انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:05am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 444 , 445 , 446 , 447 , 448 , 449 , 450 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

الميراي عزيز اينا همون نكات كليدي هستن كه توضيح خاصي هم ندارن و بستگي به موقعيت و وزن و جنس هدف داره.يه اوپراتور وقتي با رديابش بدونه دنبال چي هستش مي تونه اين زمان رو كم و زياد كنه.مثلا براي من اگه عمق زياد و بار كم باشه زمان خاموش كردن ردياب زياد هستش تا عوامل خطا ها و خطا هاي سطحي من رو از نقطه اصلي منحرف نكنن ولي اگه بار زياد باشه ديگه خاموشي زيادي نمي خواد چون ردياب راحت تر بار رو بهم نشون ميده. :)

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام واقعا دست مریزاد استاد حمزه عزیز :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: برات آرزوی سلامتی وموفقیت رو از خداوند خواستارم @};- @};- @};-

یکشنبه 22 تیر1393 - 3:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ELMIRA نوشته است:
آرین نوشته است:
جعفر جان دستی رو بکش :p
یه ریز داری پست میدی

به نظرم چند خمره بزرگ میتونه چند تن وزن بده

من شنیدم که جاهایی که دارای 15 خمره اشرفی هست.
و 40 گوهر شب چراغ
و ... @-)
یک خمره قدی میتونه 200 کیلو رو تو خودش جا بده

جاهایی که دارای 3 دیگ طلا هست
و ...

ارین جان خسته نباشی.این جوابها مربوط به آقا جعفر بود یا کسی دیگه.چون موضوع آقا جعفر {گرفتن حجم و نقطه هدف} بود. :D :D

نه جواب آقا جعفر نبود
محض اطلاع بود
اینارو گفتم که بار میتونه این اندازه هم باشه
البته اینارو فقط شنیدم

یکشنبه 22 تیر1393 - 4:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی دوستان انگار یه چیزی فراموش شده
از روی فاین رنج نمیشه فهمید که هدف خطاست یا نه؟
اگه نمیشه چرا نمیشه؟

یکشنبه 22 تیر1393 - 5:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
hamze2000 نوشته است:
jafar نوشته است:
سلام حمزه جان حالت چطوره , حمزه جان شرمنده شمام که باز وقت شریف را میگیرم , اما دیگه کم آوردم. میشه نحوه نقطه کردن یک هدف ساده را مشخص بگید. من رهگیری را به شیوه از چند جهت انجام میدم, بعد این کار را تا محدوده هدف تکرار میکنم...از این به بعدش را میشه بگین باید چکار کنم. چطوری حجم بگیرم و نقطه هدف را مشخص کنم, باور کن حمزه جان از زدن این پست خجالت میکشم اما شنیدنش برام لازمه.باز هم ممنونم حمزه جان.

جعفر عزيز دشمنت شرمنده.
راستش من وقتي مي خوام نقطه زني كنم در نزديكي محل ردياب رو خاموش مي كنم با يه نفس عميق ردياب رو روشن مي كنم و بهش يه فركانس پايين ميدم و از يه جهت به طرف نقطه ميرم.هر جا قيچي بشه رو علامت ميزنم و اين كار رو از سه جهت ديگه انجام ميدم و هر سه محل رو مشخص مي كنم و در اخر من يه حجم رو بدست ميارم.دوباره ردياب رو خاموش مي كنم و وزن ردياب رو روي وزن نهايي بدست اومده قرار ميدم و داخل اين حجم انتن ميزنم و هر جا انتن هاي من قيچي درست و منظم تري رو داشتن بعنوان نقطه هدف انتخاب ميكنم بعد از 4 لبه اين حجم عمق گيري مي كنم و بايد عمق از 4 جهت يكي باشن در غير اين صورت خطا رو تشخيص ميدم.
موفق باشي

دست گلت درد نکنه حمزه جان واقعا سپاسگذارم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 22 تیر1393 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ذوستان خیلی از فرکانس هایی که خطا بود و به اهن زنگ زده واکنش داشتن شناسایس شدن
فرکانس 39.51 رو هم من تست کردم باز به اهن واکنش داره به نظر اساتید دیگه باید از چه فرکانسی استفاده بشه برای رهگیری

یکشنبه 22 تیر1393 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
باز آهن.بابا این آهن کهنه پیر و پوسیده/داغون/دیگه چی میخواد از بچه ها. :D :D :D

دوشنبه 23 تیر1393 - 11:15am
کاربر فعال
کاربر فعال

از کانی و حمزه عزیز می پرسم:
زمانیه که برای شناسایی حفره با w:0وقدرت حداکثر جایی شناسایی شد برای بدست آوردن عددw نیاز به خاموش روشن کردن سیستم هست؟
ممنون

دوشنبه 23 تیر1393 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ebi-gold نوشته است:
ذوستان خیلی از فرکانس هایی که خطا بود و به اهن زنگ زده واکنش داشتن شناسایس شدن
فرکانس 39.51 رو هم من تست کردم باز به اهن واکنش داره به نظر اساتید دیگه باید از چه فرکانسی استفاده بشه برای رهگیری

درود. ebi-gold داداش کدوم فرکانسا منظورته؟ اونایی ک بین رنج 20تا 30 هستش ک تازه اضافه شده؟

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 23 تیر1393 - 12:24pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

hoca2del نوشته است:
از کانی و حمزه عزیز می پرسم:
زمانیه که برای شناسایی حفره با w:0وقدرت حداکثر جایی شناسایی شد برای بدست آوردن عددw نیاز به خاموش روشن کردن سیستم هست؟
ممنون

دوست عزيزم اگه خاموش كنيد و روشن كنيد ردياب با دبليوي دقيق تري ميتونه فضاي خالي رو بهتون نشون ميده.تصور كنيد يك ادم نابينا در حال پر كردن ليوان اب هستش.هر وقت اب سر ريز بشه مي فهمه كه ليوان پر شده.پس با روشن و خاموش كردن ردياب اجازه ميديم فركانس محدوده فضاي خالي رو پر كنه و بعد از روشن شدن مجدد ردياب ديگه بر اساس اون ظرفيت و اون فضا جاي خالي رو بهمون ميگه.اين خاموش و روشن كردن در واقع نوعي بالا بردن كيفيت كار با ردياب هستش

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 23 تیر1393 - 1:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 444 , 445 , 446 , 447 , 448 , 449 , 450 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 139 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure