انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:16am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 448 , 449 , 450 , 451 , 452 , 453 , 454 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

کیهان جان یکی از دوستان زحمت کشیدن و همه اطلاعات لازمو فایل کردن... تو بخش آموزش موجوده

پنج شنبه 26 تیر1393 - 1:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
سلام
@};- @};- @};-
به نظر دوستان ایا می توان مرحله رهگیری که از فرکانس های بالا مانند 1331.5 -219.9- 163.3 و ... را انجام نداد و از همان ابتدا با فرکانس های کوتاه کار کرد ؟
ردیاب را 25 دقیقه بر روی 24.37 در وزن 50 کیلو روشن گزاشتم بعد از 3 دقیقه خاموشی ردیاب رو روشن کردم و در جایی ایستادم که علائم در شعاع 200 متری بودند . ردیاب یک مسیر داد بعد از 50 متر حرکت اهسته تقریبا نقطه مورد نظر را پیدا کردم که در حجم 2.5 در 2.5 قیچی می کرد عمق هم از چهار جهت شد 2 متر تقریبا .
مگنت 2 هم با 78 و تقریبا همین حجم قیچی می کرد عمق هم تقریبا دو متر . ابتدا مگنت را 88 گذاشتم که گیج میزد بعد کمش کردم
چیزی که عجیب بود فرکانس 24.37 از فاصله 100 متری با قدرت عجیبی این مکان را می گرفت من فکر می کردم فرکانس های کوتاه فقط برای نقطه زنی از فواصل کم می باشد نزدیک 1 ساعت ردیاب رو این فرکانس روشن بود و از تمام جهات ردیابی می کردم بعد از 5-6 ثانیه به طرفش می رفت هر چه دورتر میشدم سرعت انتن کمتر بود
86.15 هم به زحمت به سمتش می رفت و به سختی قیچی می کرد 99.02 هم قیچی می کرد ولی بعد از 7-8 ثانیه باز میشد
کربن هم 1 کیلو قیچی شد
در حالت انتن تلسکوپی و بیسیم همان 24.37 وزن 20 کیلو ردیاب رو 15 دقیقه روشن گزاشتم .....
از 10 متری باز به سمتش می رفت و قیچی می کرد اما این بار احساس می کردم که زاویه های 45 درجه را کمتر قیچی می کرد یا باز میشد
در اخر یک سوال داشتم ایا این فرکانس 24.37 به ریشه پوسیده یا سوراخ موش مثلا در عمق 1.6 متری قبل از حفاری واکنش دارد یا نه ؟
~O) :-J

در این مکان من اصلا به علائم فکر نکردم دوستم گفت در این اطراف قبر وجود دارد خودش هم دقیق نمی دانست کجاست در واقع جایی که ردیاب من را برد و قیچی کرد در سطح زمین علائمی نبود فقط سطحش مقداری بالا تر از اطرافش بود به این دلیل فکر نمی کنم خطای ذهن بوده
سوالی که جوابشو نمی دونم اینه چرا تمام فرکانس هایی که در اینجا زدم ریشه درخت رو زده در حالی که تا شعاع 20 متریش درخت نبود ولی چندین بوته وجود داشته . اصلا چرا باید ریشه درخت را اینقدر قوی بزنه
چرا مگنت جواب داده مگر مگنت برای فلز نیست ریشه درخت ایا میدان مغناطیسی تولید می کنه ؟
چند دانه کوچک زغال هم داشت وزنش 6-7 گرم میشد
سوراخ هایی وجود داشت به قطر تقریبا 4 سانت که یک چوب باریک و نیم متری رو که فرو میکردیم تا ته میرفت

واقعا در تشخیص خطا بودن مشکل اساسی دارم
از دوستان می خواهم اگر زحمتی نیست نکات مهم در تشخیص خطا رو به صورت مختصر و چندین مورد بنویسند یک دنیا ممنون میشوم
باور کنید این تاپیک که 450 صفحه است حساب کرده ام خواندن هر 50 صفحه به صورت روزنامه ای تقریبا 40 دقیقه وقت میبرد
هر بار که سوالی برایم پیش میاد نمدانم در چه صفحه ای میشود جواب یا تجربه دیگر دوستان در این ضمینه رو پیدا کرد
اگر چندین تاپیک قفل شده برای رهگیری-نقطه زنی-حجم-وزن-تشخیص خطا ...وجود داشت خیلی عالی میشد

درود

پنج شنبه 26 تیر1393 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
benhoor نوشته است:
کیهان جان یکی از دوستان زحمت کشیدن و همه اطلاعات لازمو فایل کردن... تو بخش آموزش موجوده

داداش میشه لینکش رو بزاری

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 26 تیر1393 - 2:22pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رگا جان حتی بدتر از گرفتن مگنت اینه که حفره هم میده
اگه مثلآ اونجا ذرات باشه دیگه حفره دادنش واسه چیه؟
البته من تاحالا کامل حفاری نکردم که از طرف خودم بگم دستگاه خطا زده
ولی از دیگر دوستان توی همین انجمن رو دیدم که گفتن حفره هم زده ولی خطا بوده

شاید دستگاه در زیر خاک به اندازه روی خاک نمیتونه تفکیک کنه
یکی از راه حلهاش هم اینه که با قدرت 10 و باسیم کار کنیم تا قدرت دستگاه بیشتر بشه و بتونه تفکیک کنه

به هر حال یکی دو جارو میخوام یکم زوم کنم تا ببینم نتیجه چی میشه

و اینکه 163.3 توی فرکانسهای دستی از همه بهتر نقطه میده ولی باید همونجا 86.15 بگیره و 99.02 نگیره وگرنه خطاست

پنج شنبه 26 تیر1393 - 2:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان اگه جایی حفره با دبلیوی 90 بگیره چطور هست؟
آیا بخاطر بزرگ بودن حفره هست یا...؟

پنج شنبه 26 تیر1393 - 2:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

آرین نوشته است:

یکی از راه حلهاش هم اینه که با قدرت 10 و باسیم کار کنیم تا قدرت دستگاه بیشتر بشه و بتونه تفکیک کنه

و اینکه 163.3 توی فرکانسهای دستی از همه بهتر نقطه میده ولی باید همونجا 86.15 بگیره و 99.02 نگیره وگرنه خطاست

شاید باور نکنی اما تا حالا قدرت رو از 10 کمتر نکردم و فقط یک بار بی سیم کار کردم
163.3 هم زیاد ردیابی کردم همچنین 86.15 و 99.02 رو همیشه انجام دادم

پنج شنبه 26 تیر1393 - 2:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با اینکه آماتور هستم اما تمام فرکانس های ره گیری- کوتاه طلا- نقره -زمرد و مفرغ ... را حفظ هستم و به دفترچه اصلا نگاه نمی کنم . شماره موبایل پدرم را حفظ نیستم :D
وقتی ردیاب جایی رو میزنه نگران میشم چون نمی تونم تشخیص بدم هدف درست است یا خطا =((

پنج شنبه 26 تیر1393 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رگاجان همیشه عامل خطارو درآوردی؟

پنج شنبه 26 تیر1393 - 7:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
با اینکه آماتور هستم اما تمام فرکانس های ره گیری- کوتاه طلا- نقره -زمرد و مفرغ ... را حفظ هستم و به دفترچه اصلا نگاه نمی کنم . شماره موبایل پدرم را حفظ نیستم :D
وقتی ردیاب جایی رو میزنه نگران میشم چون نمی تونم تشخیص بدم هدف درست است یا خطا =((

دوست عزیز با کسب تجربه کم کم استاد میشید . همه از اول حرفه ای نبوده اند و کم کم مهارت پیدا کردند.خودتون یواش یواش همه چیز رو فرا میگیرید.
برای موفقیت توی ردیابی واقعا تجربه لازمه
البته خود بنده هم هنوز خطاهایی دارم ولی نسبت به روز اول خیلی چیزها دستگیرم شده
@};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 26 تیر1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرین نوشته است:
دوستان اگه جایی حفره با دبلیوی 90 بگیره چطور هست؟
آیا بخاطر بزرگ بودن حفره هست یا...؟

بنظر من بستگی به شرایط کلی داره
اگر چند فلز رو باهم در یک نقطه با حجم و وزن بالا و منطبق بر هم قیچی میکنید و مگنت و حفره هم با 90 قیچی میشه به احتمال 99% خطا هستش

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

پنج شنبه 26 تیر1393 - 8:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 448 , 449 , 450 , 451 , 452 , 453 , 454 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure