انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:15am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 450 , 451 , 452 , 453 , 454 , 455 , 456 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
jafar نوشته است:
دوستان سلام امروز بعد از ظهر تو خانه قدیمی ردیاب زدم , ردیاب جایی رو گرفت تو یکی از اتاق ها کنار حمامی قدیمی, خانه ای شاه نشین بود, وزن تو فاصله بیست متری صد کیلو شد و رو هدف تا یک تن میگرفت , حجم شد دو در دو و نیم , عمق شد چهار مترو نیم , مرکز حجم شد مرکز هدف,مگنت شد هفتاد و نه حفره شد. حجم مگنت با حجم طلا یکی شد , وزن مس شد سی و یک کیلو , وزن کربن شد دوازده کیلو , با استفاده از روش استاد اریا یم اتاق با ارتفاع دو متر گفتم داریم با حجم طلا یکی بود, یکی از همراهانم با کلنگ از داخل حمام کف حمام را کند که یک تاق باز شد که به زیر اتاق میرفت از آنجا رفتیم تو یک اتاق دو در دو با همان ارتفاع دو متر گفته بودم زیر محلی که ردیاب گرفته بود ,حتی صاحب خانه ( نتیجه صاحب خانه) از اینجا خبر نداشت , بعد باز شدن اتاق تستها هنوز به محل واکنش داشت.نظر دوستان در مورد این تست چیه? و اون اتاق برای چی اونجا هست ? در ظمن حرکت آنتنها بسیار سنگین اما روان جفت انتن با هم بود,منظورم از سنگین و روان اینه که تیک تیک نبود .

دوستان عزیز سلام , نتیجه حفاری تا 1/20 کف اتاق : پنج سانت ساروج بعد یک لایه خشت , ده سانت خاک نرم , بعد هفتاد سانت شفته کوبیده , بعد ده سانت خاک نرم ,بعد بیست سانت شفته بعدش ده سانت خاک نرم , ادامه کار برای فردا, انشاالله که ایندفعه خیر باشه.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 26 تیر1393 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
jafar نوشته است:
دوستان سلام امروز بعد از ظهر تو خانه قدیمی ردیاب زدم , ردیاب جایی رو گرفت تو یکی از اتاق ها کنار حمامی قدیمی, خانه ای شاه نشین بود, وزن تو فاصله بیست متری صد کیلو شد و رو هدف تا یک تن میگرفت , حجم شد دو در دو و نیم , عمق شد چهار مترو نیم , مرکز حجم شد مرکز هدف,مگنت شد هفتاد و نه حفره شد. حجم مگنت با حجم طلا یکی شد , وزن مس شد سی و یک کیلو , وزن کربن شد دوازده کیلو , با استفاده از روش استاد اریا یم اتاق با ارتفاع دو متر گفتم داریم با حجم طلا یکی بود, یکی از همراهانم با کلنگ از داخل حمام کف حمام را کند که یک تاق باز شد که به زیر اتاق میرفت از آنجا رفتیم تو یک اتاق دو در دو با همان ارتفاع دو متر گفته بودم زیر محلی که ردیاب گرفته بود ,حتی صاحب خانه ( نتیجه صاحب خانه) از اینجا خبر نداشت , بعد باز شدن اتاق تستها هنوز به محل واکنش داشت.نظر دوستان در مورد این تست چیه? و اون اتاق برای چی اونجا هست ? در ظمن حرکت آنتنها بسیار سنگین اما روان جفت انتن با هم بود,منظورم از سنگین و روان اینه که تیک تیک نبود .

دوستان عزیز سلام , نتیجه حفاری تا 1/20 کف اتاق : پنج سانت ساروج بعد یک لایه خشت , ده سانت خاک نرم , بعد هفتاد سانت شفته کوبیده , بعد ده سانت خاک نرم ,بعد بیست سانت شفته بعدش ده سانت خاک نرم , ادامه کار برای فردا, انشاالله که ایندفعه خیر باشه.

جعفرجان داداش نزدیک شدیا توکل بر حق ک اینبار خودشه.. :) :ymsmug:

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

آخرین بار توسط سورنا در جمعه 26 تیر1393 - 12:15am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 26 تیر1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
jafar نوشته است:

:-BD
امیدوارم این دفعه مزد زحماتت رو بگیری جعفر جان
بنظر من شما با این همه زحمت و پشتکار واقعا لایق موفقیت هستید.
@};- @};- @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

جمعه 26 تیر1393 - 12:11am
کاربر فعال
کاربر فعال

keyhanjam نوشته است:
benhoor نوشته است:
کیهان جان یکی از دوستان زحمت کشیدن و همه اطلاعات لازمو فایل کردن... تو بخش آموزش موجوده

داداش میشه لینکش رو بزاری

آقایون.. اون فایلی که یکی از دوستان از چکیده مطالب درست کرده بود کجاست؟ لطفا لینکشو واسه دوستمون بذارید من پیدا نکردم

جمعه 26 تیر1393 - 2:04am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

benhoor نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
benhoor نوشته است:
کیهان جان یکی از دوستان زحمت کشیدن و همه اطلاعات لازمو فایل کردن... تو بخش آموزش موجوده

داداش میشه لینکش رو بزاری

آقایون.. اون فایلی که یکی از دوستان از چکیده مطالب درست کرده بود کجاست؟ لطفا لینکشو واسه دوستمون بذارید من پیدا نکردم

download/file.php?id=14622
..
http://www.felezjoo.com/download/file.php?id=14622

جمعه 27 تیر1393 - 9:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
ممنون

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 27 تیر1393 - 12:17pm
YIM
استاد
استاد

jafar نوشته است:
jafar نوشته است:

درود بر شما
در صورت امکان فرکانس 23.42 را هم تست کنید و نتیجه را بعد از حفاری گزارش کنید

جمعه 27 تیر1393 - 12:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Rega نوشته است:
آرین نوشته است:
رگاجان همیشه عامل خطارو درآوردی؟

منظورت مواد داخل حفاری(مثلا ریشه درخت ) که ردیاب انها رو گرفته در بیاریم و دوباره انتن بزنم ؟

نه البته :D
منظورم اینکه مطمئنی ریشه ها رو گرفته بوده؟

ببینید دوستان یه روش برای اینکه ببینیم هدفمون خطا هست یا نه میتونه باشه
بشرطی که کسانی که از محل بار در جایی مطمئن هستن برن و اونجا امتحان کنن و نتیجه رو بگن.(البته شاید قبلآ تست شده باشه)

مثلآ در جایی ردیاب طلا.مس.نقره.حفره.مگنت و مفرغ رو میگیره و بقیه فلزات و فرکانسها که در ردیاب هست رو اصلآ نمیگیره

آیا در یک عامل خطا هم دقیقآ همینطوره؟

چون یک عامل خطا که میاد همه ی اینارو میگیره طبیعتآ باید فلزات دیگه رو هم مانند اینها بگیره حالا یخورده با وزن کمتر یا بیشتر.
پس اگر دیگر فلزات و فرکانسها رو هم گرفت که نباید بگیره میشه گفت خطا هست.
ولی اگر فلزاتی که باید بگیره رو گرفت و دیگر فرکانسها رو نگرفت میشه بیشتر به اونجا مطمئن شد.

پس باید دید جایی که مطمئنآ بار داره روی چه فرکانسهایی قیچی میکنه و روی چه فرکانسهایی قیچی نمیکنه.

شاید کارساز باشه.
لطفآ نظراتتون رو بگین. @};-

جمعه 27 تیر1393 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
جاوید جان من برای دوستی که اصرار کرد رفتم ردیاب زدم تو منطقه من نیست که دوباره برم تست کنم دیشب که با من تماس گرفت کفت لایه ها اینجوری هست . البته تو خود دیواره اتاق هم آنتنها بسیار عالی جواب داد , من خودم هیچ وقت سر حفاری محل هایی که انتن میزنم نمیرم, مگه این که نزدیک باشه و با گروه خودم جایی رو گرفته باشم.باز هم شرمنده استاد عزیزم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 27 تیر1393 - 1:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ﺳﻮﺍﻝ : ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﺍﻭﻟﻮﻳﺖ ﮐﺪﻭﻡ ﺗﺴﺘﺎ ﻣﻬﻤﺘﺮﻥ ۱. ﻃﻼ ۲. ﻣﮕﻨﺖ ۳. ﺣﻔﺮﻩ ۴. ﻧﻘﺮﻩ ۵. ﻣﻔﺮﻕ ۶. x؟
یﻌﻨﯽ ﺍﮔﻪ ﻭﻗﺖ ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩﻳﻢ ﻣﻬﻤﺘﺮﺍ ﮐﺪﻭﻣﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺸﻦ.؟

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 27 تیر1393 - 5:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 450 , 451 , 452 , 453 , 454 , 455 , 456 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure