انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:38pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 405 , 406 , 407 , 408 , 409 , 410 , 411 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام

tabaluga نوشته است:
عطا نوشته است:
سلام به همه من هم ردیاب 35 گرفتم یه چند روزی فرکانس 1331.5 به پلاستیک حساس لطفا دوستان چک بنمایند لطفا

سلام عطا جان 35 مبارکت باشه امید وارم که در این راه موفق باشی

مرسی از شما با کمک شما دوستان عزیز و از تمام کسانی که در این راه پر رمز و راز زحمت کشیده اند تشکر فراوان دارم .تو فیق از ایزد منان خو استارم

دوشنبه 19 خرداد1393 - 8:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان من یک منطقه که به صورت تپه مانند بود ردیاب زدم که نتایجش به صورت زیر هست
وزن گیری که کردم شد 500 کیلو مگنت شد 76 حجم شد 2 در 2
حفره هم تا 70 جواب داد حجم حفره با حجم فلز یکی شد
کربن 200 گرم عمق هم شد 3 متر
و تصویری هم زدم که فایلشو میزارم تو تصویری 5 تا سنگ افتاده با 2 تا حفره دوستان هم یک نظری بدن ممنون میشم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 12:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این هم ترسیم نقاشی اون نقطه

سه شنبه 20 خرداد1393 - 12:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز تو فایل تصویری چیزی دیده نمیشه یه صفحه صافه

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:27pm

ebi-gold نوشته است:
با سلام دوستان من یک منطقه که به صورت تپه مانند بود ردیاب زدم که نتایجش به صورت زیر هست
وزن گیری که کردم شد 500 کیلو مگنت شد 76 حجم شد 2 در 2
حفره هم تا 70 جواب داد حجم حفره با حجم فلز یکی شد
کربن 200 گرم عمق هم شد 3 متر
و تصویری هم زدم که فایلشو میزارم تو تصویری 5 تا سنگ افتاده با 2 تا حفره دوستان هم یک نظری بدن ممنون میشم

سلام ابی عزیز
این فایلی که به صورت زیپ شده گذاشتی فرمت عجیبی داره
لطفا اگر مقدور هست طوری بذار که قابل دسترس باشه
خیلی از ماها تا حالا فایل تصویری ندیدیم زحمتش روبکشی ممنون می شیم
سربلند و تندرست باشی

سه شنبه 20 خرداد1393 - 3:55pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
جناب ابی گولد بهتر بود تستها رو تکمیلتر میگذاشتید تا بهتر بشه نظر داد. اینکه با چه فرکانسی وزن و عمق و حجم بدست آوردی.
تصویری رو هم چک کردم که فقط گوشه پایین چپ یه مواردی هست و بقیه صاف که اینم تحلیلش فعلا میسر نشده.
اما اگر بنارو براین بگیریم که اسکن تصویری شما درست بوده نشان از خطای ردیاب است چون زمین بکر و یکدست رو نشون میده. :-\
در ضمن برای نقره فقط از 163.3 استفاده کنید.

من طی تستهایی که اخیرا داشتم به این نتیجه رسیدم تاثیر ذهن رو وزن گیری هم خیلی تاثیر گذاره و همین باز نظر دادن رو مشکل میکنه.
در صورتی میشه نظری قاطع داد که بطور حتم مطمئن باشیم ذهن در ردیابی ما تاثیرگذار نبوده.
توصیه میکنم حتما حتما بیش از هر کاری رو حذف تاثیر ذهنتون کار کنید.

سه شنبه 20 خرداد1393 - 5:13pm

سلام عزیزان این عکس فرکانس بیماری ها است ایا میشو د در ردیابی استفاده شود. مثلا گزینه اول کزاز است

سه شنبه 20 خرداد1393 - 7:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با این اوصاف باید دیگه بنکل ردیابی رو بزاریم کنار ک! دوستان ک همه خطا میزنن مام ک خطا میزنیم.. خطا در خطا! 98درصد حفاریا همش شد خطا ک! نقطه زنم داشته باشیم هرجایی رو ک ردیاب زده باهاش چک کنیم رد میکنه و ما فقط باید توو بیابون الاف باشیم ک! آقا گرگم از دور بهمون میخنده ک این اوسکولارو(منظورم با خودمه) نیگا کن هرشب میان دنبال سرمار میگردن گیرشون نمیاد اما باز شب بعدم میان! بچه درس زندگیرو از اینا یاد بگیر ناامیدی توو کارشون نیس! بزرگ شدی رفتی شکار اگ بره گیرت نیومد ناامید نشیا امشب نشد شب بعد شب بعد نشد شب بعداز اون..... :D

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

سه شنبه 20 خرداد1393 - 10:46pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

جایی رو رفتیم انتن بزنم منطقه باستانی و تا دلتون بخواد مدل به مدل اثار و علائم دار منطقه هم شاه نشین فوقا لعاده خیره کننده بود جا با سیم و تلسکوپیها هم باز وزن روی 1کیلو منو کشوند کشوند سر یه نقطه تقریبا 400متر اون طرف تر فقط مدهای طلا چه ازاد چه دستی جواب میدادند نه نقره نه مس نه چیزای دیگه 80سانت کندیم خوردیم به اهک بیخیال اونجا شدم ولی بر عکس جایی رو یکی از همراهام اونجا بود گفت رامین اونجاهارو بیخیال یه محدوده ای رو من بهت میگم چون پدرم برام تعریف کرده و اون زمان بار سنگینی ازش خارج شده و تمام عالم و ادم میدونن حتی یه کارشناس المانی اون زمان گفته بود بغیر این اتاقک یه اتاقک دیگه ای هم باید باشه که اصل بار اونجاست و نمیشه روش قیمت گذاشت رو من بهت میگم حالا من همون محدوده رو با تمام گلدها و فرکانسها ی دستی انتن زدم اصلا نگاه نمیکرد ردیاب اونجاهارو و با تو جه به گفته های همراهم یه اتاقک تو همون هولو هوش 5در 7پیدا کردم فقط یادمه مگنت دقیقا وسطشو تا 20 میگرفت بیشتر نمیگرفت و یه اتاقک باز کوچیکتر از اون یه 100متر پایین تر رو میگرفت تا من بخوام بیو گرافیه اونجا رو در بیارم 5روز طول کشید تو بیابون بودیم همش و دیگه چون تابلو شده بودیم دست از کار کشیدیم جالب این که تو روز انتن میزدم اتاقکها همون 5در 7 بودن شبها بخاطر موقعیت اونجا ساعت 3شب انتن میزدم میدیدم ابعاد اتاقک خیلی کوچیکتر نشون میده تا جایی که خواستم حفاری کنم منو به شک انداخت باز فردایش انتن زدم دیدم اتاقکها بهمون ابعاد 5در 7هستن شبها ضعیف میگرفتن بقدری که ادم رو به شک مینداخت که ایا ابعادشون رو درست میگیره انتها یا نه روزها قویتر مد حفره روزها 55تا 65 هم میگرفتن و لی شبها تا 45 خیلی قوی بود بیشتر رو نمیگرفت روزا اونقدر قوی بود حتی ورودی خروجی اتاقکهارو پیدا کرده بودم چون مکان یکی از مناطق حفاطت شده میراث بود و ماهم یه هفته تو همون مکان تو کوهها بودیم البته نزدیک روستا سر راهم بود خیلی نتونستیم مانور بدیم.وفعلنه موندیم دیگه انشاالله بوقتش میرم واسه حفاری تا خیلی چیزا برام روشن بشه البته یه تونل 2در 8متر ی هم پیدا کردم همون نزدیکی ولی استرس و سر راه بودن اونجا و اینکه اکثر فرکانسها جواب نداده بود جز مد حفره به ابعادی که گفته بودم دستو رحفاری رو ندادم نا اطلاع ثانوی

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا رامین ابعاد کوچک و بزرگ شدن اتاق نشانه خطاست
اگه اونجا بار باشه و بارش هم خیلی باارزشه وگلدها نزده باید یک جنازه مومیایی باید باشه که
اکثر مومیایی ها پلمپ هستن وداخل ساروج هستن اگه میخواین مطمئن باشین باید سایر مودها رو هم امتحان
کنین فرکانس دندان هم دوستان گذاشت استفاده کنید
البته اینا نظر منه اساتید بهتر میدونن

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:02pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 405 , 406 , 407 , 408 , 409 , 410 , 411 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 133 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure