نویسنده |
پیغام |
iranian171
کاربر فعال
|
ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ و ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻃﺒﻖ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺗﺨﻤﻴﻦ ﻋﻤﻖ و ﻧﻘﻄﻪ ﻳﺎﺑﯽ ﻫﺪﻑ ، ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺭم .ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻪ : ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻗﻴﻖ ﻫﺪﻑ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺣﺠﻢ(ﺍﮔﺮﺍﺯ ﭼﻬﺎﺭ ﺟﻬﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﻧﺰﺩﻳﮏ ﺑﺸﻴﻢ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﻗﻴﭽﯽ ﺍﺯ ﭼﻬﺎ ﻃﺮﻑ ﺣﺠﻢ ﻣﺎﺳﺖ) ﻭﺍﺯ ﻟﺒﻪ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﺠﻢ ﻫﺮﺟﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﺠﻢ ﻗﻴﭽﯽ ﺑﺸﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻗﻴﻖ ﻫﺪﻑ ﻣﺎﺳﺖ . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭘﻠﻤﭗ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﺎ ﺩﺭ ﺣﻔﺮﻩ ﺑﻮﺩﻥ و ﻏﻴﺮﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻳﮏ ﻗﻴﭽﯽ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻭﻟﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﮐﻠﻴﺶ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ و ﺑﺎ ﮐﻢ کﺭﺩﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ ی ﻣﮑﺎﻥ ﻫﺪﻑ ﺗﺎ ﻟﺒﻪ ﺣﺠﻢ، ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯽ ﻳﺎﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﺧﺎﮎ ﻳﺎ ﺭﮔﻪ ی ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻳﺎ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ و ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﺍﻳﻦ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺩﻗﻴﻖ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﻴﺎﺩ . ﺍﺳﺘﺎد ﺣﻤﺰﻩ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﻧﻈﺮﺗﻮﻧﻮ ﺑﮕﻴﻦ ﺗﺎ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﮑﻨﻢ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻻﺯﻡ ﺩﻭﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨﻢ و ﺍﺯﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻋﺰﻳﺰ ﻫﻢ ﺑﺎﺑﺖ ﺯﺣﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﮐﺸﻴﺪﻥ و ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﻴﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﺗﺸﮑﺮ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﯽ
گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 12:31pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: سورنای عزیز بهتره رو فلزی که مد نظر شماست و می خوای اون فلز رو پیدا کنی باشه.اگه مثلا طلا می خوای سنس کنی بهتره رو طلا باشه فقط یادت باشه برای طلا هر چقدر بیشتر روشن باشه بهتر هستش چون طلا سنسش سخت تر هستش.اگه هدف شما فلز نامشخصی باشه بهتره برای هر ده متر از مد مگنت 1 استفاده کنی و ردیاب رو این مد بیست دقیقه روشن باشه.اگه مسافت زیاد باشه بهتره انتن ها در دست باشن و اگه وسعت کار کم باشه بهتره انتن ها رو زمین باشن.علت اینکه پراپ ها رو نقطه خوب جواب میدن هم همین موضوع باردار شدن هستش که بعضی از دوستان استفاده میکنن.موفق باشید. سپاس حمزه جان. فقط اگ بخوایم مد رو عوض کنیم و یک فلز دیگه ای رو سرچ کنیم باید سه دقیقه خاموشی و بعد دوباره 20 دقیقه دیگه لازمه ک برای مد جدید روشن باشه؟؟
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 12:43pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
iranian171 نوشته است: ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ و ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻃﺒﻖ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺗﺨﻤﻴﻦ ﻋﻤﻖ و ﻧﻘﻄﻪ ﻳﺎﺑﯽ ﻫﺪﻑ ، ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺭم .ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻪ : ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻗﻴﻖ ﻫﺪﻑ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺣﺠﻢ(ﺍﮔﺮﺍﺯ ﭼﻬﺎﺭ ﺟﻬﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﻧﺰﺩﻳﮏ ﺑﺸﻴﻢ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﻗﻴﭽﯽ ﺍﺯ ﭼﻬﺎ ﻃﺮﻑ ﺣﺠﻢ ﻣﺎﺳﺖ) ﻭﺍﺯ ﻟﺒﻪ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﺠﻢ ﻫﺮﺟﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﺠﻢ ﻗﻴﭽﯽ ﺑﺸﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻗﻴﻖ ﻫﺪﻑ ﻣﺎﺳﺖ . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭘﻠﻤﭗ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﺎ ﺩﺭ ﺣﻔﺮﻩ ﺑﻮﺩﻥ و ﻏﻴﺮﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻳﮏ ﻗﻴﭽﯽ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻭﻟﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﮐﻠﻴﺶ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ و ﺑﺎ ﮐﻢ کﺭﺩﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ ی ﻣﮑﺎﻥ ﻫﺪﻑ ﺗﺎ ﻟﺒﻪ ﺣﺠﻢ، ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯽ ﻳﺎﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﺧﺎﮎ ﻳﺎ ﺭﮔﻪ ی ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻳﺎ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ و ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﺍﻳﻦ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺩﻗﻴﻖ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﻴﺎﺩ . ﺍﺳﺘﺎد ﺣﻤﺰﻩ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﻧﻈﺮﺗﻮﻧﻮ ﺑﮕﻴﻦ ﺗﺎ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﮑﻨﻢ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻻﺯﻡ ﺩﻭﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨﻢ و ﺍﺯﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻋﺰﻳﺰ ﻫﻢ ﺑﺎﺑﺖ ﺯﺣﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﮐﺸﻴﺪﻥ و ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﻴﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﺗﺸﮑﺮ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﯽ ايرانيان عزيز كلا در مورد رديابي با توجه به دخيل بودن شرايط زياد نميشه يك روش خاص رو داشت و بايد اوپراتور فوق العاده انعطاف پذير باشه.ردياب 35 اين انعطاف رو فراهم مي كنه فقط اوپراتور بايد بلد باشه چيكار كنه و اين موضوع هم با بالا رفتن تجربه حل ميشه. سورناي عزيز نه ديگه نمي خواد.هدف ما باردار كردن محيط هستش كه با يه بار انجام دادن مشكل حل ميشه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 1:39pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
iranian171 نوشته است: ﺑﺎ ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ و ﺍﺳﺎﺗﻴﺪ ﻃﺒﻖ ﭼﻴﺰﺍﻳﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﺗﺨﻤﻴﻦ ﻋﻤﻖ و ﻧﻘﻄﻪ ﻳﺎﺑﯽ ﻫﺪﻑ ، ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻋﺰﻳﺰ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻧﻈﺮ ﺩﺍﺭم .ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻪ : ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻗﻴﻖ ﻫﺪﻑ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺪﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﻥ ﺣﺠﻢ(ﺍﮔﺮﺍﺯ ﭼﻬﺎﺭ ﺟﻬﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﺑﻪ ﻫﺪﻑ ﻧﺰﺩﻳﮏ ﺑﺸﻴﻢ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﻗﻴﭽﯽ ﺍﺯ ﭼﻬﺎ ﻃﺮﻑ ﺣﺠﻢ ﻣﺎﺳﺖ) ﻭﺍﺯ ﻟﺒﻪ ﺷﻤﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﺠﻢ ﻫﺮﺟﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﺣﺠﻢ ﻗﻴﭽﯽ ﺑﺸﻪ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻗﻴﻖ ﻫﺪﻑ ﻣﺎﺳﺖ . ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﭘﻠﻤﭗ ﺑﻮﺩﻥ ﻳﺎ ﺩﺭ ﺣﻔﺮﻩ ﺑﻮﺩﻥ و ﻏﻴﺮﻩ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻳﮏ ﻗﻴﭽﯽ ﺩﺭ ﺣﺠﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻢ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ﻭﻟﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﮐﻠﻴﺶ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ و ﺑﺎ ﮐﻢ کﺭﺩﻥ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺭﺩﻳﺎﺏ ﺗﺎ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺯ ﻓﺎﺻﻠﻪ ی ﻣﮑﺎﻥ ﻫﺪﻑ ﺗﺎ ﻟﺒﻪ ﺣﺠﻢ، ﻋﻤﻖ ﻫﺪﻑ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯽ ﻳﺎﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﺧﺎﮎ ﻳﺎ ﺭﮔﻪ ی ﻣﻌﺪﻧﯽ ﻳﺎ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ و ﻋﻮﺍﻣﻞ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﯼ ﺍﻳﻦ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺩﻗﻴﻖ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﻴﺎﺩ . ﺍﺳﺘﺎد ﺣﻤﺰﻩ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﻧﻈﺮﺗﻮﻧﻮ ﺑﮕﻴﻦ ﺗﺎ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﺩﺍﺩﻡ ﺩﻳﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﮑﻨﻢ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﻻﺯﻡ ﺩﻭﻧﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﻨﻢ و ﺍﺯﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻋﺰﻳﺰ ﻫﻢ ﺑﺎﺑﺖ ﺯﺣﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﮐﺸﻴﺪﻥ و ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﻴﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﺗﺸﮑﺮ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻮﻓﻖ و ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﯽ درود دوست عزیز از اینکه روشنگری کردید بسیار سپاسگذارم خب متاسفانه من شیطون گولم زد و با ارائه مطالب غلط و من دراوردی خواستم کاری کنم که کسی به بار نرسه و تمام بارها توی خاک بمونه و خودم سر فرصت برم همشو در بیارم من چه میدونستم که شما اینقدر زرنگی و گوشت بدهکار آموزشها نیست و دقیقا میری سر نقطه هدف و بار رو شکار میکنی و دست من رو رو میکنی در هر صورت بنده از تمام دوستانی که بنحوی با اون فایل گمراهشون کردم عذرخواهی میکنم و از همینجا اعلام میکنم که اصلا هیچ اعتباری به اون فایل نیست و تمام ساخته و پرداخته ذهنم هست و در عوض پیشنهاد میکنم از روشهای شما استفاده کنن و دقیقا طبق آموزشهای شما عمل کنن و با توجه به دفینه ها و بارهای زیادی که شما با این روش شکار کردین قطعا به نتیجه خواهید رسید. پیروز باشید.
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 2:13pm |
|
|
iranian171
کاربر فعال
|
ﺁﻗﺎﯼ ﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻟﻄﻔﺎ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺣﺮﻓﺎﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﺸﺘﯽ. ﺍﻳﻦ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻣﻠﮏ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﻴﮑﻨﯽ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﻤﻴﺪﻡ ﻟﻄﻒ ﮐﻦ ﻣﻮﺩﺏ ﺑﺎﺵ . ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺿﯽ
گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 2:49pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
iranian171 نوشته است: ﺁﻗﺎﯼ ﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﻟﻄﻔﺎ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺣﺮﻓﺎﺕ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﺸﺘﯽ. ﺍﻳﻦ ﺍﻧﺠﻤﻦ ﻣﻠﮏ ﺷﺨﺼﻴﺖ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﻣﻴﮑﻨﯽ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻧﻤﻴﺪﻡ ﻟﻄﻒ ﮐﻦ ﻣﻮﺩﺏ ﺑﺎﺵ . ﺍﺯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺿﯽ دوست عزیز تورو حضرت عباس بس کن اصلا این حرفا یعنی چی؟ ملک شخصی من؟ حالا اینرو از همون جزوه برداشت کردی باز؟ من که برای کارم عذرخواهی کردم دیگه چی میخوای؟ اصلا هرکاری شما میخوای بگو همون کار رو بکنم بگو دیگه فقط شفاف و دقیق بگو که واضح باشه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 3:03pm |
|
|
iranian171
کاربر فعال
|
ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻮﻫﻴﺎﺭ ﺟﻮﻥ ﺑﺮﺍﺕ ﻣﻨﻈﻮﺭﻣﻮ ﺑﺎ ﺟﺰﺋﻴﺎﺕ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 3:18pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان تا الان در اين تايپك مشكل خاصي نداشتيم و نخواهيم داشت پس بهتره وارد بحث هاي نامربوط نشيم و از شما دوتا عزيز درخواست دارم در جواب هم مطلبي نزنيد.مطالب قبل بر اساس تجارب بوده و هر چه قدر جلوتر ميريم مطالب كاملتر ميشن پس مطالب قبلي شايد كمي ناقص باشن.در كل رديابي بقدري گستره هستش كه حالاحالاها بايد بريم جلو.پس بهتره فعلا دوستان بهم كمك كنن.با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 3:20pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
آقا حمزه من برای بار دار کردن زمین یک ام اف دی دیجیتال رو قبل از اینکه با 35 ردیابی کنم میله هاشو به فاصله 50 سانت تو زمین فرو میکنم و بعد با 35 ردیابی میکنم اون روز هم من همین کار رو کردم که به هدف نزدیک شدم به زغال برخوردم و رنگ خاک داشت عوض میشد که نتونستیم اونجا بمونیم که نتیجه کار رو ببینیم چیزی در اومده یا نه به نظر شما این روش من درسته
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:18pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ebi-gold نوشته است: آقا حمزه من برای بار دار کردن زمین یک ام اف دی دیجیتال رو قبل از اینکه با 35 ردیابی کنم میله هاشو به فاصله 50 سانت تو زمین فرو میکنم و بعد با 35 ردیابی میکنم اون روز هم من همین کار رو کردم که به هدف نزدیک شدم به زغال برخوردم و رنگ خاک داشت عوض میشد که نتونستیم اونجا بمونیم که نتیجه کار رو ببینیم چیزی در اومده یا نه به نظر شما این روش من درسته ابي عزيز فكر كنم جناب حميد بتونه به اين سوال شما جواب بده.من با اف ام دي كار نكردم
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 5:21pm |
|
|
|