با سلام خدمت دوستان گرامی
دوستان من افتخار و سعادت خوندن تمام مطالب انجمن رو بخاطر وقت ناکافی و مشغله زیاد نداشتم اما به حد توان برخی نکات و مطالب رو بررسی کردم و البته یک پی دی اف هم بود که مشخصا زحمت زیادی براش کشیده بودید و من اون رو هم کامل خوندم. البته دو سالی هست که با ردیاب های مختلف کار کردم و تجربیاتی در این زمینه دارم. دیشب داشتیم جایی رو بررسی میکردیم که من نتایجش رو براتون در ادامه قرار میدم، لطفا نظرتون رو بگید.
قبلا از محبت شما تشکر و قدردانی میکنم
تست ها با فرکانس های خود ردیاب و با وزن صد گرم تا یک کیلو به
یک مربع 3.5 در 3.5 متری(حدودا) رسید!
بعد با همین فرکانس ها از یک کیلو تا صد کیلو رفتم بالا که راحت واکنش و به سمت همون مربع اشاره داشت.
از صد کیلو تا صد و بیست و شش کیلو واکنشش کند و خیلی سخت شد و بیشتر از اون دیگه درست حسابی حرکت نمیکرد.
از
لبه حجم به سمت شمال و جنوب که عقب میرفتم، حدود یک متر که میشد آنتن ها باز میشدن. (با وزن 100 کیلو و قدرت حداکثر)
بعد مگنت رو امتحان کردم، تا حدود نود دیگه به سختی و کندی حرکت میکرد.
حجم مگنت یک قدم بیشتر از حجم هدف شد.
عمق مگنت هم وقتی به سمت شمال و جنوب حرکت میکردم تقریبا روی عمق هدف بود اما یکمی هم عقب تر یا خیلی نزدیک به هم.
این پروسه حدود چهل دقیقه یا کمی بیشتر طول کشید.
بعد از حدود ده دقیقه فرکانس 219.9 رو امتحان کردم که به همون منطقه واکنش میداد اما حجمش خیلی کم متفاوت بود(خیلی کم)
فرکانس 36.91 پدرم رو در آورد بس که دیر حرکت میکرد!!! اما 26.69 خیلی خوب و رون بود!
با همه این حدود هشت تا فرکانس نقطه گرفتم، به این صورت که وزن رو روی 100 کیلو گذاشتم و قدرت رو روی یکمی کمتر از یک،
در تمام موارد هم یک مربع با ابعاد حدود یک در یک بدست اومد که بیشتر به سمت جنوب مربعه حجم نزدیک بود تا شمالش.
انتهای کار و صرفا برای فرونشاندن حس کنجکاوی خودم در اکتشاف یک هدف سهل الوصول!!! یک آهن 400 گرمی رو جستجو کردم که در انتها به یک قوطی کاملا زنگ زده رسیدم و بسی خوشحال دستگاه رو خاموش کردم
البته الان برگشتم تهران تا توباکس رو آماده بردن کنم که نقطه رو با اون هم یک تستی بکنیم، با توجه به نتایج تست که میگه
عمق ما حدود 3 تا 3.5 متر هست فکر میکنم توباکس بتونه تایید کنه جارو اگر کارم درست بوده باشه.
لطفا هر نظر یا ایده ای برای تکمیل کار دارید با من هم در میون بگذارید
سپاسگذارم
بدرود