انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:27pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 417 , 418 , 419 , 420 , 421 , 422 , 423 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حمزه اگه ردیاب رو ما 20 دقیقه روشن بزاریم بعد با فرکانس 219.9 رهگیری کنیم پس دیگه نباید به سمت آهن زنگ زده بره درسته
من با هر فرکانسی که رهگیری میکنم برای مثال 24.44 یا 219.9 به سمت یا اهن زنگ زده میره و درست هم روی همون هدف با وزن درست قیچی میشه
در ماه های اول که من ردیابی میکردم جایی که قیچی میشد یا ذرات بود یا سنگ و املاح ولی الان روش انتن زنیمو عوض کردم خیلی بهتر شده ولی نمیتونم از شر این آهن زنگ زده خلاص بشم

سه شنبه 3 تیر1393 - 5:19pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
بيناي عزيز در اين موارد اوپراتور بايد رديابش رو روشن كنه و بعد از 20 دقيقه روشن بودن ردياب انتن بزنه.وقتي حرف از فلزات و ذرات و خطا ها وجود داره ردياب بعد از مدتي كار كردن محيط رو بار دار مي كنه و فقط فلز هستش كه باردار شدن پايدار و قدرتمندي رو داره.بعنوان مثال اگه جاي ما عوامل خطا و فلز رو داشته باشيم ردياب به واسطه بار دار شدن بهتر فلز در زير خاك بطرف فلز ميره و چون خطا ها ضعيف تر بار دار ميشن اونا رو رد ميده.علت اينكه دوستان ميگن ردياب عمق كم رو سنس مي كنه هم همينه كه ردياب رو سريع روشن مي كنن و از رو محل رد ميشن.بايد اجازه داد ردياب بر اساس محيط كاري فركانس خودش رو ارسال كنه بعد انتن زد.مورد شما هم بر اساس وسعت بايد ردياب بالاي 20 دقيقه روشن باشه بعد به مدت 3 دقيقه خاموش كنيد تا بار دار شدن ها ضعيف از بين بره و فقط بار دار بودن فلزات و عوامل قوي تر باقي بمونه و شما اگه ردياب رو بعد سه دقيقه بزنيد مي بينيد كه ديگه حركات اضافي انتن رو نخواهيد داشت.موفق باشيد

سلام دوستان
ممنون استاد حمزه عزيز راهنمايي خيلي مفيدي فرمودين.
1- در اينصورت بهترين محل شروع رديابي كجاي محل بايد باشه؟
2- بهترين فركانس براي جستجو و نقطه زني و ... چي ميتونه باشه.
ياحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 3 تیر1393 - 6:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
آقا حمزه اگه ردیاب رو ما 20 دقیقه روشن بزاریم بعد با فرکانس 219.9 رهگیری کنیم پس دیگه نباید به سمت آهن زنگ زده بره درسته
من با هر فرکانسی که رهگیری میکنم برای مثال 24.44 یا 219.9 به سمت یا اهن زنگ زده میره و درست هم روی همون هدف با وزن درست قیچی میشه
در ماه های اول که من ردیابی میکردم جایی که قیچی میشد یا ذرات بود یا سنگ و املاح ولی الان روش انتن زنیمو عوض کردم خیلی بهتر شده ولی نمیتونم از شر این آهن زنگ زده خلاص بشم

ابي عزيز گفتم كه اين روش فقط براي جاهاي پر خطا كاربرد داره و به هيچ وجه اين روش براي حذف اهن زنگ زده كاربرد نداره.شما با روشن كردن طولاني مدت ردياب اجازه مديد عوامل باردار بشن و با خاموش كردن اون عوامل ضعيف باردار بودن خود رو از دست ميدن و با انتن زدن كيفيت كار انتن زدن بهتر ميشه.اهن زنگ زده هم فلز هستش و خيلي خوب هم باردار ميشه.براي حذف اهن زنگ زده تا الان بهترين گزينه استفاده از مد اهن ردياب هستش و تا زماني كه بهترين فركانس براي طلا زير خاك پيدا نشه بايد از اين روش استفاده بشه.
جاي كه ردياب اونو طلا بزنه نبايد اهن رو اون محل قيچي بشه در غير اين صورت هدف يا اهن زنگ زده هستش و يا خطا.مورد 20 دقيقه براي اهداف عميق و جاهاي پر خطا عالي جواب ميده و در واقع روشي هست براي بالا بردن كيفيت حركت انتن ها

استاد بيناي عزيز اين سوال اول شما بستگي به محل قرار گيري بار داره و اين مورد 20 دقيقه هم براي سنس كردن در وسعت هاي 50 متر به پايين رو داره.سوال دوم شما هم باز بستگي به محل و عمق بار داره.اگه فلز طلا باشه كه كار سخت تر هم هستش و نقطه زني فوق العاده دشوار هستش و حركت انتن ها هم متفاوت تر خواهد بود.انتن ها بسرعت و يكنواخت به طرف محل نميرن بلكه بر اساس عمق و مقدار بار شكسته شكسته بطرف محل ميره كه با اين روش 20 دقيقه كيفيت حركت انتن ها خيلي بهتر ميشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 3 تیر1393 - 6:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی یه جیزی یادم رفته بود.
فرکانس 163.3 اینطور نیست که خطا نداشته باشه.
ولی توی وزن گیری هدف واقعی بهتر عمل میکنه.

چون که من تعدادی انگشتر نقره و ساعت های قدیمی که توشون نقره داشت رو گفتم قایم کنن.
ولی با 163.3 به طرف بخشی از سقف زیرین خونه که گویا نقره طبیعی داره میرفت و من نتونستم انگشترهارو پیدا کنم.
ولی با 86.15 به سمت انگشترها میرفت و قیچی کرد.
با 99.02 هم روی محل سقف که نقره طبیعی داره قیچی میکرد و روی انگشترها قیچی نمیکرد.

به نظرم بهتره با 86.15 رهگیری کنیم و با 163.3 وزن گیری.

سه شنبه 3 تیر1393 - 8:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این گفته هم توی صفحه 22 آموزش کوهیار بود.
آیا درسته؟

اگر وزن و مگنت به هم نزدیک باشند نشان دهنده ی خطا ، اگر اختلاف زیاد باشد نشان دهنده فلز با ارزش
و اگر اختلاف بسیار زیاد باشد نشان دهنده فلز بی ارزش مانند آهن و ... هست.

سه شنبه 3 تیر1393 - 8:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود. حمزه جان خسته نباشی دلاور . این 20 دقیقه ای ک گفتی ردیاب روشن بمونه روی چ مدی باشه؟ و آنتها در دست باشه توی این مدت یا بزاریم زمین تلسکوپی هارو باز بزاریم؟؟ یا سر آنتنارو بزاریم رو زمین؟ سپاس ازت استاد

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 3 تیر1393 - 12:06am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سورنای عزیز بهتره رو فلزی که مد نظر شماست و می خوای اون فلز رو پیدا کنی باشه.اگه مثلا طلا می خوای سنس کنی بهتره رو طلا باشه فقط یادت باشه برای طلا هر چقدر بیشتر روشن باشه بهتر هستش چون طلا سنسش سخت تر هستش.اگه هدف شما فلز نامشخصی باشه بهتره برای هر ده متر از مد مگنت 1 استفاده کنی و ردیاب رو این مد بیست دقیقه روشن باشه.اگه مسافت زیاد باشه بهتره انتن ها در دست باشن و اگه وسعت کار کم باشه بهتره انتن ها رو زمین باشن.علت اینکه پراپ ها رو نقطه خوب جواب میدن هم همین موضوع باردار شدن هستش که بعضی از دوستان استفاده میکنن.موفق باشید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 3 تیر1393 - 12:33am
مدیر سایت
مدیر سایت

آرین نوشته است:
این گفته هم توی صفحه 22 آموزش کوهیار بود.
آیا درسته؟

اگر وزن و مگنت به هم نزدیک باشند نشان دهنده ی خطا ، اگر اختلاف زیاد باشد نشان دهنده فلز با ارزش
و اگر اختلاف بسیار زیاد باشد نشان دهنده فلز بی ارزش مانند آهن و ... هست.

درود
دوست عزیز البته اگر جایی رو که باهاش مشکل داشتی دقیقا مشخص میگفتی خیلی بهتر بود ولی حالا من فرض میکنم با تمام این مطلب مشکل داری و سعی میکنم همشو طوری توضیح بدم ایشالا ابهاماتت برطرف بشه.
البته قبلش بگم که اگر تمام مطالب مربوط به فایل رو درست حسابی میخوندی مخصوصا قسمت مگنت و نکات ردیابی رو پاسخت رو میتونستی از لابلای مطالب پیدا کنی.
قبل از اینکه بریم سراغ تفسیر این موضوع باید یه مطلبی رو توضیح بدم و اون هم فلزات مغناطیس شونده و غیر مغناطیس شونده هست و ویژگیهای اونها. منظور از فلزات مغناطیس شونده همون فلزاتی هست که در اونها میل به آهنربا و جذب شدن به میدان مغناطیسی قوی هست و این فلزات در اثر مرور زمان در زیر خاک خاصیت آهنربایی قوی پیدا میکنن و حتی ممکن هست این خاصیت رو هم تا مدتها از دست ندن و بنابراین منظور همون فلزات بی ارزشی هست که در ساختارشون ممکنه آهن هم پیدا بشه و دسته ی بعدی فلزات با ارزش هستن که اینها خیلی زمان میبره تا داری خاصیت مغناطیسی بشن و مقدار مگنت اونهام زیاد و در حد فلزات بی ارزش نیست و بنابراین از مگنت کمتری برخوردار هستن حالا این نکات رو داشته باش تا بریم سراغ بحث اصلی.
میدونیم که خاصیت مغناطیسی بصورت خود بخودی در فلزات وجود نداره و فلزات باید مدتها زیر خاک باشن تا همچین خاصیتی پیدا کنن و درواقع مگنت مخصوص فلزات قدیمی هست و حتی اگر فلز جدید رو زیر خاک دفن کنید همچین خاصیتی نداره و این موضوع هنگام ردیابی میتونه بسیار در تشخیص خطا مفید باشه به شرطی که ما با تمرین و به ذهن سپاری درک درستی و تجربه ی نسبی از مقدار تقریبی مگنت فلزات قدیمی برسیم و سپس در تشخیص خطا ازش استفاده کنیم.
حالا فرض کنید ما شروع به ردیابی میکنیم و نقطه ای رو مشخص میکنیم و تستهای مختلف رو انجام میدیم و متوجه میشیم که وزن ناچیز هست و مگنت هم ناچیز هست به عبارت دیگر یعنی وزن و مگنت هردو پایین هستن و مقدارشون به هم نزدیک هست و تفاوت زیادی ندارن پس میشه نتیجه گرفت که اگر این هدف ذرات نبود و فلز بود حد اقل باید بر اثر گذر زمان دارای خاصیت مغناطیسی میشد و مگنتش بالاتر میبود پس این یه فلز نیست و میشه نتیجه گرفت خطاست. این مربوط به بند اول
حالا فرض میکنیم که همون نقطه دارای وزن بالا و نجومی و مگنتشم بالاست حالا تا یه حدخیلی بالا میره ولی دیگه نمیره این دوتا هردوش بالان یعنی میشه گفت در بند اول قرار میگیرن و به هم نزدیک هستن پس باید تحلیل بشه خب بفرض اینکه این یه فلز به وزن خیلی بالا و در حد تن باشه بنظرت بر اثر گذشت زمان آیا نباید دارای خاصیت مغناطیسی خیلی بزرگ باشه که حتی از چند صد متری هم بشه رهیابی کرد و بهش رسید در صورتیکه مگنت اینقدر بالا نیست و درسته که زیاده ولی در اون حدیکه اگر فلز تنی اونجا باشه نیست و اینجوری میشه فهمید که خطای ذرات هست باز. اینهم مربوط به بند اول
البته تا اینجا مطمئنم دیگه خودت میتونی بندهای بعدی رو تفسیر کنی ولی من بنابر وظیفه سعی میکنم توضیح بدم.
حالا فرض میکنم در همون نقطه وزن ما نرمال هست ولی مگنت نسبت به این وزن بالاست و از اونجا ما دوباره فرض میکنیم اینجا یه فلز هست پس اگر این فلز بی ارزش میبود پس باید خاصیت مغناطیسی بیشتری پیدا میکرد و عدد مگنت حتی باید بالاتر هم میرفت و نتیجه اولیه اینه که فرض کنیم اینجا یه فلز با ارزش هست. مربوط به بند دوم
حالا فرض میکنیم در همین نقطه باز وزنمون نرمال هست ولی مگنت خیلی بالاست . پس میشه نتیجه گرفت که اینجا میتونه یه فلز بی ارزش قدیمی باشه (یا آهن دار) که در اثر مرور زمان خاصیت مغناطیسی بالایی بدست آورده.مربوط به بند سوم
امیدوارم تونسته باشم ابهامت رو برطرف کنم و البته اینرو فراموش نکنید که برای تشخیص درست یا خطا بودن هدف نمیشه به همین یه تست بسنده کرد و تستهای بعدی رو در نظر نگرفت ، طبیعتا اگر شما تمام نکات و مطالب جزوه رو که حاصل زحمات تمام اساتید و زحمت کشان هست بدرستی یاد بگیرید و تحلیل کنید قطعا هنگام ردیابی میتونید عملکرد درستی داشته باشید و با دقت بالایی خطا یا درست بودن هدف رو تشخیص بدید.
پیروز باشید
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 3 تیر1393 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی کوهيار جان توضيحات صريح روان و درخور تشويق ، به دور از شوخی و تمسخر عرض ميکنم شما باىد منتظر صندلی مديريت سخنگو و فن بيان انجمن باشيد

چهارشنبه 3 تیر1393 - 2:30am
مدیر سایت
مدیر سایت

arash99 نوشته است:
مرسی کوهيار جان توضيحات صريح روان و درخور تشويق ، به دور از شوخی و تمسخر عرض ميکنم شما باىد منتظر صندلی مديريت سخنگو و فن بيان انجمن باشيد

درود
داشی خواهش میکنم
من فقط نکاتی رو که دوستان تجربه کردن توضیح دادم خب از دست مام فعلا همین بر میاد و امیدوارم مفید باشه
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 3 تیر1393 - 3:21am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 417 , 418 , 419 , 420 , 421 , 422 , 423 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 114 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure