انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 4:44pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 391 , 392 , 393 , 394 , 395 , 396 , 397 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

shayan666666 نوشته است:
باسلام خدمت اساتید.کسانی که میخوان با عملکرد دستگاه مطمین بشن یک هندسوری رو گرفته وسیم هارو قطع کرده واز یک کلاف مثبت ومنفی را جدا کرده و مثبت را به جا فیش سمت دستگاه ومنفی را به جا فیش چپ دستگاه وسل کرده .باروشن کردن دستگاه میتونید با کم وزیاد کردن قدرت

سلام
درستش کردم .چندان کارایی نداشت .
چون هیچ صدایی -خشی .......عکس العملی نداشت .
شایدم من نتونستم درست وصلش کنم

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 2 خرداد1393 - 2:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام از دو هنسفری یکی را گرفته وقطع کرده واستفاده کرده و دو سر سیم را لخت کرده وشارلاک ان راسوزانده ‌‌‌‌‌وبا چاقو کرده و

شنبه 2 خرداد1393 - 12:55am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام
من وقتی آنتن برجی را روی دسته قرار دادم و خواستم با تست بوق مولتی متر اتصال بین فیش ته دسته با آنتن برنجی چک کنم یکی از دسته ها آنتن برنجی با دسته اتصال داشت و در یکی نداشت ....آیا اتصالش قطع شده یا کلا اینجوریه؟؟؟؟؟

شنبه 3 خرداد1393 - 8:23am
استاد
استاد
آواتار کاربر

babaee197 نوشته است:
با سلام
من وقتی آنتن برجی را روی دسته قرار دادم و خواستم با تست بوق مولتی متر اتصال بین فیش ته دسته با آنتن برنجی چک کنم یکی از دسته ها آنتن برنجی با دسته اتصال داشت و در یکی نداشت ....آیا اتصالش قطع شده یا کلا اینجوریه؟؟؟؟؟

نه دوست من هر دو دسته بايد بوق بزنن و بايد اتصال داشته باشن.در غير اين صورت دسته هات مشكل دارن

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 3 خرداد1393 - 10:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
hamze2000 نوشته است:
babaee197 نوشته است:
با سلام

نه دوست من هر دو دسته بايد بوق بزنن و بايد اتصال داشته باشن.در غير اين صورت دسته هات مشكل دارن

حمزه جان:از خروجی های ردیاب{به سمت آنتن} تکی به زبونم میزنم گزش نداره. ولی دو تا رو که همزمان به زبونم می زنم گزش داره.آیا درسته ردیاب؟چون ولوم ردیاب خراب شده بود و خودم تعویض کردم.ممنون میشم جواب بدی. :-BD

شنبه 3 خرداد1393 - 10:32am
استاد
استاد
آواتار کاربر

درسته الميراي عزيز.تكي نبايد گزش داشته باشه ولي هر دو رو باهم بزني بايد گزش داشته باشه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 3 خرداد1393 - 10:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
hamze2000 نوشته است:
درسته الميراي عزيز.تكي نبايد گزش داشته باشه ولي هر دو رو باهم بزني بايد گزش داشته باشه.

ممنون حمزه جان.دیشب بستمش. و الان هم خیالم راحت شد.من زحماتم همیشه گردن شماست. @};- @};- @};-

شنبه 3 خرداد1393 - 11:01am

سلام به همگی، من سه چهار روزی میشه این ردیاب به دستم رسیده و برای امتحان تو فضای باز یه النگو و پلاک طلا تقریبا به وزن ۲۰ گرم رو جایی مخفی کرد دوستم که من ندیدم و ولوم رو گذاشتم روی ۱۰ و روی انواع فرکانسهای طلا امتحان کردم ولی گیج میزد و انتنها هر دفعه به یک سمت میچرخیدن و ولوم رو هم کم میکردم همینجوری بود و نمیتونم اون پلاک رو پیدا کنم ولی وقتی جاش رو میدونم خود به خود انتنها میرن سمتش و چشمام رو هم میبندم وبه هیچی فکر نمیکنم دیگه نمیرن سمتش، وقتی هم که یه نفر پلاک رو دستش میگیره و حرکت میکنه انتها هم با اون حرکت میکنن و حتی وقتی هم که دستگاه رو کلا خاموش میکنم و کنار میزارم وفقط دسته ها رو دستم میگیرم بازم انتنها به سمت هدفی که میدونم کجاست میرن ولی وقتی هدف مخفی باشه هرچقدر تلاش میکنم و با همه ی فرکانسهای اعلام شده امتحان میکنم فایده ای نداره، لطفا یکی راهنماییم کنه ممنون میشم، در ضمن یکی از انتنها توی دسته در حد کمتر از نیم میلیمتر به سمت بالا و پایین لقی میزنه و همون انتن خیلی سنگینتر از اون یکی انتن حرکت میکنه

شنبه 3 خرداد1393 - 1:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
babaee197 نوشته است:
با سلام

ممنون آقا حمزه که پاسخ دادین @};-

شنبه 3 خرداد1393 - 1:41pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

moghaddas نوشته است:
سلام به همگی، من سه چهار روزی میشه این ردیاب به دستم رسیده و برای امتحان تو فضای باز یه النگو و پلاک طلا تقریبا به وزن ۲۰ گرم رو جایی مخفی کرد دوستم که من ندیدم و ولوم رو گذاشتم روی ۱۰ و روی انواع فرکانسهای طلا امتحان کردم ولی گیج میزد و انتنها هر دفعه به یک سمت میچرخیدن و ولوم رو هم کم میکردم همینجوری بود و نمیتونم اون پلاک رو پیدا کنم ولی وقتی جاش رو میدونم خود به خود انتنها میرن سمتش و چشمام رو هم میبندم وبه هیچی فکر نمیکنم دیگه نمیرن سمتش، وقتی هم که یه نفر پلاک رو دستش میگیره و حرکت میکنه انتها هم با اون حرکت میکنن و حتی وقتی هم که دستگاه رو کلا خاموش میکنم و کنار میزارم وفقط دسته ها رو دستم میگیرم بازم انتنها به سمت هدفی که میدونم کجاست میرن ولی وقتی هدف مخفی باشه هرچقدر تلاش میکنم و با همه ی فرکانسهای اعلام شده امتحان میکنم فایده ای نداره، لطفا یکی راهنماییم کنه ممنون میشم، در ضمن یکی از انتنها توی دسته در حد کمتر از نیم میلیمتر به سمت بالا و پایین لقی میزنه و همون انتن خیلی سنگینتر از اون یکی انتن حرکت میکنه

سلام
اولش همه اینطوری اند .دو سه ماه که دستت باشه ومدادم باهاش تمرین کنی ،تازه یه چیز هایی از ردیابی متوجه میشوی .
این نکاتی که اساتید میفرمایند،یاد گرفتن وحفظ کردنش خیلی راحته ولی به کار بردنش سخت وزمانبر .

در جاهای فاقد فلز با فلزات سنگین (بالای یک کیلو) تمرین کن که حرکت آنتن را بشناسی .

این مراحل را باید رد کنی دوست گرام .
موفق باشید

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

شنبه 3 خرداد1393 - 2:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 391 , 392 , 393 , 394 , 395 , 396 , 397 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 130 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure