انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:48am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 419 , 420 , 421 , 422 , 423 , 424 , 425 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان جایی رو قبلا زده بودم الان رفتم سرکشی محل ,چشمتان روز بد نبینه با بیل مکانیکی حفاریش کرده بودن یک سنگ جوغن دار و مقداری ساروج در آمده بود حسابی حالم گرفته شده,...

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 4 تیر1393 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

koohyar نوشته است:
آرین نوشته است:
این گفته هم توی صفحه 22 آموزش کوهیار بود.
آیا درسته؟

اگر وزن و مگنت به هم نزدیک باشند نشان دهنده ی خطا ، اگر اختلاف زیاد باشد نشان دهنده فلز با ارزش
و اگر اختلاف بسیار زیاد باشد نشان دهنده فلز بی ارزش مانند آهن و ... هست.

درود
دوست عزیز البته اگر جایی رو که باهاش مشکل داشتی دقیقا مشخص میگفتی خیلی بهتر بود ولی حالا من فرض میکنم با تمام این مطلب مشکل داری و سعی میکنم همشو طوری توضیح بدم ایشالا ابهاماتت برطرف بشه.
البته قبلش بگم که اگر تمام مطالب مربوط به فایل رو درست حسابی میخوندی مخصوصا قسمت مگنت و نکات ردیابی رو پاسخت رو میتونستی از لابلای مطالب پیدا کنی.
قبل از اینکه بریم سراغ تفسیر این موضوع باید یه مطلبی رو توضیح بدم و اون هم فلزات مغناطیس شونده و غیر مغناطیس شونده هست و ویژگیهای اونها. منظور از فلزات مغناطیس شونده همون فلزاتی هست که در اونها میل به آهنربا و جذب شدن به میدان مغناطیسی قوی هست و این فلزات در اثر مرور زمان در زیر خاک خاصیت آهنربایی قوی پیدا میکنن و حتی ممکن هست این خاصیت رو هم تا مدتها از دست ندن و بنابراین منظور همون فلزات بی ارزشی هست که در ساختارشون ممکنه آهن هم پیدا بشه و دسته ی بعدی فلزات با ارزش هستن که اینها خیلی زمان میبره تا داری خاصیت مغناطیسی بشن و مقدار مگنت اونهام زیاد و در حد فلزات بی ارزش نیست و بنابراین از مگنت کمتری برخوردار هستن حالا این نکات رو داشته باش تا بریم سراغ بحث اصلی.
میدونیم که خاصیت مغناطیسی بصورت خود بخودی در فلزات وجود نداره و فلزات باید مدتها زیر خاک باشن تا همچین خاصیتی پیدا کنن و درواقع مگنت مخصوص فلزات قدیمی هست و حتی اگر فلز جدید رو زیر خاک دفن کنید همچین خاصیتی نداره و این موضوع هنگام ردیابی میتونه بسیار در تشخیص خطا مفید باشه به شرطی که ما با تمرین و به ذهن سپاری درک درستی و تجربه ی نسبی از مقدار تقریبی مگنت فلزات قدیمی برسیم و سپس در تشخیص خطا ازش استفاده کنیم.
حالا فرض کنید ما شروع به ردیابی میکنیم و نقطه ای رو مشخص میکنیم و تستهای مختلف رو انجام میدیم و متوجه میشیم که وزن ناچیز هست و مگنت هم ناچیز هست به عبارت دیگر یعنی وزن و مگنت هردو پایین هستن و مقدارشون به هم نزدیک هست و تفاوت زیادی ندارن پس میشه نتیجه گرفت که اگر این هدف ذرات نبود و فلز بود حد اقل باید بر اثر گذر زمان دارای خاصیت مغناطیسی میشد و مگنتش بالاتر میبود پس این یه فلز نیست و میشه نتیجه گرفت خطاست. این مربوط به بند اول
حالا فرض میکنیم که همون نقطه دارای وزن بالا و نجومی و مگنتشم بالاست حالا تا یه حدخیلی بالا میره ولی دیگه نمیره این دوتا هردوش بالان یعنی میشه گفت در بند اول قرار میگیرن و به هم نزدیک هستن پس باید تحلیل بشه خب بفرض اینکه این یه فلز به وزن خیلی بالا و در حد تن باشه بنظرت بر اثر گذشت زمان آیا نباید دارای خاصیت مغناطیسی خیلی بزرگ باشه که حتی از چند صد متری هم بشه رهیابی کرد و بهش رسید در صورتیکه مگنت اینقدر بالا نیست و درسته که زیاده ولی در اون حدیکه اگر فلز تنی اونجا باشه نیست و اینجوری میشه فهمید که خطای ذرات هست باز. اینهم مربوط به بند اول
البته تا اینجا مطمئنم دیگه خودت میتونی بندهای بعدی رو تفسیر کنی ولی من بنابر وظیفه سعی میکنم توضیح بدم.
حالا فرض میکنم در همون نقطه وزن ما نرمال هست ولی مگنت نسبت به این وزن بالاست و از اونجا ما دوباره فرض میکنیم اینجا یه فلز هست پس اگر این فلز بی ارزش میبود پس باید خاصیت مغناطیسی بیشتری پیدا میکرد و عدد مگنت حتی باید بالاتر هم میرفت و نتیجه اولیه اینه که فرض کنیم اینجا یه فلز با ارزش هست. مربوط به بند دوم
حالا فرض میکنیم در همین نقطه باز وزنمون نرمال هست ولی مگنت خیلی بالاست . پس میشه نتیجه گرفت که اینجا میتونه یه فلز بی ارزش قدیمی باشه (یا آهن دار) که در اثر مرور زمان خاصیت مغناطیسی بالایی بدست آورده.مربوط به بند سوم
امیدوارم تونسته باشم ابهامت رو برطرف کنم و البته اینرو فراموش نکنید که برای تشخیص درست یا خطا بودن هدف نمیشه به همین یه تست بسنده کرد و تستهای بعدی رو در نظر نگرفت ، طبیعتا اگر شما تمام نکات و مطالب جزوه رو که حاصل زحمات تمام اساتید و زحمت کشان هست بدرستی یاد بگیرید و تحلیل کنید قطعا هنگام ردیابی میتونید عملکرد درستی داشته باشید و با دقت بالایی خطا یا درست بودن هدف رو تشخیص بدید.
پیروز باشید
L-)

سپاس که پاسخ دادی

ولی مشکل بیشتر روی بند اول هست
مجید فامالی که موفق شد مگنت و وزنش در یک رنج بودن
البته به شرط پایین بودن وزن حرف شما درسته ولی اگه وزن بالا باشه گفته شما نادرسته

ممنون که وقت گذاشتی و این دستورکار رو ردیفش کردی.چیزهایی که فراموش کرده بودم رو یادم اومد و خیلی زیبا شده. @};-

چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:17pm
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
خواهش میکنم آرین جان امیدوارم شما هم مثل مجید جان موفق بشین :ymhug:
صحبت شمام درسته و نباید فراموش کنیم و البته بارها هم توی همون فایل یاداوری کردم که اینها تماما مربوط به تجربیات هستش و نمیشه ازشون به عنوان قانون قطعی و به یقین یاد کرد.
تمام سعی و تلاش ما هم همین هست که بتونیم نتایج کاوشها چه با نتیجه مثبت و چه با نتیجه منفی رو دقیقا تحلیل کنیم تا بتونیم به یک جمع بندی و یا شیوه ای دست پیدا کنیم که همیشه و برای تمام افراد نتیجه یکسان داشته باشه و بشکل یک قانون مورد اطمینان بشه بهش استناد کرد که تا حالا دوستان با تلاششون تونستن خیلی از ابهامات رو برطرف کنن و موارد زیادی هم هست که به قول شما برای هر موردی یه جور نتیجه میده و هنوز بدرستی نمیشه دربارش یه قانون ثابت تعریف کرد.
تلاش شما هم باید همین باشه که بر این تجارب بیفزایید و همواره اون رو بروز کنید و اگر نکته ی جدیدی و مورد مهمی پیدا کردید توی انجمن مطرح کنیم تا به عنوان یه تجربه ی جدید و درست بتونیم برای کاوشهای آینده ازش استفاده کنیم.
پیروز باشید L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:21am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
سلام دوستان جایی رو قبلا زده بودم الان رفتم سرکشی محل ,چشمتان روز بد نبینه با بیل مکانیکی حفاریش کرده بودن یک سنگ جوغن دار و مقداری ساروج در آمده بود حسابی حالم گرفته شده,...

سلام
جعفر دوست عزیز کاملا درک میکنم این چند روز منم زیاد حال و روز مناسبی نداشتم به خاطر موفقیتی که کسب کردم و متاسفانه از دست رفت.
پارسال هم حمزه گرامی هم چندین بار دچار این قضیه شدند و باید بگم الان حال و روزتو میفهمم حمزه جان.

بعد از اینهمه تلاش اینهمه زحمت اینهمه احتیاط و خطر کردن و اینهمه روراستی و صداقت ؛ پایان کار به طرز عجیبی ناخوشایند بود.
کسی که اراده قوی نداشته باشد مسلما ضربه روحی بدی میخورد.

پارسال ما بیخبر از این ضربه به حمزه دلداری میدادیم غافل از اینکه خود هم دچارش میشویم. حقیقتش من بکلی از موجودی به اسم انسان قطع امید کردم.بیزار شدم. شاید فکر کنید سخنانم به خاطر طمعه اما اصل قضیه چیز دیگریست.

از طرفی هم به سایت سر میزنم می بینم اوضاع بسیار ناخوشاینده. دوستانی که دوروبرمون بودن یا با هم دعوا میکنند یا فحش و ناسزا بار هم میکنند؛
یا از ارائه تجربیات و مسایل بدرد بخور امتناع میکنند یا منتظر لقمه حاضر و اماده هستند یا با همدیگه سر فروش مدار رقابت ناسالم دارند یا دیگری را به خاطر منفعت خود میکوبند یا ....!
سر پستهای الکی ما داستان داریم. سر مذهب داستان داریم. سر فوتبال و حمایت یا عدم حمایت از تیم ملی ما داستان داریم. سر نظم بخشیدن به انجمن داستان داریم. سر مرموز بودن و دورو بودن افراد داستان داریم. سر مخفی بودن و سری بودن و محرمانه بودن بعضی مسایل داستان داریم.

نمیدونم چرا فعالیت و ارائه تجربیات و نکاتی که به سختی بدست میاریم محرمانه نیست اما وقتی در مورد یه مسئله از طرف میپرسی در جواب مثل بچه ها بهت میگه میدونم اما نمیگم!!! اگه هم بگم به شما نمیگم!!! واقعا آدم چی تصور میکنه.

تنها تایپکی که این مسایل در آن بیگانه بود همین تایپک اپراتوری ردیاب بود متاسفم که میبینم این تایپکم به سرنوشت تایپکهای دیگه دچار میشه.
فراموش کرده ایم که هدف ما در این جمع چی بوده و چی خواهد بود. فراموش کرده ایم که برای چی اومدیم اینجا جمع شدیم.

متاسفم که اعلام میکنم من روحیه بودن در چنین جمعی رو ندارم و از این اخلاقیات و دورویی ها متنفرم.

پنج شنبه 5 تیر1393 - 3:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
jafar نوشته است:

سلام
جعفر دوست عزیز کاملا درک میکنم این چند روز منم زیاد حال و روز مناسبی نداشتم به خاطر موفقیتی که کسب کردم و متاسفانه از دست رفت.
پارسال هم حمزه گرامی هم چندین بار دچار این قضیه شدند و باید بگم الان حال و روزتو میفهمم حمزه جان.

بعد از اینهمه تلاش اینهمه زحمت اینهمه احتیاط و خطر کردن و اینهمه روراستی و صداقت ؛ پایان کار به طرز عجیبی ناخوشایند بود.
کسی که اراده قوی نداشته باشد مسلما ضربه روحی بدی میخورد.

پارسال ما بیخبر از این ضربه به حمزه دلداری میدادیم غافل از اینکه خود هم دچارش میشویم. حقیقتش من بکلی از موجودی به اسم انسان قطع امید کردم.بیزار شدم. شاید فکر کنید سخنانم به خاطر طمعه اما اصل قضیه چیز دیگریست.

از طرفی هم به سایت سر میزنم می بینم اوضاع بسیار ناخوشاینده. دوستانی که دوروبرمون بودن یا با هم دعوا میکنند یا فحش و ناسزا بار هم میکنند؛
یا از ارائه تجربیات و مسایل بدرد بخور امتناع میکنند یا منتظر لقمه حاضر و اماده هستند یا با همدیگه سر فروش مدار رقابت ناسالم دارند یا دیگری را به خاطر منفعت خود میکوبند یا ....!
سر پستهای الکی ما داستان داریم. سر مذهب داستان داریم. سر فوتبال و حمایت یا عدم حمایت از تیم ملی ما داستان داریم. سر نظم بخشیدن به انجمن داستان داریم. سر مرموز بودن و دورو بودن افراد داستان داریم. سر مخفی بودن و سری بودن و محرمانه بودن بعضی مسایل داستان داریم.

نمیدونم چرا فعالیت و ارائه تجربیات و نکاتی که به سختی بدست میاریم محرمانه نیست اما وقتی در مورد یه مسئله از طرف میپرسی در جواب مثل بچه ها بهت میگه میدونم اما نمیگم!!! اگه هم بگم به شما نمیگم!!! واقعا آدم چی تصور میکنه.

تنها تایپکی که این مسایل در آن بیگانه بود همین تایپک اپراتوری ردیاب بود متاسفم که میبینم این تایپکم به سرنوشت تایپکهای دیگه دچار میشه.
فراموش کرده ایم که هدف ما در این جمع چی بوده و چی خواهد بود. فراموش کرده ایم که برای چی اومدیم اینجا جمع شدیم.

متاسفم که اعلام میکنم من روحیه بودن در چنین جمعی رو ندارم و از این اخلاقیات و دورویی ها متنفرم.

استاد کانی سلام و خسته نباشین من خودم را در اون حدی نمیبینم که در این کموارد اعلام نظر کنم این پیام را هم حقیقتن با 2 دلی ایجاد میکنم به خاطر اتفاقی که رخداده واقعن متاسف و ناراحتم وامید وارم دیگر برای کسی چنین اتفاقی رخ ندهد و دوستان شما از کرده خود پشیمان بشن من این را در پیام خصوصی هم ابراز کردم اما شما نخوندین!!!! فقط موندم که گناه من این وسط چیه ! و این بیخبری آزارم میده

در مورد رفتار کاربران انجمن راستش بله حق با شماست اما این موضوع در مورد همه صدق نمی کنه بعضی از دوستان فقط سعی دارن فقط از اطلاعات دیگر دوستان نفع ببرن و هیچ نفعی به کسی نرسانند و تعدادشون کم نیست
بعضی از دوستان هم که هر وقت چیزی مطرح کردن مورد کم لطفی قرار گرفتن من به شخصه چندین نفر را میش ناسم که مورد این کم لطفی قرار قرفته و دیگر فعالیت آنچنانی ندارند و وقتی ازشون پرسیدم چرا دیگر فعالیت ندارن از کم لطفی دوستان شاکی شدن
بله در اینجا تو سر همدیگه میزنن بله بدو بیرا میگن دعوا می کنن و شاخو شونه می کشن و اقغن این کار ها به کسی هیچ کمکی نخواهد کرد پس از همگی دوستاد خواهش دارم از این کا راشون دست بردارن واین تایپینگ را به صورت علمی ادامه بدن شاید از دست من و امثال من کاری بر نمیاد ولی دوستان چون استاد حمزه استاد کانی و استاد جاوید استاد پارسی استاد تهرانی و خیلییای دیگه که اسمشون خاطرم نیست کلی زحمت کشیدن که به احترام تلاش اونها باید منطقی و منصف باشیم و برای نتیجه گرتن تلاشمون را روز افزون کنیم
برای رسیدن به نتیجه همکاری نیاز هست و برای همکاری جوی صمیمی و دوستانه پس از همه خواهش دارم برای سر بلندی ایران و ایرانی عزیز این محیط را محیا کنیم و همه با هم تلاش کنیم
امید وارم به لطف خدا همهبا هم تلاش کنی تا نتیجه بگیریم :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

پنج شنبه 5 تیر1393 - 6:29pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام کانی جان .کانی عزیز که وجودت مایه ی دلگرمیه انجمنه.
خیلی نا امیدانه صحبت کردی .؟؟؟؟
این دنیا بالا وپایین داره .یعنی گاهی زین بر پشت وگاهی پشت بر زین .
شکست مایه پیروزی است .اصلا با این دید به افراد نگاه نکن که خودت بیشتر ضرر میکنی .چشم و امیدت به خدا باشه وهر چیزی را از خدا بخواه .توی این حرفه از این پیشامد ها زیاده .شاید کسی رو کنه ویا کسی دیگه رو نکنه .ولی این را بدون که اگر در حق کسی نامردی وخیانت بشه ،حتما به جزاش میرسه .خدا داره مارا امتحان میکنه وبعد اون چیزی که میخواهیم را به ما میده .
من به شخصه قسمت وسرنوشت را در زندگیم دخیل میدونم .اینو بدون اون بار قسمت شما نبوده .اگر اونو به خونه هم میاوردی باز قسمتت نمیشد .
با تلاش وپشتکار واستفاده از تجربه ی گرانبهایی که بدست آوردی ،پیش به سوی اینده....................................قربون تو

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

پنج شنبه 5 تیر1393 - 8:40pm

سلام به همگی من خیلی خیلی با این انجمن حال می کنم ، انشاا... همگی پیروز وسربلند باشید .

پنج شنبه 5 تیر1393 - 11:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام برادر کانی.
امیدوارم که خوب و خوش باشی.دوست من خودتو ناراحت نکن.وقتی از آق مجتبی شنیدم که این اتفاق برات افتاده ناراحت شدم و امیدوارم دیگه این اتفاق نه برای شما تکرار بشه نه بقیه دوستان.
راستش در مورد مطلبی که در خصوص بعضی کاربرها نوشتی که دنبال لقمه آماده میگردند باهات کاملا موافقم.افراد زیادی تو این انجمن هستند که فقط ادعا دارن,فقط حرف خودشونو میزنن.منم خیلی وقته به سایت سر نزدم اونم به دلیل پیامهای شخصی بعضی کاربرا و مشکلات شخصیم.البته شاید بین کاربرای انجمن شما خیلی بهتر از بقیه از زحمتای من با خبر باشی.خواستم بهت بگم باید کمی پوست کلفت باشی چون از این مسائل برا همه پیش میاد.
تو این چند وقت با 35 آزمایشات و تستهای زیادی داشتم تو جاهای مختلف که قصد دارم نتیجه مثبتش رو با تستهام با هم بزارم.
کانی جان با انرژی به کارت ادامه بده تا بعضی ها از این مساله سو استفاده نکنند.
موفق باشی برادر

جمعه 5 تیر1393 - 1:27am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
دنيا فراز و نشيب زيادي داره و اين از خصوصيت انكار ناپذيره عالم مادي هستش.
مثل دريا ميمونه كه اگه سرسخت باشي مقابلش حتما شكسته ميشي و اگه انعطاف پذير باشي حتما موفق ميشي.
كاني جان شما عزم و اراده راسخي داري و ميدونم به لطف خدا هرگز تسليم ناملايمات نخواهي شد.
همه موفق باشين.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 6 تیر1393 - 12:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود. دوستان پیشنهادم بهتون اینه ک یک عدد کمری ناقابل همراه خودتون ببرید نه اینکه ب زور و نامردی جنسو برا خودتون وردارید نه! فقط برای اینکه در حقتون نامردی نکنن و از حقتون ک براش زحمت کشیدین دفاع کنین. اگ همش وایسین ب پای قسمت و هی جور نشه و نامردی مال رو ببرن خدا هم میگه این بی عرزه تشریف داره هی بهت مال نمیده. م س ل ح برید سرکار مایش 1میلیون ناقابله در عوض برادره پشتیبانته..

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

جمعه 6 تیر1393 - 3:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 419 , 420 , 421 , 422 , 423 , 424 , 425 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure