انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:20am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 442 , 443 , 444 , 445 , 446 , 447 , 448 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
من یک پرسش علمی دارم :
چرا عوامل خطا دقیقآ مثل یک بار خودشونو نشون میدن؟
مثلآ مودهای 86.15 و 163.3 میگیرن ولی 99.02 نمیگیره؟
همیشه در خطا وزن طلا از مس بیشتر داده میشه.که آدم فکر میکنه بخاطر وجود مس درون طلاست.
یا فقط همون فلزاتی که ما دنبالشونیم (طلا مس و نقره) با سفال و ... تشابه فرکانسی دارن و فلزات دیگه با سفال و ... تشابه فرکانسی ندارن.
مثلآ اگه عامل خطاست و داره روی نقره و طلا و مس میگیره پس چرا روی پلاتین و سرب و روی و بقیه نمیگیره؟
دقیقآ همون فلزاتی که ما میخوایم با سفال و ذرات تشابه فرکانسی دارن و بقیه ندارن؟
مثلآ این دوستمون اگه روی سرب تست میکرد نمیگرفت ولی دقیقآ روی همون فلزات محبوب میگیره.
و بدتر اینکه حفره و مگنت هم میده
کی میدونه چرا؟

یکی از دلایلش میتونه تآثیر باور نکردنی و ناخودآگاه ذهن باشه

امتحان کنید به این صورت که :
روی طلا دستگاه رو بزارین و روی طلا قیچی کنین و با ذهنتون بخواین بازش کنین یا قفلش کنین
میبینین که از ذهن شما پیروی میکنه.

دوستان نظر بدن. @};-

دقیقا
بارها گفتیم ذهنتون رو آزاد کنید. به بار و گنج و دفینه و علایم و اینا فکر نکنید.
99.02 مال نقره طبیعی هستش و بقیه نقره ساخت بشر. دو نوع نقره داریم.
حمزه عزیز میگه وزن تنی رو قبول ندارن اما می شنویم که با وزن تن هم بار رو زدن. بعضی اوقات وزن کم بعضی اوقات تن.
همه اینا به خاطر ذهنیت طرف و نحوه آنتن زنیشه.
پس اصلا نمیتوان بطور قطع نظری بر درست بودن یا خطا بودن داد.

دوستمون ساسا هم متاسفانه دچار همین قضیه شدن و نظر ابی عزیز رو هم قبول ندارم که میگن گولدها قیچی بشه پس حتما خطاست.
اینطور نیست.
متاسفانه می بینم نظراتی داده میشه که خیلی هم قوی مطرح میکنن در حالی که درست نیست.

دوستان عزیز با گولد هم میشه موفق شد اما مسئله ای که هست اینه که ما فرکانسهایی پیدا کردیم که از گولدها بهتر هستن و خطای کمتری دارند.

جمعه 20 تیر1393 - 8:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کانی جان با وزن تن هم بار گرفتن؟
دقیقآ چه وزنی؟

جمعه 20 تیر1393 - 8:34pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
کانی جان با وزن تن هم بار گرفتن؟
دقیقآ چه وزنی؟

فعلا دوتارو حضور ذهن دارم
هر دو نقره
1تن و 2 تن

جمعه 20 تیر1393 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سپاس از شما
چون خودم همیشه وزن تنی برای طلا گرفتم
بغیر از یه جا که 600 کیلو گرفتم
وزن های تنی من حتی تا 6.3 تن میرسید.

جمعه 20 تیر1393 - 8:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کانی شما استاد ما هستی و هیچ چیز رو تو ردیابی نمیشه ١٠٠ درصد گفت درسته ولی تا اونجایی که من برای کاوش رفتم هر جایی که مد گلد دستگاه قیچی میشد چه وزن بالا چه وزن پایین چه مگنت بالا چه مگنت پایین همشون خطا بود ولی با مد ازاد و فرکانس های جدید اگر خطا هم زده باشم یک چیزی از دل خاک در اومد

جمعه 20 تیر1393 - 9:00pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
اقا کانی شما استاد ما هستی و هیچ چیز رو تو ردیابی نمیشه ١٠٠ درصد گفت درسته ولی تا اونجایی که من برای کاوش رفتم هر جایی که مد گلد دستگاه قیچی میشد چه وزن بالا چه وزن پایین چه مگنت بالا چه مگنت پایین همشون خطا بود ولی با مد ازاد و فرکانس های جدید اگر خطا هم زده باشم یک چیزی از دل خاک در اومد

ابی جان این حرف درست نیست که بگیم گولدها همیشه خطا میزنن و فلز رو نمیزنن.
نمونه بارزش استاد آریا با گولد 5 موفق شدن . و اینکه شما تشریف ببرید جایی که دفینه یا باری هست مطمئن باشید گولدها هم میزنن.
اما منم منکر خطای بیش از حد گولدها نمیشم و توصیه میکنم که از فرکانسهای دیگه استفاده کنید.

جمعه 20 تیر1393 - 9:13pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

کانی عزیز وقتی تمرکز روی فلز طلا هستش وزن تنی یعنی خطا?
طلا فلزی هستش که یون و مغناطیس اون خیلی کند و ضعیف تشکیل میشه و در واقع مغناطیس یه طلای صد ساله برابر با مغناطیس یه نقره هم وزن 2 ساله هستش.وزن تنی بخاطر مغناطیس بار و یا عامل خطا به وجود میاد و جالب اینکه ردیاب مغناطیس خطا ها رو با وزن بیشتری نسبت به مغناطیس فلزات نشون میده و علت اون هم قدمت زیاد این عامل خطا هستش که سال هاست اون زیره...
طلا زدن با این ردیاب دقیقا برعکس زدن نقره هستش.برای طلا باید وزن کم و مغناطیس کم و برای نقره برعکس،وزن و مغناطیس زیاد.
در مورد گلدها خود ردیاب هم مطمئن باشید طلا رو میگیرن ولی خطا رو هم میزنن،از وقتی فرکانس های ازاد زده شد بنده دیگه از گلدهای ردیاب استفاده نکردم...
سخت بودن سنس طلا بخاطر مغناطیس ضعیف اون هستش و باید فوق العاده با دقت انتن بزنیم.موفق باشید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 20 تیر1393 - 9:31pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمزه جان کاملا درسته که نقره چند برابر بهتراز طلا سنس میشه.
اما من خودم یه دفینه صد در صدی طلارو با وزن یک تن گرفتم که بار بزرگی هم هست X_X

جمعه 20 تیر1393 - 9:38pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوست عزیزم کانی جان علت می تونه چند مورد باشه.
1-بخاطر داشتن اطلاع قبلی از دفینه این نشون دهنده قدرت تاثیر ذهنیت در وزن ردیاب هستش ونتونستی تاثیر ذهن خودت رو کنترل کنی
2-محل دفینه شما دارای یک یا چند نوع فلز مغناطیس شونده مثل صندوقچه و... هستش
3-با توجه به بالا بودن مغناطیس سفال در زیر خاک احتمال داره بار داخل چند خمره یا کوزه سفالی مرطوب باشه که باعث تقویت مغناطیس تا صد برابر شده باشه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 20 تیر1393 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آقا حمزه و اقا کانی ممنونم از نظرات شما من توسط شما 2 استادان تونستم الان عوامل خطا رو تشخیص بدم یک سال اول که سردرگم بودم نمیتونستم تو زمین تشخیص بدم که این چیزی رو که با ردیاب گرفتم جنسه یا ذرات
ولی همش مزاحم اقا حمزه میشدم با اقا حمزه هم فکری که میکردم یادمه به من میگفت که این جایی رو که انتن زدی خطاست من بازم با این حال میکندم تا عامل خطا رو بفهم شاید بالای 10 تا حفاری بی مورد کردم خوب الانشم بعضی وقتا خطا میزنم ولی خیلی کمتر نسبت به 1 سال پیش
الان اگه جایی به وزن تنی بر بخورم تا تصویری نزنم نمیتونم بگم که به بار زدم
من هم الان به وزن های پایین و مگنت پایین میتونم بهتر اطمینان کنم

جمعه 20 تیر1393 - 11:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 442 , 443 , 444 , 445 , 446 , 447 , 448 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 112 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure