bina نوشته است:
سلام دوستان
یه جایی رو با ردیاب زدیم و تست زرات رو هم با بیش از 10 گرم طلا انجام دادیم و دوباره مثبت بود و عمقش رو هم درآوردیم که حدود2 متر بود .
ولی وقتی کندیم زمینش طبیعی بود و هیچ علامتی مبنی بر دستی بودن خاک نداشت.
البته تا یادم نرفته زمینش بگم که نمناک بود.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
یاعلی مدد
باسلام
دوست عزیز همیشه از علایم وجود هدف در یه نقطه این نیست که خاکش حتما باید دستی یا شل باشه .این خاک طی سالیان زیاد ممکنه در اثر عوامل محیطی و جوی بقدری سفت بشه که اینطور بنظر بیاد که اونجا خاکش بکره .
یه خاطره ای رو براتون تعریف کنم :
یه روز باچندتا از دوستان به منطقه ای در شمال رفتیم یکی از اونا دستگاه لورنز دیپمکس ایکس 5 داشت و ادعا میکرد که به اصطلاح خدای لورنزه وتمام عکس العمل های دستگاه رو میفهمه .شروع کرد به کاوش و یک نقطه ای رو پیدا کرد و گفت اینجا رو باید حفاری کنیم. البته با خودش چندنفر برای حفاری آورده بود .حدود یک متر که حفاری شد خوردند به خاک سفت که باور کنید بسختی کنده میشد. یکی از دوستان گفت که این خاک بکره و دست نخورده است خودتونو علاف نکنید ولی این آقا که دستگاه زده بود اصرار داشت که اونجا فلزی وجود داره و جالبه که بدونید حتی اظهار کرد که فلز آهن نیست ولی مطمینا طلا هم نیست و گفت که طبق تشخیصش از صدای دستگاه نسبت به اون فلز باید مفرغ باشه .بالاخره ما یه طرف نشستیم و نظاره گر حفاری اونا شدیم تا اینکه تقریبا متراژکنده شده به دومتر وپنجاه رسید ولی باز هم از جنس خبری نبود
اینم بگم که با لوپ 1.5*1.5 کاوش میکرد و تا متراژ 2 که حفاری شده بود کویل 35 سانتی اصلا واکنشی به وجود فلز در اونجا نشون نمیداد وهمه میگفتند بیخودی داریم تلاش میکنیم تا اینکه در متراژ 2.2 با کویل 35 سانتی هم زد وگفت دیگه چیزی نمونده .وبالاخره در متراژ 3.30 یه بشقاب مفرغی به قطر تقریبا 30 سانت اندازه این بشقابهای پلوخوری از دل خاک بکر وخیلی سفت بیرون اومد.
بعدها من چیزهایی از این فرد در مورد کار کردن با لورنز دیدم که واقعا حیرت کردم و از همینجا بهش آفرین و احسن میگم .اپراتور حرفه ای یعنی همین