نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
shayan666666 نوشته است: باسلام خدمت اساتید.کسانی که میخوان با عملکرد دستگاه مطمین بشن یک هندسوری رو گرفته وسیم هارو قطع کرده واز یک کلاف مثبت ومنفی را جدا کرده و مثبت را به جا فیش سمت دستگاه ومنفی را به جا فیش چپ دستگاه وسل کرده .باروشن کردن دستگاه میتونید با کم وزیاد کردن قدرت سلام درستش کردم .چندان کارایی نداشت . چون هیچ صدایی -خشی .......عکس العملی نداشت . شایدم من نتونستم درست وصلش کنم
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
جمعه 2 خرداد1393 - 2:19pm |
|
|
shayan666666
کاربر فعال
|
سلام از دو هنسفری یکی را گرفته وقطع کرده واستفاده کرده و دو سر سیم را لخت کرده وشارلاک ان راسوزانده وبا چاقو کرده و
|
شنبه 2 خرداد1393 - 12:55am |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
با سلام من وقتی آنتن برجی را روی دسته قرار دادم و خواستم با تست بوق مولتی متر اتصال بین فیش ته دسته با آنتن برنجی چک کنم یکی از دسته ها آنتن برنجی با دسته اتصال داشت و در یکی نداشت ....آیا اتصالش قطع شده یا کلا اینجوریه؟؟؟؟؟
|
شنبه 3 خرداد1393 - 8:23am |
|
|
hamze2000
استاد
|
babaee197 نوشته است: با سلام من وقتی آنتن برجی را روی دسته قرار دادم و خواستم با تست بوق مولتی متر اتصال بین فیش ته دسته با آنتن برنجی چک کنم یکی از دسته ها آنتن برنجی با دسته اتصال داشت و در یکی نداشت ....آیا اتصالش قطع شده یا کلا اینجوریه؟؟؟؟؟ نه دوست من هر دو دسته بايد بوق بزنن و بايد اتصال داشته باشن.در غير اين صورت دسته هات مشكل دارن
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:18am |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
hamze2000 نوشته است: babaee197 نوشته است: با سلام من وقتی آنتن برجی را روی دسته قرار دادم و خواستم با تست بوق مولتی متر اتصال بین فیش ته دسته با آنتن برنجی چک کنم یکی از دسته ها آنتن برنجی با دسته اتصال داشت و در یکی نداشت ....آیا اتصالش قطع شده یا کلا اینجوریه؟؟؟؟؟ نه دوست من هر دو دسته بايد بوق بزنن و بايد اتصال داشته باشن.در غير اين صورت دسته هات مشكل دارن حمزه جان:از خروجی های ردیاب{به سمت آنتن} تکی به زبونم میزنم گزش نداره. ولی دو تا رو که همزمان به زبونم می زنم گزش داره.آیا درسته ردیاب؟چون ولوم ردیاب خراب شده بود و خودم تعویض کردم.ممنون میشم جواب بدی.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:32am |
|
|
hamze2000
استاد
|
درسته الميراي عزيز.تكي نبايد گزش داشته باشه ولي هر دو رو باهم بزني بايد گزش داشته باشه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:56am |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
hamze2000 نوشته است: درسته الميراي عزيز.تكي نبايد گزش داشته باشه ولي هر دو رو باهم بزني بايد گزش داشته باشه. ممنون حمزه جان.دیشب بستمش. و الان هم خیالم راحت شد.من زحماتم همیشه گردن شماست.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 11:01am |
|
|
moghaddas
|
سلام به همگی، من سه چهار روزی میشه این ردیاب به دستم رسیده و برای امتحان تو فضای باز یه النگو و پلاک طلا تقریبا به وزن ۲۰ گرم رو جایی مخفی کرد دوستم که من ندیدم و ولوم رو گذاشتم روی ۱۰ و روی انواع فرکانسهای طلا امتحان کردم ولی گیج میزد و انتنها هر دفعه به یک سمت میچرخیدن و ولوم رو هم کم میکردم همینجوری بود و نمیتونم اون پلاک رو پیدا کنم ولی وقتی جاش رو میدونم خود به خود انتنها میرن سمتش و چشمام رو هم میبندم وبه هیچی فکر نمیکنم دیگه نمیرن سمتش، وقتی هم که یه نفر پلاک رو دستش میگیره و حرکت میکنه انتها هم با اون حرکت میکنن و حتی وقتی هم که دستگاه رو کلا خاموش میکنم و کنار میزارم وفقط دسته ها رو دستم میگیرم بازم انتنها به سمت هدفی که میدونم کجاست میرن ولی وقتی هدف مخفی باشه هرچقدر تلاش میکنم و با همه ی فرکانسهای اعلام شده امتحان میکنم فایده ای نداره، لطفا یکی راهنماییم کنه ممنون میشم، در ضمن یکی از انتنها توی دسته در حد کمتر از نیم میلیمتر به سمت بالا و پایین لقی میزنه و همون انتن خیلی سنگینتر از اون یکی انتن حرکت میکنه
|
شنبه 3 خرداد1393 - 1:22pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
hamze2000 نوشته است: babaee197 نوشته است: با سلام من وقتی آنتن برجی را روی دسته قرار دادم و خواستم با تست بوق مولتی متر اتصال بین فیش ته دسته با آنتن برنجی چک کنم یکی از دسته ها آنتن برنجی با دسته اتصال داشت و در یکی نداشت ....آیا اتصالش قطع شده یا کلا اینجوریه؟؟؟؟؟ نه دوست من هر دو دسته بايد بوق بزنن و بايد اتصال داشته باشن.در غير اين صورت دسته هات مشكل دارن ممنون آقا حمزه که پاسخ دادین
|
شنبه 3 خرداد1393 - 1:41pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
moghaddas نوشته است: سلام به همگی، من سه چهار روزی میشه این ردیاب به دستم رسیده و برای امتحان تو فضای باز یه النگو و پلاک طلا تقریبا به وزن ۲۰ گرم رو جایی مخفی کرد دوستم که من ندیدم و ولوم رو گذاشتم روی ۱۰ و روی انواع فرکانسهای طلا امتحان کردم ولی گیج میزد و انتنها هر دفعه به یک سمت میچرخیدن و ولوم رو هم کم میکردم همینجوری بود و نمیتونم اون پلاک رو پیدا کنم ولی وقتی جاش رو میدونم خود به خود انتنها میرن سمتش و چشمام رو هم میبندم وبه هیچی فکر نمیکنم دیگه نمیرن سمتش، وقتی هم که یه نفر پلاک رو دستش میگیره و حرکت میکنه انتها هم با اون حرکت میکنن و حتی وقتی هم که دستگاه رو کلا خاموش میکنم و کنار میزارم وفقط دسته ها رو دستم میگیرم بازم انتنها به سمت هدفی که میدونم کجاست میرن ولی وقتی هدف مخفی باشه هرچقدر تلاش میکنم و با همه ی فرکانسهای اعلام شده امتحان میکنم فایده ای نداره، لطفا یکی راهنماییم کنه ممنون میشم، در ضمن یکی از انتنها توی دسته در حد کمتر از نیم میلیمتر به سمت بالا و پایین لقی میزنه و همون انتن خیلی سنگینتر از اون یکی انتن حرکت میکنه سلام اولش همه اینطوری اند .دو سه ماه که دستت باشه ومدادم باهاش تمرین کنی ،تازه یه چیز هایی از ردیابی متوجه میشوی . این نکاتی که اساتید میفرمایند،یاد گرفتن وحفظ کردنش خیلی راحته ولی به کار بردنش سخت وزمانبر . در جاهای فاقد فلز با فلزات سنگین (بالای یک کیلو) تمرین کن که حرکت آنتن را بشناسی . این مراحل را باید رد کنی دوست گرام . موفق باشید
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 3 خرداد1393 - 2:01pm |
|
|
|