Rega نوشته است:
با درود
امروز جایی را ردیابی کردم که قبلا یک ردیاب دیگر از فاصله 200 متری به این مکان کشیده شده بوده و یک دستگاه تصویری هم اینجا را حفره تشخیص داده بود نقطه مورد نظر هم مشخص بود
ردیابی را به ترتیب زیر شروع کردم
با فرکانس 163.3 وزن 50 کیلو از فاصله 3-4 متری از هر چهار طرف آنتن زدم که از هر طرف آنتنها به انجا می رفت بعد به طرف این نقطه رفتم و قیچی شد اهسته به طرف جلو رفتم بعد از یک متر انتن ها باز شدند باز جلوتر رفتم و این بار انتن ها به طرف بازوهایم و رو به نقطه
99.02 با همان وزن قیچی نکرد
مگنت 2 از فاصله 2 متری از W90 تا W20 تست کردم به طرفش نرفت و روی نقطه هم قیچی نشد هر بار 10 واحد کم می کردم .
اما مگنت 1 با W30 قیچی کرد
حفره هم با 90 قیچی می کرد اما بعد از چند ثانیه باز می شد
حفره با 75 قیچی کرد و دیگر باز نشد
برای طلا ردیابی کردم
219.9 هم از فاصله 15 متری و 7 متری (از دو جهت ) با وزن 50 کیلو به طرف نقطه آمد و تقریبا قیچی هم کرد عمق همان 1 متر
24.40 با وزن 50 کیلو قیچی شد عمق 1 متر
39.51 هم به همان صورت قیچی شد و همان عمق
کربن 50 کیلو قیچی میشد اما بعد از 2-3 ثانیه باز شد ممکنه به دلیل وزن زیاد بوده
کربن 5 کیلو قیچی شد (در مورد کربن چه وزنی را باید انتخاب کنیم فکر میکنم وزن زیادی انتخاب کرده ام )
کد اسکلت همراهم نبود تقریبا هوا تاریک میشد و فلزات دیگر و ... فرصت نشد
الماس با وزن 6 گرم هیچ عکس العملی نداشت این یکی را عشقی زدم می دانستم که نمی زند
با سیم و بعد از هر تغیر فرکانس 2 دقیقه ردیاب را خاموش می کردم تقریبا 3 ساعت ردیابی کردم
به نظر شما خطا است یا نه ؟
انجا را حفاری می کنم یک متر عمق دارد
.......................................................................................................................................................
دوباره در این مکان ردیابی کردم
موقعیت در سمت شرق یک تپه بزرگ با شیب نسبتا زیاد و نزدیک به بالای تپه .
ردیاب رو بر روی فرکانس 86.15 گذاشتم و ده دقیقه منتظر موندم از فاصله 1 متری با وزن 50 کیلو و قدرت 10 آنتن زدم به طرفش میرفت قیچی هم میشد اما باز میشد
اما با 38.96 راحت به سمتش رفت و قیچی شد و باز نشد
99.02 این بار قیچی میشد و باز میشد دوباره قیچی و باز...در این قسمت سرعت آنتن بیشتر بود
ده دقیقه بعد با 23.21 و همان فاصله و وزن قیچی میشد و باز می شد
گولد 1 و2 قیچی می کرد از چند جهت انتن زدم که هر بار به سمتش میرفت و قیچی می کرد باز نمیشد
تست های عمق و مگنت و حفره و... را انجام ندانم چون به دلیل موقعیت و زمان می خواستم حفاری انجام بشه برای بار اول بود که با این ردیاب تصمیم به حفاری گرفتم
اگر هم خطا باشد اهمیتی ندارد برای کسب تجربه بود
حفاری در راستای شمال و جنوب صورت گرفت بعد از 40 سانت حفاری ردیاب را روشن کردم با فرکانس 23.21 قیچی می کرد گلد 1و 2 هم قیچی میشد فرکانس 30.00 واکنشی به هیچ جایی نداشت
بر روی خاک بیرون ریخته شده و سنگ ها انتن زدم هیچ واکنشی نداشت و به طرف مکان حفاری می رفت
با ردیاب خاموش و انتن خالی هم بعد از 10-12 ثانیه به طرفش رفت و بر روی مکان حفاری قیچی شد
80 سانت که رسید این بار تقریبا با فرکانس هایی که قیچی کرده بود انتن زدم اما انتن هر بار تقریبا 80 سانت از نقطه ابتدایی به طرف جنوب قیچی می کرد که 40 سانت از لبه جنوب چاه فاصله داشت
وقتی این قسمت را از کف ادامه میدادیم خاکش متفاوت رنگش روشن تر و ریزتری بود .مانند رنگ حنا بود
وقت رفتن بود و کار را متوقف کردیم و ادامه اش را برای روز دیگری گذاشتیم