و قطعا با این مگنت دارای قدمت زیاد و وزن بالاست که تشخیص این موضوع با شماست که با توجه به چه سند یا نشانه ای عمل کرده باشید. بهرحال امیدوارم به هدف واقعی زده باشیدو خبرهای خوشی بعد از حفاری به ما بدید ... به امید اونروز . یا حق.
|
شنبه 9 فروردین1393 - 3:39pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
majid_famali نوشته است: bardia نوشته است: سلام مجید جان من در هنگام ردیابی به جاهای دیگه توجه میکنم.قطعا ذهنم دخیل نیست.چون باد شدیدی هم میزید و نتنها برخلاف جهت با قدرت حرکت میکردند تست مگنت و حفره را هم از بالا به پائین آمدم حتی توی فرکانسها به نقره که رسیدم آنتنها با قدرت به سمت دیگری رفتند. وزن هم در فواصل ۲۰ متری تغییری نکرد سلام بردیای عزیز ! خوب با این شرایط تست خوبی داشتید ولی مگنت 90 خیلی بالاست و احتمالا نشان از یک منبع خطاست که دارای چند عامل خطا در کنار هم هست...البته امکان اینکه با یک هدف واقعی مثل خزانه و انواع تله برخورد کرده باشید هم هست که دارای چند نوع فلز هست و قطعا با این مگنت دارای قدمت زیاد و وزن بالاست که تشخیص این موضوع با شماست که با توجه به چه سند یا نشانه ای عمل کرده باشید. بهرحال امیدوارم به هدف واقعی زده باشیدو خبرهای خوشی بعد از حفاری به ما بدید ... به امید اونروز . یا حق.مجید جان ممنونم از لطفتون و راهنماییهاتون این عکسی که ملاحظه میفرمایید مربوط به فاصله 20 متری موردیست که ردیابی شده. (جایی که آن شخص بر روی زمین نشسته را ما ردیابی کرده ایم) ملاحظه بفرمایید که یک قبر بوده که تعداد زیادی سنگ خارج شده این در حالیست که اصلا در سطح زمین سنگلاخ وجود ندارد.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
شنبه 9 فروردین1393 - 3:55pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
آره بردیا جان این منطقه به قبرستون میخوره ... امیدوارم موفق باشی. یا حق.
|
شنبه 9 فروردین1393 - 4:30pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
ramin نوشته است: جاوید نوشته است: ramin نوشته است: من با نیم کیلو مس دفن شده که چن روز پشت سر هم دارم هنوز روش تست و برسی میکنم فرکانس 21.04و21.69خوب عمل میکنن ولی با فرکانسهای ازاد طلا چند بار تست کردم روی این مس دیدم واگنش هست ولی ضعیفه. مگنت هم بارها تست کردم تا40بیشتر نمیرفت.حتی حفره رو هم روی فلز دفن شده میگرفت ولی عددش یادم نیست تمام این تستها با روش با سیم وتلسکوپی قطع از فاصله 50..40..30..20..10..ونقطه کردن انجام شد.اینم بگم من اصلا عادت ندارم وزن رو از 1کیلو بیشتر یا کمتر بگیرم با 1کیلو شروع و ردیابی میکنم تا نقطه کردن بیشترین چیزی که برای من ملاک هست 1...آثار و نشانه ها.2..حجم ومگنت.3..حفره و عمق و چیزای دیگه درود بر شما با فرکانسهای 25.84 25.90 که برای مس هست تست کن و ببین حداکثر با ولوم وزن چند گرم این هدف مسی که گذاشتید سنس میکنه جاوید جان منظورت اینه که ولوم قدرت رو روی 10بزارم و تست بگیرم؟ چون این تستهام با ولوم قدرت روی 2و 3بود. یا این که منظورت اینه که میخوای ببینم تا چند کیلورو با این فرکانس رو هدف میگیره؟ با درود خدمت افا رامین عزیز با تلسکوپی خاموش وزن فلز دقیقتر به دست میاد و اینکه شما برای فلز نیم کیلویی از وزن 1 کیلو شروع به ردیابی می کنید شاید به راحتی نشه رو نقطه قیچی کنید بنابراین بهتره برای نقطه زنی با تلسکوپی خاموش با وزن پاییین مثل 50 یا 100 گرم شرو ع کنیدو با ولوم قدرت 10 فرکانسهای اقا جاوید رو برای وزن گیری تست کنید موفق باشید.
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 9 فروردین1393 - 4:41pm |
|
|
جاوید
استاد
|
درود بر شما ولوم قدرت را روی 10 بزارید تا قدرت دستگاه بیشتر بشه
|
شنبه 9 فروردین1393 - 4:55pm |
|
|