نویسنده |
پیغام |
سورنا
کاربر حرفه ای
|
tehrani39111355 نوشته است: jafar نوشته است: یه چیز دیگه مشغول حفاری که بودیم یک محلی آمد و به ما ملحق شد گفت که این سنگ که مثل مشت میمونه غروب سایش رو همین جایی که دارین حفاری میکنین میفته.چیز دیگه ای استاد تهرانی جان نیست. جواب خصوصی ارسال شد چرا خصوصی??!! آقا جعفر عمومی سوالشون رو مطرح کردن!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:39pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اگه بنا باشه با خصوصی گفتن شخصی بتونه بزنه به هدف ما که از خدامونه تک تک دوستان به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنن. تو عمومی بارهاهو بارها سوالت گفته شده بازخوردن به مشکلات وای به حال خصوصی
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:08pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:29pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان راستش من در تائید فرمایشات آقای کانی و حمزه عزیز باید عرض کنم که ردیابی خیلی کار پیچیده و متنوعی هستش و بیشترین تمرین و تجربه رو میطلبه که خیلی ها ازش گریزان هستن. از طرفی توقعات غیر منطقی و نادیده گرفتن زحمات اساتید هم کار درستی نیست چراکه همه شاهدیم که دوستان حمزه-کانی و... بدون چشمداشتی در طبق اخلاص انتقال تجربه میکنن و چه توی تاپیک و چه پیام خصوصی و حتی تلفنی همه رو راهنمایی میکنن. بهرحال امیدوارم با همدلی و همراهی هم توی این مسیر پر نشیب موفق باشیم. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:47pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
Kani نوشته است: سلام دوست عزیزی که فرکانس مفرغ خواستید بنده چند تا فرکانس مفرغ زدم و در تایپک دیگری اعلام کردم https://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=13&t=1318به نظرم فرکانس 30.00 مناسبه ولی کسی تستش نکرده و تا الان نشنیدیم که باهاش مفرغ زده باشن. ------------------ سلام دوستان کانی جان توی لینکی که قرار دادی فرکانس مفرغ نداره. لطفا بررسی کنین. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:51pm |
|
|
Kani
استادیار
|
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 2:23pm |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: ما تو اوپراتوري هر نكته جديدي گفتيم دوستان رفتن و رو محل خطا دقيقا اونا رو زدن در حالي كه دوستان اون نكات رو به رديابي تحميل مي كردن و اين باعث ميشد نكات ريز و درست زير سوال برن.در كل شما ردياب رو بده به يه بچه تا با بدترين فركانس بار رو براتون بزنه.وقتي حرف از فركانس هاي دقيق هستش تاثير يك هزارم فركانس مغز رو رديابي نقطه زني شما رو تا 1 متر از نقطه اصلي دور مي كنه و اين چيزي هست كه من ديدم.براي بار زدن شما بايد اول خودتون رو از نظر ذهني اماده كنيد و افكار خودتون رو بر رديابي تحميل نكنيد تا قدرت و دقت ردياب رو ببينيد.خراب كردن اساتيد بدون مدرك و سند كار اشتباهي هست كه خيلي از دوستان رو كه به اميد رسيدن به بار دارن كار مي كنن رو نااميد مي كنه.فركانس صد در صدي هم ما تا 50 سال اينده نخواهيم داشت و اين يك قانون فيزيك هستش :- استاد حمزه ی عزیز دقیقا این فرمایشتون صحیحه و برام خیلی جالبه که هر وقت مطلب جدید گفته میشه در تستهای اعلام شده بعد از اون دقیقا همون مسائل و گفته ها پیش میاد ولی باز مکان خطا هست که دقیقا همون تحمیل ما به ردیاب رو میرسونه ... بنده برای غلبه بر این تحمیل راهکاری انجام میدم که تا بحال برام موفقیت های خوبی بهمراه داشته ... بدین شکل که از یکی از دوستان اپراتور میخوام که برام بدون دیدن صفحه ی ردیاب آنتن بزنه و اصلا نفهمه که ردیاب روی چه فرکانس و تنظیماتی هست و بعد از آنتن زدن ایشان با هم در موارد بدست آمده تبادل نظر میکنیم که این امر باعث شده که موارد خطا فورا تشخیص داده بشه و در موارد مشکوک هم با کمی دقت و صرف وقت به درستی یا نادرستیه مورد پی ببریم ... جسارتا یه مورد دیگه هست که اگه ایجاد شبهه نکنه میخوام عرض کنم : دوستان عزیز در مورد مطرح شدن بعضی موارد بصورت خصوصی خیلی حساس نباشید ! برای خود بنده که با نیت خیر موفقیت اخیر رو اعلام عمومی کردم از روز اعلام تا الآن هزار مشکل از طرف برخی کاربران همین انجمن پیش اومد که خدا وکیلی پشیمون شدم از اعلام عمومی ... جسارت نباشه ولی همه به یک میزان ظرفیت ندارن فک کنم تو این مدتی که بنده در خدمت دوستان هستم تقریبا بنده رو شناخته باشید که بهیچ وجه دنبال مسائل حاشیه ای نبوده و نیستم و اصلا نخواستم و نمیخوام کسی از دستم ناراحت باشه ولی در این مورد حق بدید که نمیشه بعضی مسائل رو عمومیش کرد ... خود بنده فقط به قصد اطلاع رسانی و تائیداکثر فرمایشات اساتید که واقعا زحمت میکشن زدن هدف رو اعلام عمومی کردم با اینکه بنده در موفقیت بدست امده فقط اپراتور کمکی بودم و اصل قضیه مربوط به اشخاص دیگری بود ولی یکسری سوء تفاهمات برای دوستان پیشومد که فقط بنده رو شرمنده ی همشون کرد و بس ... پس اگر میبینید گاهی دوستان از گفتن یکسری مسائل امتناع میکنن بهشون حق بدید ... همینجا اعلام میکنم قصد اساعه ی ادب به هیچیک از دوستان رو نداشته و ندارم و بازم از تک تک دوستان اگر موجب رنجش ناخواسته ی بزرگواری شدم عذر میخوام ... در پناه حق.
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 3:15pm |
|
|
Kani
استادیار
|
دوستان اخرین یافته خودمو تو تایپک قفل شده گذاشتم که البته در رسیدن به آن نقش دوست بزرگوارم حمزه بسیار پر رنگه. بهترین فرکانس نقره تا الان رو گذاشتم که طبق تستهای خودم 10 برابر بهتر عمل میکند. بعنوان مثال فرکانس 86.15 رو یه مکان وزن بیش از 600 کیلو داد و این فرکانس جدید حدودای 60 کیلو وزن داد. این به معنای رد دادن هاله و ذرات تا حد زیاده که البته نمیگم کلا هاله رو رد میکند. در همین حد هم میتونه بسیار از تشابهات رو هم حذف کند. چنین نتیجه ای میشه این برداشتو ازش کرد که این فرکانس مطمئن تر و نقطه زنی و وزنگیری آن به واقعیت بسیار نزدیکتر است.
امیدوارم که راضیتون کنه و باهاش بار بزنید.
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 3:46pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
tehrani39111355 نوشته است: تهرانی جان ما مخلصیم منظور بدی نداشتیم شوخی بود به دل نگیرید کانی جان از بابت زحماتت ممنون حمزه جانم که همیشه مایه سرافرازی ما بوده
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 4:54pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
ramin نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: تهرانی جان ما مخلصیم منظور بدی نداشتیم شوخی بود به دل نگیرید کانی جان از بابت زحماتت ممنون حمزه جانم که همیشه مایه سرافرازی ما بوده رامین جان سروری . واقعیت را باید پذیرفت. من از همه ی بچه های این انجمن تجربه ای اموخته ام وشاگرد ودست بوس همه هستم . هیچ وقت به خودم اجازه نمی دهم که با یک غرور نابجا ،مسیر این انجمن را تغییر دهم .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 8:00pm |
|
|
|