نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
hoca2del نوشته است: استاد حمزه فرمود:(طي مراحل كار ولوم قدرت رو دست نزن ولي ولوم وزنت رو به ازاي هر يك متر كه جلو ميره نيم كيلو بالا ببر) جناب حمزه یادم هست مهندس حمید گفته بودن ولوم وزن را بزارید مثلا رو1تن دستگاه رو خاموش کنید بعد از روشن کردن وآنتن زدن 200کیلو یا کمتروبیشتر وزن رو بیارین پایین تا وزنی که سنس بشه بعد دقیقش رو در بیارید چون ممکنه وزن گیری از پایین به بالا نشه وزن درست رو دراورد اگه اشتباه می کنم یا مورد دیگری هست بفرمایید ممنون دوست عزيز موردي كه من گفتم مربوط ميشه براي سنس محل از راه دور.مطلب جناب حميد كاملا درست هستش ولي براي نقطه هدف و گرفتن وزن دقيق تر هدف.در واقع اينم از نكات ريز هستش كه بايد بهش توجه بشه .براي سنس محل از راه دور بايد از وزن هاي پايين استفاده بشه و براي گرفتن وزن دقيق بر روي محل بايد از وزن هاي بالا استفاده بشه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 2:10pm |
|
|
hoca2del
کاربر فعال
|
بسیار عالی تشکر
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 2:31pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
جاوید نوشته است: iranian171 نوشته است: سلام استاد جاوید یعنی میشه به ردیاب ۳۵ پراپ اضاضه کرد تا با دقت بیشتری نقطه زنی کنه؟ ما که پراپ نداریم اصلا پراپ چیه؟ چکار کنیم چطو تهیش کنیم ؟ درود بر شما با پراپ بهتر میشه ردیابی و نقطه زنی کرد.پراپ یه میله از جنس برنج هست که با یه فیش به ردیاب وصل میشه و باید حتما دو پراپ باشه که به خروجی ردیاب وصل بشه ودر زمین فرو برود.خو.دنون هم میتونید بسازید چیز خاصی نداره کافی میله برنجی 5 سانت توی زمین فرو برود. البته من انتنهای تلسکوپی را از ردیاب جدا کردم و پراپها را با فیش به خروجی دو طرف ردیاب وصل کردم و با انتن خالی ردیابی . جهت یابی و نقطه زنی میکنم در هر صورت دقیقتر عمل میکنه سلام استاد جاوید عزیز من دو پراپ درست کردم . خواهشمندم اگر نواقصی در روش کار با پراپ برای نقطه زنی بهتر دارم،اصلاح بفرمایید . پراپ ها را پس از وصل کردن به خروجی آنتن برنجی دستگاه در نقطه ی مورد نظر به فاصله 2 متر(حجم بار) می کاریم ودستگاه را روی زمین به صورتی که آنتن های تلسکپی با زمین اتصال نداشته باشند .مد مورد نظر را انتخاب میکنیم وقدرت دستگاه روی 10 باشد . با انتن خالی دور دستگاه با فاصله ی 2 متر میچرخیم .اگرهدف در زیر نقطه ی ما که پراپ ها را کاشته ایم باشد،انتن های برنجی به طرف پراپ ها قفل میکند . برای جهت یابی هدف نیز همین کار را درفاصله ی دور تر از نقطه ی مشکوک انجام میدهیم و با انتن خالی دور پراپ ها میچرخیم .هر طرفی که قیچی کرد میشود جهت هدف ما . پیشاپیش سپاسگزارم
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 4:25pm |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
سلام یه دو مورد هستش که من تو چندین زمین بهش بر خوردم و با اینکه منطقه های متاوتی بودن ولی نتیجه ها یکسان بودن یکی اینکه تو چندین مورد هدفیو وقتی رد زدم زمانی که ولوم وزنو از کیلو به بالا میبرم یه مسیر دیگه ای رو نشون میده ردیاب و وقتی هم که ولوم وزنو از میلو به پاین میذارم یعنی روی اعداد گرم میذارم یه نقطه دیگه رو نشون میده ردیاب و جالبتر اینجاست که رو هر دونقطه هم ردیاب قیچی میکنه برام این مورد مشابه چندین بار برام پیش اومده به نظرتون علتی داره به مورد دیگه هم اینکه اصلا انتنا به من حجم نمیدم و تمام شرایط فقطو فقط روی یه نقطه قیچی میشه و چیز به نام حجم رو تا الان نتونستم بگیرم وهر باری هم که ردیابمیزنم فقطو فقط روی یه نقطه قیچی میشه برام خاموشی هم رعایت میکنم ولی تا حالا چیزی به نام حجم برام پیش نیومده ایا اینم علتی میتونه داشته باشه
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 10:20pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
استاد حمزه گرامی خسته نباشید. آیا برای وقتی ک بخواهیم یک شعاع 100متری رو ردیابی کنیم و نه بیشتر( یعنی از نقطه ک خودم باشم تا 100متر اطرافم) باید ولوم قدرت روی چند باشه?? اصلا مهمه ک روی چند باشه یا نه کلا باید روی 10 باشه قدرت??
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 22 اردیبهشت1393 - 11:28pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
شایان عزیز اگه با یک فلز بزرگ تست کنید می بینید ردیاب به شما یه حجمی رو میده ولی اگه رو زمین و کار واقعی فقط یه نقطه بده مورد خطا هستش.در مورد قیچی شدن ردیاب هم باید بگم ردیاب بقدری قوی هستش که رو هر مورد مشکوکی قیچی میشه و باید دقت بشه.در مورد تغییر وزن و عوض شدن وضعیت انتن ها هم این مورد یک اموزش ابتدای و کلاسیک برای تشخیص خطا هستش.یعنی اگه ردیاب رو یه وزن مشخص جای رو بگیره و بار واقعی باشه از یک کیلو تا 50 کیلو تغییر وزن ردیاب باید همون محل رو بگیره نه اینکه بره یه جای دیگه،پس تو این مورد با تغییر وزن ردیاب و انتن ها تغییر جهت بدن مورد خطا هستش...
سورنای عزیز اگه بار چه در یک متری شما و چه در چند کیلومتری شما هم باشه ولوم قدرت باید ده باشه و این یک اصل هستش.بازم تاکید میکنم باید رو ده باشه.حالا این محل شما 200 متر باشه باید ولوم وزنت رو کم کنی و اگه محیط کار کم هستش ولوم وزن رو زیاد کن. و اما در مورد عمق گیری 1-برای عمق گیری از ولوم وزن نهایی بدست اومده بار استفاده کنید 2-عمق گیری از 4 جهت باید انجام بگیره و عمق ها باید یکسان و یا نزدیک هم باشن 3- رو عمق گیری ولوم قدرت باید حداکثر باشد 4- به هیچ وجه برای عمق کیری از حالت پراپ زنی،بی سیم استفاده نکنید. 5-سرعت عقب رفتن برای عمق گیری نباید زیاد کند و یا زیاد سریع باشد.بهترین سرعت یک متر در سه ثانیه هستش. 6- طی عمل عقب رفتن نباید محل باز شدن انتن ها داخل حجم بار باشه در غیر این صورت هدف خطا هستش. 7- چون عمل عمق گیری از لبه بار حساب میشه همیشه عمق بدست اومده رو تا بیست سانت اضافه در نظر بگیرید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 12:04am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان دمت گرم خیی خوب گفتی فقط چیزی که هست یه موردی هست که تو 3 متری به خشت خوردن و بوی فوقوالعاده بد زده بالا وقتی وزنو کم میکردم دقیقا همین جا رو میداد ولی وقتی زیاد میکردم یه جای دیگه رو میداد که برام جای سواله حالا امشب با نقطه زن میرم ترتیبشو میدم ببینم قضیه چیه در مورد حجم هم اصلا کاری به فلز تست ندارم وقتی جایی رو تو بیابون نقطه میکنمحتی چند جا تا حالا چندین بار تست کردم عمق بالای 3 متر هم بهم داده ردیاب ولی نمیدونم چرا هیچ حجمی روی هیچ موردی نتونستم بگیرم تا حالا .جالا شایدم به خاطر اینکه مورد خطا بوده نمیدونم
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
سه شنبه 22 اردیبهشت1393 - 3:17am |
|
|
جاوید
استاد
|
tehrani39111355 نوشته است: جاوید نوشته است: iranian171 نوشته است: سلام استاد جاوید یعنی میشه به ردیاب ۳۵ پراپ اضاضه کرد تا با دقت بیشتری نقطه زنی کنه؟ ما که پراپ نداریم اصلا پراپ چیه؟ چکار کنیم چطو تهیش کنیم ؟ درود بر شما با پراپ بهتر میشه ردیابی و نقطه زنی کرد.پراپ یه میله از جنس برنج هست که با یه فیش به ردیاب وصل میشه و باید حتما دو پراپ باشه که به خروجی ردیاب وصل بشه ودر زمین فرو برود.خو.دنون هم میتونید بسازید چیز خاصی نداره کافی میله برنجی 5 سانت توی زمین فرو برود. البته من انتنهای تلسکوپی را از ردیاب جدا کردم و پراپها را با فیش به خروجی دو طرف ردیاب وصل کردم و با انتن خالی ردیابی . جهت یابی و نقطه زنی میکنم در هر صورت دقیقتر عمل میکنه سلام استاد جاوید عزیز من دو پراپ درست کردم . خواهشمندم اگر نواقصی در روش کار با پراپ برای نقطه زنی بهتر دارم،اصلاح بفرمایید . پراپ ها را پس از وصل کردن به خروجی آنتن برنجی دستگاه در نقطه ی مورد نظر به فاصله 2 متر(حجم بار) می کاریم ودستگاه را روی زمین به صورتی که آنتن های تلسکپی با زمین اتصال نداشته باشند .مد مورد نظر را انتخاب میکنیم وقدرت دستگاه روی 10 باشد . با انتن خالی دور دستگاه با فاصله ی 2 متر میچرخیم .اگرهدف در زیر نقطه ی ما که پراپ ها را کاشته ایم باشد،انتن های برنجی به طرف پراپ ها قفل میکند . برای جهت یابی هدف نیز همین کار را درفاصله ی دور تر از نقطه ی مشکوک انجام میدهیم و با انتن خالی دور پراپ ها میچرخیم .هر طرفی که قیچی کرد میشود جهت هدف ما . پیشاپیش سپاسگزارم درود بر شما فاصله دو پراپ از هم نهایت 50 سانت باشه و همیشه بعد از ردیابی و نقطه زنی دستگاه را در 10 تا 15 متری هدف بکارید عمث گیری و حجم گیری و نقطه زنی مجدد کنید اگه دستگاه را روی هدف کاشتید انتنها به طرف دستگاه مسیر را نشون میدهند برای مسیرهای دوربعد از جهت یابی مسیر نقطه فرضی برای ادامه مسیر انتخاب کنید و پراپها را و دستگاه را از زمین جدا کرد و صد متر جلوتر بکارید و مجددا این را تکرار کنید تا به نقطه هدف برسید
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 5:22am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ممنون استاد جاوید عزیز . برای جهت یابی که طبق فرموده ی شما خوب عمل میکنه . برای نقطه زنی در داخل حجم: را توضیح بفرمایید . برای تایید نهایی ممنون
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 6:12pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان بسیار عالی و صادقانه همه جور کمکی رو در اختیار بچه ها و بنده میزاری. سپاس ازت دوست گرامی.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 6:51pm |
|
|
|