انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:38pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 406 , 407 , 408 , 409 , 410 , 411 , 412 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام

با سلام به همگی
این چند وقت که ردیابو تهیه کردم حفاری بی مورد خیلی داشتم و تجربه زیاد جمع کردم یه سریشو براتون میزارم شاید به دردون خورد.
از من میشنوین اگه ردیاب رو به تنهایی دارین عمقای بیشتر از نیم متر رو به هیچ عنوان حفاری نکنین چون به احتمال خیلی زیاد چیزی به جز یه چاله خالی گیرتون نمیاد. روی نقطه زنی ردیاب زیر این عمق میشه حساب باز کرد.
نکته دومی که می خوام به اون اشاره کنم مکان مناسبه حتما مکانایی برید که آثار و نشانه ای اونجا باشه وگرنه در 90 درصد یا سنگ آهن گیرتون میاد یا سیلیس یا .... و یا یه چاله خالی دو سه متری.
نکته سوم مربوط به کاووش طلا میشه دوستان هیچ موقع رو مد طلا شروع بکار نکنین اصلا طلا رو بیخیال شین چون بنده هر جایی رو که ردیابو تو بیابون روشن کردم یه نقطه روی مد طلا و یا روی فرکانسای دیگش قیچی زد اما چیزی بجز یه چاله خالی گیرم نیومد. با فرکانسای دیگر فلزا شروع کنید پیشنهاد بنده حقیر مد برنز یا همون مفرغ هستش . به نظر بنده شروع کاوش برای طلا توقعاتو بالا میبره و یکی از ارکان ردیابی با توجه به گفته اساتید این فن داشتن ذهن آزاده.
از مد مگنت و حفره و کربن استفاده بشه. ذهنتونو درگیر نقطه زن نکنین درسته که حضورش الزامیه اما نبودش هم آخر کار نیست.
دوباره تکرار میکنم عمقای بیشر از نیم مترو با ردیاب حفاری نکنین.
و در آخر هم اگه ایرادی در کار بنده اگه هستش به بزرگواری خودون ببخشید به امید موفقیت برای تک تک شما دوستان

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام
برای ردیابی کردن دفینه های ( سنگی -سفالی فشرده و سنگین وزن - سنگ های قیمتی ) که در داخل اتاق باشند و فلزی وجود نداشته باشد از چه مود هایی استفاده کنیم ؟
ابتدا مود حفره بعد فرکانس زمرد که دقیق است و بعد از آن فرکانس چه سنگی و چقدر است استفاده کنم ؟
در منزل یک تستی انجام دادم یک قطعه زمرد خام که وزنش به همراه سنگ حامل 22 گرم و تقریبا 5-6 گرم از وزنش سنگ حامل سفید رنگ است را در چند جای از خانه قرارش دادم با فرکانس 1247.5 آنتن راحت به طرفش می رفت و هیچ جهت دیگری را نمی گرفت و بر رویش راحت قیچی می کرد

در صفحات قبل نوشته شده بود که فرکانس الماس خطای زیادی دارد
سنگ های قیمتی مانند یاقوت یشم و مروارید ...
آیا فرکانس این سنگ ها در جایی هست بتوانیم ببینیم ؟
ردیاب وزن این سنگ ها را بیشتر از وزن واقعی تشخیص می دهد یا همان وزن واقعی ؟
:x

پنج شنبه 21 خرداد1393 - 2:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عمقای بیشتر از نیم متر رو حفاری نکنین؟؟؟ :|
یعنی چی؟

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:22pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ایشون گفتن اگر نقطه زن ندارید به تنهایی با ردیاب بیشتر از نیم متر حفاری نکنید.
از لحاظی حرفشون میتونه درست باشه از لحاظی دیگه نه.

من رد میکنم که با ردیاب به تنهایی نمیشه بار زد. اما این به تجربه اپراتور مربوط میشه و من توصیه میکنم کسانی که تجربه کافی ندارند سریع تصمیم به حفاری نگیرند تا موجب دلسردی شان نشود.
عوامل موفقیت با ردیاب رو بطور خلاصه میگم تا بتونید بهتر کار کنید و بهتر تصمیم بگیرید.

داشتن مکان درست از لحاظ باستانی بودن و علایم
داشتن اعتماد به نفس کافی و عدم استرس
آنتن زنی درست (خود اپراتور باعث حرکت آنتن نشود.خود اپراتور مانع حرکت آنتن نشود)
از همه مهمتر ذهنتون را در ردیابی تاثیر ندید.
استفاده از فرکانس مناسب
قدرت تشخیص هدف از خطا (اتکا نکردن صرفا به یک قیچی)

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 3:52pm

آرین نوشته است:
یعنی چی؟

بهترین عملکرد ردیاب تو سطح هستش و هر چه تا حالا فیلم از نحوه ردیاب تهیه شده تو سطح بوده نمی خوام عملکرد دستگاهو زیر سوال ببرم اما هر چه عمق بیشتر بشه عواملی که خطا رو بیشتر میکنه بیشتره ،از ذرات گرفته تا رطوبت و اجسام هم فرکانس و حتی عناصری که تا حالا کشف نشدن و ... همه و همه باعث این میشه که خطا بیشتر بشه .
به عنوان مثال من جایی رو سراغ داشتم که رو اکثر مودهای ردیاب قیچی زده حتی عمق اون رو هم درست محاسبه کردم اما چیزی جز یه چاله خالی نصیبمون نشده . بنده به شخصه دیگه عمقای زیر نیم مترو حفاری نمیکنم مگه اینکه نقطه زن همرام باشه.
یه مثال برات میزنم از رابطه دوطرفه ردیاب و نقطه زن ما مثل یه قصاب میمونیم که می خواهیم گاوی رو سر ببریم و پوست بکنیم ردیاب پوست گاوو تا دم میرسونه اما نقطه زن کارو تموم میکنه . اما باز هم میگم ذهنتونو درگیر داشتن یا نداشتن نقطه زن نکنین که از ردیابیتون میمونید و دچار دلسردی میشید.

پنج شنبه 22 خرداد1393 - 9:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﯼ ﺧﺴﺮﻭﯼ ;)
ﻣﻦ ﺣﺮﻑ ﺷﻤﺎﺭﻭ ﺭﺩ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻋﻤﻖ ﻧﻴﻢ ﻣﺘﺮ ﺑﻪ ﺑﺎﻼ ﭼﻮﻥ ﺩﻟﻴﻞ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻝ و ﻣﻨﻄﻘﯽ ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻓﺘﻮﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻧﺪﺍﺩﻳﻦ
ﻣﮕﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻧﻴﻢ ﻣﺗﺮ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﯼ ﺧﺎﮎ ﻧﻔﻮﺫ ﻧﻤﻴﮑﻨﻪ؟ ﺍﮔﻪ ﻧﻔﻮﺫ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﭘﺲ ﺣﺮﻓﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻣﻴﮕﻔﺘﻴﻦ
ﻣﺜﻼ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻋﻤﻖ ﺧﺎﮎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺸﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ و ﻋﻮﺍﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺸﺎﺑﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﯽ ﻣﻴﺸﻦ ﺗﺸﺪﻳﺪ ﻣﻴﺸﻦ و ﺭﺍﻫﮑﺎﺭ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺩ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻦ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻳﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺑﺎﻼﺳﺖ.
( ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺍﻳﻦ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺣﺪﻭﺩ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻳﮏ ﮐﻴﻠﻮﻣﺘﺮﻭ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﭘﻮﺷﺶ ﻣﻴﺪﻩ ﭼﻄﻮ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻧﻴﻢ ﻣﺘﺮ ﺗﻮﯼ ﻋﻤﻘ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻨﻪ )
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻮﺩ

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 23 خرداد1393 - 12:56pm

iranian171 نوشته است:
ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎﯼ ﺧﺴﺮﻭﯼ ;)
ﻣﻦ ﺣﺮﻑ ﺷﻤﺎﺭﻭ ﺭﺩ ﻣﻴﮑﻨﻢ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﻋﻤﻖ ﻧﻴﻢ ﻣﺘﺮ ﺑﻪ ﺑﺎﻼ ﭼﻮﻥ ﺩﻟﻴﻞ ﻗﺎﺑﻞ ﻗﺒﻮﻝ و ﻣﻨﻄﻘﯽ ﺑﺮﺍ ﺣﺮﻓﺘﻮﻥ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻧﺪﺍﺩﻳﻦ
ﻣﮕﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻧﻴﻢ ﻣﺗﺮ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺗﻮﯼ ﺧﺎﮎ ﻧﻔﻮﺫ ﻧﻤﻴﮑﻨﻪ؟ ﺍﮔﻪ ﻧﻔﻮﺫ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﭘﺲ ﺣﺮﻓﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻮﺭ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﻣﻴﮕﻔﺘﻴﻦ
ﻣﺜﻼ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻋﻤﻖ ﺧﺎﮎ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺸﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﻌﺪﻧﯽ و ﻋﻮﺍﻣﻠﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺗﺸﺎﺑﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺴﯽ ﻣﻴﺸﻦ ﺗﺸﺪﻳﺪ ﻣﻴﺸﻦ و ﺭﺍﻫﮑﺎﺭ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﺩ ﺩﺍﺩﻥ ﺍﻳﻦ ﻋﻮﺍﻣﻞ ﻳﻪ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﺑﺎﻼﺳﺖ.
( ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﺍﻳﻦ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺣﺪﻭﺩ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﻳﮏ ﮐﻴﻠﻮﻣﺘﺮﻭ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﭘﻮﺷﺶ ﻣﻴﺪﻩ ﭼﻄﻮ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻧﻴﻢ ﻣﺘﺮ ﺗﻮﯼ ﻋﻤﻘ ﻧﻔﻮﺫ ﮐﻨﻪ )
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﻳﻦ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻮﺩ

سلام و خسته نباشی خدمت شما دوست عزیز
توی هر حرفه ای انسانای وجود دارن که از سطح های مختلفی برخوردارن توی حرفه ی ردیابی هم همینطور از سطح آماتور گرفته تا سطح حرفه ای. در این حرفه هم افراد نخبه هستن اما تعدادشون انگشت شماره بقیه همه یا در حد متوسطن یا آماتور مثل بنده حقیر ،بحث بنده اینه که تشخیص جنس از غیر جنس زیر خاک خیلی سخته نیازمند کار و وقت مداومه و برای کسایی که دنبال اینن که نمیخوان تجربه کندن بیمورد را داشته باشن نظریه بنده میتونه مفید باشه ؛ شعاع زنی ردیاب حرف نداره به عینه توی تستای زیادی که گرفتم به خودم اثبات شده اما بحث من نقطه زنی در عمقای بالاست که اپراتورو به چالش میکشه. من خودم به شخصه منکر قدر ردیاب نیستم اما نظرمو طبق تجربیاتم بیان کردم.

جمعه 23 خرداد1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خسروی جان اونجایی که گفتی روی اکثر مودهای ردیاب قیچی زده خوب معلومه که خطا هست دیگه.
و نشانه یک عامل دارای بار مغناطیسی قوی هست. (اگه درست گفته باشم)

جمعه 23 خرداد1393 - 11:56pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

khosravi نوشته است:
آرین نوشته است:
یعنی چی؟

بهترین عملکرد ردیاب تو سطح هستش و هر چه تا حالا فیلم از نحوه ردیاب تهیه شده تو سطح بوده نمی خوام عملکرد دستگاهو زیر سوال ببرم اما هر چه عمق بیشتر بشه عواملی که خطا رو بیشتر میکنه بیشتره ،از ذرات گرفته تا رطوبت و اجسام هم فرکانس و حتی عناصری که تا حالا کشف نشدن و ... همه و همه باعث این میشه که خطا بیشتر بشه .
به عنوان مثال من جایی رو سراغ داشتم که رو اکثر مودهای ردیاب قیچی زده حتی عمق اون رو هم درست محاسبه کردم اما چیزی جز یه چاله خالی نصیبمون نشده . بنده به شخصه دیگه عمقای زیر نیم مترو حفاری نمیکنم مگه اینکه نقطه زن همرام باشه.
یه مثال برات میزنم از رابطه دوطرفه ردیاب و نقطه زن ما مثل یه قصاب میمونیم که می خواهیم گاوی رو سر ببریم و پوست بکنیم ردیاب پوست گاوو تا دم میرسونه اما نقطه زن کارو تموم میکنه . اما باز هم میگم ذهنتونو درگیر داشتن یا نداشتن نقطه زن نکنین که از ردیابیتون میمونید و دچار دلسردی میشید.

سلام دوست گرامی
تجربیاتی که بدست آوردی ،حاصل دو ماهه وخیلی هم خوبه.باتوجه به تاریخ عضویت شما.
اگه حرکت سنس فلز وخطارا تشخیص میدادی ،راحت تر ردیابی میکردی.
زود قضاوت نکن.ببخشید دوست من.چون کسی که سنس چند متری ردیاب رادیده ،اینو قبول نداره.
موفق باشی

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

شنبه 23 خرداد1393 - 1:20am

tehrani39111355 نوشته است:
khosravi نوشته است:
آرین نوشته است:
یعنی چی؟

سلام دوست گرامی
تجربیاتی که بدست آوردی ،حاصل دو ماهه وخیلی هم خوبه.باتوجه به تاریخ عضویت شما.
اگه حرکت سنس فلز وخطارا تشخیص میدادی ،راحت تر ردیابی میکردی.
زود قضاوت نکن.ببخشید دوست من.چون کسی که سنس چند متری ردیاب رادیده ،اینو قبول نداره.
موفق باشی

سلام و سپاس دوست عزیز
حرکت سنس فلز وخطا ؛ میشه بیشتر توضیح بدید. اگه تجربیاتی هم دارید در اختیار کاربرای آماتور قرار بدید ممنون میشیم.

شنبه 24 خرداد1393 - 9:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 406 , 407 , 408 , 409 , 410 , 411 , 412 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 134 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure