نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
سورنا نوشته است: hamze2000 نوشته است: jafar نوشته است: دوستان نتایج تست یک مکان دیکه که بعد رهگیری ونقطه زنی به این شرح میباشد وزن طلا با 39/51 شد 5 تن در حجم 2در3 با عمق 4 متر و وزن نقره با 38/96 شد 4 تن با همان حجم و عمق ,و مکنت با حجم 2/5در3/5 و عمق 3/5 w=83 شد ,مس با 995/0 وزن شد ششصد کیلو با همان عمق اما حجمش کمی کمتر بود .کربن با وزن 251 کیلو اما حجم 1/5در1/5 شد و عمق سه متر. حفره هم با w=63 حجم 1/5در1/5 داد ...با استفاده از روش استاد اریا یک اتاق با ارتفاع 1/5 مشخص شده.در ضمن محل قیچی طلا با نقره یک متر اختلاف داره.دوستآن به نظرتان آیا تست خوبی هست. جعفر عزيز حجم با عمق شما اصلا درست نيست و با وجود قيچي شدن ردياب با وزن 251كيلو براي كربن شكي در خطا بودن محل نيست حمزه جان کربن باید چقد باشه تقریبا? توی این شرایط جعفر عزیز? سورناي عزيز با شناختي كه از كرين داريم من وزن بالاي كربن رو خطاي 100% ميدونم. كربن يه عنصر شيميايي هستش.در واقع این عنصر برای تولید نیاز به یک برخورد سه مرحلهای ذرات آلفا (هسته اتم هلیم) دارد.ایزوتوپ C-14 که در 27 فوریه 1930 کشف شد در سن یابی کربن پرتوزا مورد استفاده است.نوع ديگر كربن هم گرافيت هستش كه در ترکیب با خاک رس بهعنوان مغز مداد بکار میرود.پس اين عنصر كه خيلي كم و بصورت سبك در طبيعت وجود دارد به هيچ وجه امكان ندارد وزن بالاي رو بده و مهم ترين نكته اينكه مد كربن اين ردياب بهترين و كم خطا ترين مد هستش كه نه خطا ميزنه و نه وزن بالا ميده كه اگه وزن بالا هم بده نشان دهنده خطا هستش. اگه بخوام يكم بيشتر توضيح بدم كربن به 4 صورت وجود داره كه عبارت هستش از آمورف.گرافيت.الماس و فلورن كه اين 4 مورد هم يا بصورت پودر و يا بصورت گرافيت كه در اثر دما و فشار از پودر تشكيل ميشه و خيلي كم هستش و بعد الماس هستش با توجه به مقاومت بالاي كه دارد بصورت كم در طبيعت پيدا ميشه و به علت نیروی پیوندهای کربن – کربن كه داره وزن بيشتري نسبت به كربن هاي ديگه داره.در مورد فلورن هم اطلاعاتي ندارم ولي اونم به مقدار خيلي كمي در طبيعت يافت ميشه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:32am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
حمزه جان سلام و خسته نباشی راستش خیلی حالم گرفته هر کاری میکنم از دست این نیروی ذهن خلاص نمیشم حتی اون آنتنهای هوشی را هم ساختم اما جواب بده نیست ,شاید هم درست انتن میزنم و دارم فرکانس مشابه را میگیرم ..نمیدونم چکار کنم که این همه حفاری بیمورد نداشته باشم ...اون روش انتن زنی جدید که گفتین هنوزم وقتش نشده که اینجا بگین وما هم تستش کنیم ...اما فکر کنم یه جورایی ردیاب درست کار میکنه چون چند جایی رو که زدم و تو درستیش شک ندارم ,اما مشکل برای حفاریش هست چندین جا هم که خطا بوده را حفاری کردم حتی یک دونه تکه کوزه در نیامده من موندم چطوری دوستان تو حفاریهاشان کوزه و استخان گرفتن اما من تا حالا اصلا کوزه و استخان و سیلیس ,...نگرفتم .با خودم میگم نکنه این فرکانسا برای من اصلا کارایی نداره ,,,یا شاید هم داره و من فقط دارم ذرات طلا را میگیرم.در هر صورت دیگه از ردیابی خسته شدم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 10:49am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
حمزه جان اگه جایی هم از زغال برای لایه گذاری استفاده شده باشه اونوقت جریان چی میشه. یعنی این فرکانس کربن که تو ردیاب هست فرکانس زغال نیست .?
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:17am |
|
|
hamze2000
استاد
|
jafar نوشته است: حمزه جان اگه جایی هم از زغال برای لایه گذاری استفاده شده باشه اونوقت جریان چی میشه. یعنی این فرکانس کربن که تو ردیاب هست فرکانس زغال نیست .? [جعفر عزيز بله با اين كربن خيلي راحت مي توني زغال رو بگيري ولي شما اگه يه اتاق پر زغال هم داشتي باشي وزنش زياد نميشه. در مورد انتن زدن هم من از روش قبلي استفاده مي كنم فقط به هيچ وجه خودم رو وادار نمي كنم بگم محل درسته و بر اساس شرايط و انتن زني خطا باشه ميگم خطا و اگه درست باشه ميگم درست.تمام نكاتي كه ردياب بهم ميگه رو جمع بندي مي كنم و اگه يه نكته منفي هم وجود داشته باشه تو خطا گفتن شك نمي كنم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:31am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
|
ممنون حمزه جان ,با این که واقعا از ردیابی خسته شدم اما باز هم ادامه میدم.
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 11:41am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت دوستان اقا حمزه اگه جایی رو که با فرکانس ۲۱۹.۹ گرفتم و بعد با فرکانس ۳۸.۹۳ عمق گیری و حجم گیری کردم اگه کربن با وزن بالای یک کیلو اونجا رو بگیره خطا هستش یا نه
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 1:51pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
من دیگه زیاد وقتمو سر تست های دیگه نمیزارم فقط با فرکانس ۲۱۹.۹ رهگیری میکنم و اگه قیچی شد جایی دستگاه رو خاموش میکنم و بعد ۳ دقیقه روشنش میکنم و با فرکانس ۳۸.۹۳. و تلسکوپی قطع عمق گیری و حجم گیری میکنم با نصف وزن بدست اوده با فرکانس ۲۱۹.۹ و بعد مگنت رو میگیرم و بعد هم با نقطه زن دور و بر جایی قیچی رو میگردم اگه بوق داشتم دستور حفاری میدم و بیشتر به سمت جنوب نقطه زن بوق میزنه
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 1:55pm |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا حمزه این روش کار من درسته یا ایرادی داره؟ اگه راه بهتری میدونید بگین تا امشب یه تست بزنم شاید زدیم به هدف امروز چون جاش خوبه و تست میشه کرد همه جور فرکانسی رو
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 1:57pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اقای هدایتی شما باید با همون وزن بدست اومده عمق گیری و حجم گیری کنی و فرکانس هر شخصی با شخص دیگری فرق داره
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 1:59pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
برای مثال فرکانس٩٣'٣٨ برای من رو فرکانس 04'39 درست هست شاید برای شما فرق داشته باشه و جایی رو که شما قیچی میکنی باید تست حفره و مگنت و کربن و عمق مگنت و عمق فلز و حجم فلز و حجم مگنت و فرکانس های خطا رو تست کنی بعد تحلیلش کنی با قیچی شدن خالی که نمیشه به بودن بار اطمینان پیدا کرد
|
جمعه 26 اردیبهشت1393 - 2:05pm |
|
|
|