سلام
کوهیار عزیز به چند دلیله که عرض خواهم کرد:
از خودم که شروع کنم زمستان عملا ما فلج بودیم و فقط دنبال فرکانسگیری و تست فرکانسهای بدست اومده و روشهای مناسب بودم و جمع بندی از تجربیات خود و دیگران تا بهار از راه برسه.
بهار هم چندین مرحله کاری واسه خودم تعریف کردم
تست فرکانسها و روشها و حرکات آنتن رو اهداف واقعی و غیر قابل حفاری
تست فرکانسها و روشها و حرکات آنتن رو اهداف واقعی و قابل حفاری
تلاش برای بدست آوردن فرکانس نهایی
تلاش برای حفاری چند مورد و آنالیز اون
نتیجه کارهای بنده به کشف فرکانس نقره با بهترین عملکرد تا الان شد که باز هم نهایی نیست و باید دوباره تلاش کرد : 163.3
همچنین تستها و مقایسه هایی انجام شد و تجربه های جدیدی بدست اومد که مهمترینش در حرکت آنتن ها بود.
تست در مکانهایی که دستگاههای مهم و تصویری قبلا تایید کرده بودند و بنا به گفته صاحبان مکان دقیق نقطه رو زدم. یکیش حفاری شد و به جسدی رسیدیم که به تخته سنگ تکیه داده بود و با آجر یا خشت هایی که شبیه به آجر پخته بود یه محفظه درست شده بود و هدف زیر یه تخته سنگ قرار داشت که بدلیل روشن شدن هوا پرش کردیم تا فرصت بعدی بریم سراغش. لازمه بگم هدف طلا بود.
تست در مکانها و تپه های ثبت میراث و بعضا نسخه دار که نمیشد حفاری انجام داد که تجربه بسیار خوبی از نحوه حرکت آنتن و همچنین وزن دهی بدست اومد.
تجربه هایی که شاید قبلا هم اشاره شده رو عرض میکنم:
فرکانسهایی مناسب ردیابی در عمق هستند که در سطح بسیار کند و ضعیف هدف را بزنند که شانس موفقیت رو بسیار بالا و خطا و تشابهات در حد قابل قبولی کاهش میدهند.
برای هدف در عمق فرکانسی نهایی است که در سطح هیچ واکنشی به فلز نشان ندهد.
حرکت آنتن برای اهداف واقعی بسیار نرم و سبک و در بعضی شرایط تیک تیک مانند یا بریده بریده میباشد.
حرکت آنتن برای سنگ ذرات دار بسیار سریع و پر قدت بطوری که قابل کنترل نباشد.
حرکت آنتن برای اهداف کاذب دیگر رفتن به سمت هدف همراه با گیج زدن زیاد و دیر پیدا شدن نقطه می باشد.
اهداف کاذب معمولا رو همه مودها جواب میدهند.
تشخیص آهن زیر زمین که متاسفانه فراوان هم هست و تقریبا همه فرکانسهای طلا رو فلج کرده یه تست ناقابله: تست با مود آهن.
باز و بسته شدن آنتن و اینور اونور کردن زیاد و سرچ زیاد نشان از اهداف زیاد اطراف شماست.
مورد مهم دیگر نقش ذهن و قیچی زوریست که ما تحت تاثیر محیط و علایم و اطرافیان باعث میشویم ردیاب قیچی کاذب داشته باشد و به اصطلاح موجب قیچی زوری ردیاب شویم. اینم باز در مقوله تاثیر ذهن در ردیابی قرار دارد. یا نحوه نگه داشتن آنتن در دستان طوریست که موجب قیچی کاذب میشود.
در مورد حمزه هم که بهتره خودشون بگن و البته نیازی نیست ایشون هم مطمئنا فعالیتشون کمتر از بنده نیست و مدام در تلاش هستن و بهتره بگم که الان وقت کار است.
جای تاسف است ؛ در چنین شرایطی که ما داریم همه موارد رو حل میکنیم و به انتها میرسونیم باید خود را تنها ببینیم.
همه یا بطور کل گذاشتن کنار ؛ یا به فروش گذاشتن ؛ یا فروختن ؛ یا طرز کارشو بلد نیستند و ازش قطع امید کردند ؛ یا ...!!!
جز اندکی که در ارتباط هستند و کم و بیش همراهی میکنند و فعالیت دارند.
به هر حال بنده مصمم هستم که این معمارو به انتها برسونم حتی تنهایی!
پاینده باشید