انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:23pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 325 , 326 , 327 , 328 , 329 , 330 , 331 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

بله بنیامین جان اتفاقا با تلسکوپی خاموش این کارو کردم و وزن رو روی 1کیلو گذاشتم که احتمالا ذرات حریف ردیاب نشه50گرم یا100گرم میتونه ذرات رو هم بکشونه با خودش من با 200یا 300گرم هم این کارو کردم قبلا.روی 1کیلو بازم بهتره که از گزند ذرات در امان باشیم.هدف واقعی اگه باشه نیم کیلو یا 1کیلو این ور یا اون ور فرقی نداره اپراتور اپراتور باشه میتونه تشخیص بده @};-

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 9 فروردین1393 - 5:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ali7777 نوشته است:
حجم وقیچی شون یه چیزی تواین مایه هاس س س

سلام اقاکسی ازاساتیدنتونست جوابه سئاله منوبده که چرامگنت یه جافلزیه جاقیچی میشه وکجارویایدرفت پایین؟؟؟؟

شنبه 9 فروردین1393 - 5:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
سلام دوستان
یه سوال دارم اگر طلا داخل دیگ مسی باشه ردیاب رو مس جواب میده یا طلا؟
در مورد ردیاب های دیگه چطوره؟

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

شنبه 9 فروردین1393 - 5:53pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

سید جواد جان اگه طلا تو دیگ مسی باشه و رو فرکانس مس گذاشته باشی طلا رو میگیره ولی ضعیف مس رو قویتر میگیره.من فرکانس طلا رو روی مس دفن شده تست کردم ضعیف میگرفت یا بعضا انتنها گیج میزدن ولی فرکانس هر فلزی رو استفاده کنی معمولا به سمت خود فلز مورد نطر میره حالا میخواد طلا باشه روی مس گذاشته باشی یا مس باشه بخواد رو طلا سنس بشه هر فرکانس مربوط به فلز رو روی همون فلز معمولا سرچ میکنه شاید روی نقره یا طلا هم جواب بده ولی ضعیف روی خود فلز مورد نظر بهتر سنس و نقطه میشه

شنبه 9 فروردین1393 - 6:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان من یک جا رو ردیاب زدم ولی میدونستم که خطاست و 1 متر که حفاری کردم با فرکانس 1331.5 که همونجا رو تایید کرده بود 1 متر که حفاری کردیم به خاک سفید بر خوردیم که من 4 کیلو از این خاک رو که خونه اوردم که فکر کنم مواد معدنی بود تو خونه که تست کردم با فرکانس 1331.5 به سمت طلا نمیرفت به سمت همین خاک سفید میره با تشکر

شنبه 9 فروردین1393 - 6:30pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
tehrani39111355 نوشته است:
سلام دوستان .
جایی رفتم که هدف میفته زیر یک سنگ بزرگ با حجم تقریبی 4 متر .تمام تست ها باسیم -تسکوپی قطع -ولوم قدرت 10 .
فرکانس های دستی 21.99 -38.93-39.51 از فاصله 10 متری واکنش خوبی دارند با وزن 900 کیلو .1331.5 از فاصله 35 متری هدف را سنس میکرد با وزن تقریبی 97 کیلو که بیشتر هم سنس میکرد.مد 2 طلا با وزن 180 از فاصله 30 متری. مد نقره 2 وزن5.5 کیلو-مد مس 8.5 کیلو.مگنت 2 وزن 62 وبالاتر نیز سنس میکرد .حفره تا 38 w.
به علت بزرگ بودن سنگ وناهموار بودن مکان نتونستم حجم فلز ومگنت کامل بگیرم .ولی از طرف شمال به جنوب که جا داشت با فاصله 1.5 متری سنگ قیچی میکرد.از طرف جنوب به شمال چسبیده به سنگ قیجی میکرد .حجم مگنت در این دو جهت تقریبا 1.20 از حجم فلز بیشتر بود .انتن خالی تا فاصله ی 12 متری بسیار عالی سنس میکرد .
در کار سنگ که قیچی میکرد ،تا 30 میشمردم وانتن ها در حالت قیچی می ماندند .آنتن موازی در 3 متری پشت به هدف تا 30 شمردم که روی شماره 18 هر دو انتن به عقب برگشتند ولی همین کار را در حالت روبرو انجام دادم که تا شماره 50 شمردم وآنتنها به حالت پیکان روبروی هدف ایستادند .
کلا3 ساعت کار کردم .به نظر خودم واکنش انتن ها خیلی خوب بودند .منتظر نظر شما عزیزان هستم .

عرض سلام و ادب خدمت استاد عزیزم جناب تهرانی !
همیشه در تست فاصله حداکثر وزن رو بدست بیار مثلا در تست فوق شما با فرکانسهای اولیه وزن 900 کیلو گرمی رو بدست آوردی و با فرکانس 1331.5 تا 97 کیلو بیشتر ادامه ندادی که بهتر بود حد اکثر وزن این فرکانس رو هم بدست میاوردی ...
گزینه ی مگنت یکی از گزینه هائی هست که خیلی تعیین کننده هست پس بدست آوردن عدد نهائی اون هم میتونه مثمر ثمر باشه ...
حجم مگنت و فلز هم خوبه وتست آنتن خالی هم میتونه کمک کنه و تست 10 ثانیه هم یکی از گزینه های مطلوب در تشخیص خطاهاست که خوشبختانه در هر سه مورد خوب جواب دادند ...
در کل باتوجه به اینکه حرکت آنتنها هم خوب بودن که البته این خوبی باید دید چطور تعبیر میشه تست خوبی انجام دادی ولی ایکاش عمق هم ذکر میشد ...
اگه مکان دارای سند یا نشانه هست که تست خوبیه و باید تستهای تکمیلی انجام بشه و در صورت مثبت بودن دستورر حفاری صادر بشه ...

نکته :
در هنگام حفاری برای هدف واقعی هرچه به هدف نزدیکتر شوید عدد مگنت افزایش پیدا میکنه و عدد وزن تا حدودی بسمت پائین تغییر میکنه که البته خیلی محسوس نیست ...

با آرزوی توفیق روز افزون برای شما عزیزان ...
یا حق.

سلام مجید عزیز واستاد.
مورد حفاری شد ورضایت بخش نبود

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

آخرین بار توسط tehrani39111355 در شنبه 9 فروردین1393 - 11:58pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 9 فروردین1393 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
سلام دوستان .
جایی رفتم که هدف میفته زیر یک سنگ بزرگ با حجم تقریبی 4 متر .تمام تست ها باسیم -تسکوپی قطع -ولوم قدرت 10 .
فرکانس های دستی 21.99 -38.93-39.51 از فاصله 10 متری واکنش خوبی دارند با وزن 900 کیلو .1331.5 از فاصله 35 متری هدف را سنس میکرد با وزن تقریبی 97 کیلو که بیشتر هم سنس میکرد.مد 2 طلا با وزن 180 از فاصله 30 متری. مد نقره 2 وزن5.5 کیلو-مد مس 8.5 کیلو.مگنت 2 وزن 62 وبالاتر نیز سنس میکرد .حفره تا 38 w.
به علت بزرگ بودن سنگ وناهموار بودن مکان نتونستم حجم فلز ومگنت کامل بگیرم .ولی از طرف شمال به جنوب که جا داشت با فاصله 1.5 متری سنگ قیچی میکرد.از طرف جنوب به شمال چسبیده به سنگ قیجی میکرد .حجم مگنت در این دو جهت تقریبا 1.20 از حجم فلز بیشتر بود .انتن خالی تا فاصله ی 12 متری بسیار عالی سنس میکرد .
در کار سنگ که قیچی میکرد ،تا 30 میشمردم وانتن ها در حالت قیچی می ماندند .آنتن موازی در 3 متری پشت به هدف تا 30 شمردم که روی شماره 18 هر دو انتن به عقب برگشتند ولی همین کار را در حالت روبرو انجام دادم که تا شماره 50 شمردم وآنتنها به حالت پیکان روبروی هدف ایستادند .
کلا3 ساعت کار کردم .به نظر خودم واکنش انتن ها خیلی خوب بودند .منتظر نظر شما عزیزان هستم .

عرض سلام و ادب خدمت استاد عزیزم جناب تهرانی !
همیشه در تست فاصله حداکثر وزن رو بدست بیار مثلا در تست فوق شما با فرکانسهای اولیه وزن 900 کیلو گرمی رو بدست آوردی و با فرکانس 1331.5 تا 97 کیلو بیشتر ادامه ندادی که بهتر بود حد اکثر وزن این فرکانس رو هم بدست میاوردی ...
گزینه ی مگنت یکی از گزینه هائی هست که خیلی تعیین کننده هست پس بدست آوردن عدد نهائی اون هم میتونه مثمر ثمر باشه ...
حجم مگنت و فلز هم خوبه وتست آنتن خالی هم میتونه کمک کنه و تست 10 ثانیه هم یکی از گزینه های مطلوب در تشخیص خطاهاست که خوشبختانه در هر سه مورد خوب جواب دادند ...
در کل باتوجه به اینکه حرکت آنتنها هم خوب بودن که البته این خوبی باید دید چطور تعبیر میشه تست خوبی انجام دادی ولی ایکاش عمق هم ذکر میشد ...
اگه مکان دارای سند یا نشانه هست که تست خوبیه و باید تستهای تکمیلی انجام بشه و در صورت مثبت بودن دستورر حفاری صادر بشه ...

نکته :
در هنگام حفاری برای هدف واقعی هرچه به هدف نزدیکتر شوید عدد مگنت افزایش پیدا میکنه و عدد وزن تا حدودی بسمت پائین تغییر میکنه که البته خیلی محسوس نیست ...

با آرزوی توفیق روز افزون برای شما عزیزان ...
یا حق.

سلام مجید عزیز واستاد.
مورد حفاری شد ورضایت بخش بود

سلام استاد تهرانی عزیز
مبارک باشه
میشه بفرمایید وزن جنسی که خارج کردید چقد هستش؟اگر براتون مقدور هستش بفرمایید جنس چی بوده :ymhug:
@};- @};- @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

شنبه 9 فروردین1393 - 11:31pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

شرمنده بردیا جان.عرق شرمم درآمد.اشتباه تایپی بود.

یکشنبه 9 فروردین1393 - 12:02am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

اصل ماجرا ازاین قراره که آنتنهای تلسکوپی را بازکردم.چون حذف ذرات نداره.مکان راخیلی پرقدرت گرفته.بعدازحفاری .امروز با تلسکوپی متصل ،مکان را تست کردم .چندان رضایت بخش نبود.ضعیف سنس میکرد.فکرکنم خاکش ........

یکشنبه 9 فروردین1393 - 12:35am
مدیر کل
مدیر کل

استاد تهرانی عزیز بنده که بارها تاکید کردم اگر تلسکوپی رو کلا بردارین و از روش باسیم هم استفاده نشه ؛ دیگه امواج به درستی ارسال نمیشن و نمیشه توقع داشت ردیاب بواسطه فرکانس هدف رو ردیابی کنه! در این صورت بیشتر واکنش ردیاب بواسطه آنتنهای خالی خواهد بود که میدونین دیگه فرکانسی نیست و نمیشه روش حساب کرد.

یکشنبه 9 فروردین1393 - 12:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 325 , 326 , 327 , 328 , 329 , 330 , 331 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 140 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure