انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:48am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام میخواستم بپرسم این ردیاب FPL-22 واسه کنار رودخانه ، سراشیبی ، کنار درختانی مانند گردو مب تونیم ازش استفاده کنیم؟ با تشکر

جمعه 24 خرداد1392 - 2:55pm

معلومه كه ميشه . فقط به شرطي كه رديابي بلد باشي :D

جمعه 24 خرداد1392 - 11:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان گروه خون من +o هستش برا ردیابی خوبه یا مشکل ایجاد میکنه

شنبه 25 خرداد1392 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

oمثبت عالیه.خوبه

شنبه 25 خرداد1392 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
اگه كمي با دسته آنتنها مسلط باشيد حتي بدون روشن بودن دستگاه ميتونيد حفره يابي كنيد و دقت كار هم خيلي بالا ميره من تاحالا دقت حفره يابي از هر مد ديگه بالاتر ميدونم چون هرجايي كه حفره گرفتم درست بوده مخصوصا با آنتنهاي خالي اما علتش نميدونم

یکشنبه 26 خرداد1392 - 11:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مافقط منتظره استاداریاهستیم که بیان تجربیاته گرانبهاشونودراختیاره بچه هایه سایت بذارند.بچه هاقدردانه ایشون باشین کارشون فوف العاده درسته....

سه شنبه 28 خرداد1392 - 10:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام
با اجازه اساتید و دوستان عزیز
اولین تجربه من
من تجربه ایی با این نمونه ردیاب نداشم ولی با تک آنتنها یه مقداری توی سالیان دور کار کردم
امروز این ردیاب به دستم رسید، واسه اولین تست همه طلاها را گفتم از خونه بردن بیرون و فقط یه تیکه را گفتم بدون اینکه من بفهمم جایی توی اتاق مخفی کنن ( البته میدونستم کدام اتاق 4*9 ) و ردیاب تونست بعد از حدود 2 دقیقه با یک متر خطا قیچی کنه که به نظرم برای اولین بار و اولین تجربه عالی بود

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

سه شنبه 28 خرداد1392 - 10:15pm
مدیر سایت
مدیر سایت

amir6m نوشته است:
با سلام
اولین تجربه من
من تجربه ایی با این نمونه ردیاب نداشم ولی با تک آنتنها یه مقداری توی سالیان دور کار کردم
امروز این ردیاب به دستم رسید، واسه اولین تست همه طلاها را گفتم از خونه بردن بیرون و فقط یه تیکه را گفتم بدون اینکه من بفهمم جایی توی اتاق مخفی کنن ( البته میدونستم کدام اتاق 4*9 ) و ردیاب تونست بعد از حدود 2 دقیقه با یک متر خطا قیچی کنه که به نظرم برای اولین بار و اولین تجربه عالی بود

دوست عزیز شما که با یک متر خطا هدف روی سطح رو سنس کردی ، ایا انتن تلسکوپی ردیاب تا خر باز بود یا کاملا بسته ؟ بنده این تست رو روی مس انجام دادم وقتی حتی ولوم روی نیم بود با انتن تلسکوپی کاملا باز با 30 سانت خطا اونو رو سنس میکرد و وقتی انتن تلسکوپی رو تا اخر جمع کردم با همون ولوم نیم دقیقا روی قطعه مس قیچی کرد

سه شنبه 28 خرداد1392 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
amir6m نوشته است:
با سلام
اولین تجربه من

دوست عزیز شما که با یک متر خطا هدف روی سطح رو سنس کردی ، ایا انتن تلسکوپی ردیاب تا خر باز بود یا کاملا بسته ؟ بنده این تست رو روی مس انجام دادم وقتی حتی ولوم روی نیم بود با انتن تلسکوپی کاملا باز با 30 سانت خطا اونو رو سنس میکرد و وقتی انتن تلسکوپی رو تا اخر جمع کردم با همون ولوم نیم دقیقا روی قطعه مس قیچی کرد

آرتین جان آنتنها کاملا بسته بود و ناگفته نمونه من برای اولین بار بود که با همچین دستگاهی کار میکردم و خونمون طبقه دوم هستش که فقط میخواستم یه تست کوچیک بکنم و خودم طلا را قایم نکردم که افکارم بتونه بهم قالب بشه (اگر هم نباید اینجوری میبوده صد در صد ایراد از منه)

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

سه شنبه 28 خرداد1392 - 11:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

amir6m نوشته است:
با سلام
اولین تجربه من

تبریک میگم :ymapplause: :-BD
انتنها رو نسبت به سطح افقی موازی گرفته بودی یا با زاویه؟ اگه ممکنه توضیحی واضح بدین ممنون میشم

سه شنبه 28 خرداد1392 - 11:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 130 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure