انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 26 فروردین1404 - 3:00am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 424 , 425 , 426 , 427 , 428 , 429 , 430 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
با درود
امروز جایی را ردیابی کردم که قبلا یک ردیاب دیگر از فاصله 200 متری به این مکان کشیده شده بوده و یک دستگاه تصویری هم اینجا را حفره تشخیص داده بود نقطه مورد نظر هم مشخص بود
ردیابی را به ترتیب زیر شروع کردم
با فرکانس 163.3 وزن 50 کیلو از فاصله 3-4 متری از هر چهار طرف آنتن زدم که از هر طرف آنتنها به انجا می رفت بعد به طرف این نقطه رفتم و قیچی شد اهسته به طرف جلو رفتم بعد از یک متر انتن ها باز شدند باز جلوتر رفتم و این بار انتن ها به طرف بازوهایم و رو به نقطه
99.02 با همان وزن قیچی نکرد
مگنت 2 از فاصله 2 متری از W90 تا W20 تست کردم به طرفش نرفت و روی نقطه هم قیچی نشد هر بار 10 واحد کم می کردم .
اما مگنت 1 با W30 قیچی کرد
حفره هم با 90 قیچی می کرد اما بعد از چند ثانیه باز می شد
حفره با 75 قیچی کرد و دیگر باز نشد
برای طلا ردیابی کردم
219.9 هم از فاصله 15 متری و 7 متری (از دو جهت ) با وزن 50 کیلو به طرف نقطه آمد و تقریبا قیچی هم کرد عمق همان 1 متر
24.40 با وزن 50 کیلو قیچی شد عمق 1 متر
39.51 هم به همان صورت قیچی شد و همان عمق
کربن 50 کیلو قیچی میشد اما بعد از 2-3 ثانیه باز شد ممکنه به دلیل وزن زیاد بوده
کربن 5 کیلو قیچی شد (در مورد کربن چه وزنی را باید انتخاب کنیم فکر میکنم وزن زیادی انتخاب کرده ام )
کد اسکلت همراهم نبود تقریبا هوا تاریک میشد و فلزات دیگر و ... فرصت نشد
الماس با وزن 6 گرم هیچ عکس العملی نداشت این یکی را عشقی زدم می دانستم که نمی زند
با سیم و بعد از هر تغیر فرکانس 2 دقیقه ردیاب را خاموش می کردم تقریبا 3 ساعت ردیابی کردم
به نظر شما خطا است یا نه ؟
انجا را حفاری می کنم یک متر عمق دارد

.......................................................................................................................................................
دوباره در این مکان ردیابی کردم
موقعیت در سمت شرق یک تپه بزرگ با شیب نسبتا زیاد و نزدیک به بالای تپه .
ردیاب رو بر روی فرکانس 86.15 گذاشتم و ده دقیقه منتظر موندم از فاصله 1 متری با وزن 50 کیلو و قدرت 10 آنتن زدم به طرفش میرفت قیچی هم میشد اما باز میشد
اما با 38.96 راحت به سمتش رفت و قیچی شد و باز نشد
99.02 این بار قیچی میشد و باز میشد دوباره قیچی و باز...در این قسمت سرعت آنتن بیشتر بود
ده دقیقه بعد با 23.21 و همان فاصله و وزن قیچی میشد و باز می شد
گولد 1 و2 قیچی می کرد از چند جهت انتن زدم که هر بار به سمتش میرفت و قیچی می کرد باز نمیشد
تست های عمق و مگنت و حفره و... را انجام ندانم چون به دلیل موقعیت و زمان می خواستم حفاری انجام بشه برای بار اول بود که با این ردیاب تصمیم به حفاری گرفتم
اگر هم خطا باشد اهمیتی ندارد برای کسب تجربه بود
حفاری در راستای شمال و جنوب صورت گرفت بعد از 40 سانت حفاری ردیاب را روشن کردم با فرکانس 23.21 قیچی می کرد گلد 1و 2 هم قیچی میشد فرکانس 30.00 واکنشی به هیچ جایی نداشت
بر روی خاک بیرون ریخته شده و سنگ ها انتن زدم هیچ واکنشی نداشت و به طرف مکان حفاری می رفت
با ردیاب خاموش و انتن خالی هم بعد از 10-12 ثانیه به طرفش رفت و بر روی مکان حفاری قیچی شد
80 سانت که رسید این بار تقریبا با فرکانس هایی که قیچی کرده بود انتن زدم اما انتن هر بار تقریبا 80 سانت از نقطه ابتدایی به طرف جنوب قیچی می کرد که 40 سانت از لبه جنوب چاه فاصله داشت
وقتی این قسمت را از کف ادامه میدادیم خاکش متفاوت رنگش روشن تر و ریزتری بود .مانند رنگ حنا بود
وقت رفتن بود و کار را متوقف کردیم و ادامه اش را برای روز دیگری گذاشتیم :YMPRAY: :D

سه شنبه 10 تیر1393 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقای رگا من الان نتایج شما رو خوندم و به دقت روش فکر کردم
مکان شما اگر همونجایی که قیچی کردی رو بکنی یک چیز اهنی به وزن 2 کیلویی رو پیدا میکنی
به نظر من مکان شما خطاست این نظر منه مونده اساتید نظر بدن چون اوم چیزه اهنی مکان شما رو به حدی آلوده کرده که شما رو به سمتش میکشونه
شما یک بار با گلد یک وزن روی 4 کیلو بزار ببین آنتن ها به کدوم سمت میره و یک بار روی گلد 4 ببین انتن ها به اون سمت میره یا نه

چهارشنبه 11 تیر1393 - 9:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا رگا 1 متر که چیزی نیست اگر مکانش امنه حفاری کنی تجربه خودتم زیادتر میشه و یک سری از مسایل دستت میاد

چهارشنبه 11 تیر1393 - 9:30am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
آقای رگا من الان نتایج شما رو خوندم و به دقت روش فکر کردم
مکان شما اگر همونجایی که قیچی کردی رو بکنی یک چیز اهنی به وزن 2 کیلویی رو پیدا میکنی
به نظر من مکان شما خطاست این نظر منه مونده اساتید نظر بدن چون اوم چیزه اهنی مکان شما رو به حدی آلوده کرده که شما رو به سمتش میکشونه
شما یک بار با گلد یک وزن روی 4 کیلو بزار ببین آنتن ها به کدوم سمت میره و یک بار روی گلد 4 ببین انتن ها به اون سمت میره یا نه

حتما این تستی که گفتید رو انجام میدم
بیشتر حفاری رو انجام دادیم بقیش هم فردا
ممنون از نظرتان

چهارشنبه 11 تیر1393 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستگاه من در مواقع حساس که دارم تست میگیرم وقتی خاموشش میکنم و بعد روشن میکنم صفحه سیاه میشه و دیگه روشن نمیشه تا یه مدت زیادی بگزره تا دوباره روشنش کنم
برای شماها هم همینطوری میشه دوستان؟
مثلآ این همه وقت میزاریم تا یه جا بریم ولی اونجا که میرسیم وقتی روشن خاموشش میکنم اینجوری میشه

چهارشنبه 11 تیر1393 - 4:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﻣﺸﮑﻞ ﭘﻴﺶ ﺍﻭﻣﺪه ﺧﻴﻠﯽ ﻭﻗﺖ ﭘﻴﺶ، ﻣﻦ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﺳﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺁﻗﺎ ﻣﺠﺘﺒﯽ ﮔﺮﻓﺘﻢ ، ﺷﺎﺭﺟﺮ ﺭﺩﻳﺎﺑﻤﻮ ﺗﻌﻮﻳﺾ ﮐﺮﺩﻡ و ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﺸﮑﻞ ﺑﺮﺍﻡ ﭘﻴﺶ ﻧﻴﻮﻣﺪ.

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

چهارشنبه 11 تیر1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
همون شارژر که از ردیاب بیرون هست و به برق وصل میشه؟
چه ربطی به اون میتونه داشته باشه؟

چهارشنبه 11 تیر1393 - 6:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻟﻄﻔﺎ ﺳﻮﺍﻼﺕ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺧﻮد ﺭﺩﻳﺎﺑﻮ ﻣﺴﺘﻘﻴﻤﺄ ﺍﺯ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺑﭙﺮﺳﻴﺪ

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

چهارشنبه 11 تیر1393 - 6:19pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان.
اينم موفقيت يكي از دوستان عزيز ما كه تونسته با ردياب محل سند داري رو بزنه و شاهد خارج شدن بار بوده.دقيقا اين مطالب رو ايشون برام فرستاده كه همين جا قرار ميدم

شرایط و تستهای مکانی که قبلا گفته بودم ...
حجم برای تمام موارد 3.20 در 3.50 بود... (( هدف اتاق ساروجی به همین ابعاد ))
1331.5 رهگیری طلا و 23.21 نقطه شد و 26.69و35.91 برای تائید...
وزن 400 کیلو و عمق 7 متر و مگنت تا 68 جواب داد ...
163.3 رهگیری نقره و نقره 2 دستگاه نقطه شد و 86.15 برای تائید و 99.02 نزد.
وزن حدود 250 کیلو و عمق 7 متر...
برنز با 200 کیلو و عمق 20 سانت کمتر که فک کنم مشکل از آنتن زنی باشه...
کربن با 100 گرم البته بیشتر نگرفتم و هر چند ذغالی در کار نبود که فک کنم همون کربن بارو گرفته باشه...
حفره با 80 گرفت که با بررسی دقیقتر یک تونل 12 متری بصورت ال درومد و ورودی اون حدود 8 متر با هدف فاصله داشت ... البته احتمالا با اعداد بالاتر هم جواب میداد ...
با روش استاد آریا و آنتن خاموش اندازه اتاق و اندازه بارو بدست آوردم که دقیقا همون بود واقعا دم آریا گرم مطمئنم بارها به هدف زده ...
متاسفانه وزن بارو اینارو نمیدونم...

وسايل هم
حدود 30تا 40 کیلو زرد (سکه و کمربند زرین و دستبند و پابند و بازوبند و...) و 10 کیلو سفید (وسایل و ابزار آلات و تزئینات سلاح) و 15 تا 20 کیلو هم مفرغ (ابزار جنگی مثل سپر و شمشیر زر نشان و سر نیزه و ...) بوده البته وزنها بصورت تقریبیه و شاید با واقعیت اختلاف داشته باشه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 11 تیر1393 - 7:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خیلی عالیه :-* :-*
من هم این اعداد رو فردا تست میکنم
مبارکشون باشه :YMPEACE: :YMPEACE: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

چهارشنبه 11 تیر1393 - 7:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 424 , 425 , 426 , 427 , 428 , 429 , 430 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 103 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure