نویسنده |
پیغام |
hitman-666
کاربر فعال
|
با سلام میخواستم بپرسم این ردیاب FPL-22 واسه کنار رودخانه ، سراشیبی ، کنار درختانی مانند گردو مب تونیم ازش استفاده کنیم؟ با تشکر
|
جمعه 24 خرداد1392 - 2:55pm |
|
|
اژدها
|
معلومه كه ميشه . فقط به شرطي كه رديابي بلد باشي
|
جمعه 24 خرداد1392 - 11:12pm |
|
|
reza4200
کاربر فعال
|
سلام دوستان گروه خون من +o هستش برا ردیابی خوبه یا مشکل ایجاد میکنه
|
شنبه 25 خرداد1392 - 6:49pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
oمثبت عالیه.خوبه
|
شنبه 25 خرداد1392 - 6:51pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
اگه كمي با دسته آنتنها مسلط باشيد حتي بدون روشن بودن دستگاه ميتونيد حفره يابي كنيد و دقت كار هم خيلي بالا ميره من تاحالا دقت حفره يابي از هر مد ديگه بالاتر ميدونم چون هرجايي كه حفره گرفتم درست بوده مخصوصا با آنتنهاي خالي اما علتش نميدونم
|
یکشنبه 26 خرداد1392 - 11:44am |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
مافقط منتظره استاداریاهستیم که بیان تجربیاته گرانبهاشونودراختیاره بچه هایه سایت بذارند.بچه هاقدردانه ایشون باشین کارشون فوف العاده درسته....
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 10:39am |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
با سلام با اجازه اساتید و دوستان عزیز اولین تجربه من من تجربه ایی با این نمونه ردیاب نداشم ولی با تک آنتنها یه مقداری توی سالیان دور کار کردم امروز این ردیاب به دستم رسید، واسه اولین تست همه طلاها را گفتم از خونه بردن بیرون و فقط یه تیکه را گفتم بدون اینکه من بفهمم جایی توی اتاق مخفی کنن ( البته میدونستم کدام اتاق 4*9 ) و ردیاب تونست بعد از حدود 2 دقیقه با یک متر خطا قیچی کنه که به نظرم برای اولین بار و اولین تجربه عالی بود
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 10:15pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
amir6m نوشته است: با سلام با اجازه اساتید و دوستان عزیز اولین تجربه من من تجربه ایی با این نمونه ردیاب نداشم ولی با تک آنتنها یه مقداری توی سالیان دور کار کردم امروز این ردیاب به دستم رسید، واسه اولین تست همه طلاها را گفتم از خونه بردن بیرون و فقط یه تیکه را گفتم بدون اینکه من بفهمم جایی توی اتاق مخفی کنن ( البته میدونستم کدام اتاق 4*9 ) و ردیاب تونست بعد از حدود 2 دقیقه با یک متر خطا قیچی کنه که به نظرم برای اولین بار و اولین تجربه عالی بود دوست عزیز شما که با یک متر خطا هدف روی سطح رو سنس کردی ، ایا انتن تلسکوپی ردیاب تا خر باز بود یا کاملا بسته ؟ بنده این تست رو روی مس انجام دادم وقتی حتی ولوم روی نیم بود با انتن تلسکوپی کاملا باز با 30 سانت خطا اونو رو سنس میکرد و وقتی انتن تلسکوپی رو تا اخر جمع کردم با همون ولوم نیم دقیقا روی قطعه مس قیچی کرد
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 10:28pm |
|
|
amir6m
کاربر حرفه ای
|
ارتین نوشته است: amir6m نوشته است: با سلام با اجازه اساتید و دوستان عزیز اولین تجربه من من تجربه ایی با این نمونه ردیاب نداشم ولی با تک آنتنها یه مقداری توی سالیان دور کار کردم امروز این ردیاب به دستم رسید، واسه اولین تست همه طلاها را گفتم از خونه بردن بیرون و فقط یه تیکه را گفتم بدون اینکه من بفهمم جایی توی اتاق مخفی کنن ( البته میدونستم کدام اتاق 4*9 ) و ردیاب تونست بعد از حدود 2 دقیقه با یک متر خطا قیچی کنه که به نظرم برای اولین بار و اولین تجربه عالی بود دوست عزیز شما که با یک متر خطا هدف روی سطح رو سنس کردی ، ایا انتن تلسکوپی ردیاب تا خر باز بود یا کاملا بسته ؟ بنده این تست رو روی مس انجام دادم وقتی حتی ولوم روی نیم بود با انتن تلسکوپی کاملا باز با 30 سانت خطا اونو رو سنس میکرد و وقتی انتن تلسکوپی رو تا اخر جمع کردم با همون ولوم نیم دقیقا روی قطعه مس قیچی کرد آرتین جان آنتنها کاملا بسته بود و ناگفته نمونه من برای اولین بار بود که با همچین دستگاهی کار میکردم و خونمون طبقه دوم هستش که فقط میخواستم یه تست کوچیک بکنم و خودم طلا را قایم نکردم که افکارم بتونه بهم قالب بشه (اگر هم نباید اینجوری میبوده صد در صد ایراد از منه)
............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 11:04pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
amir6m نوشته است: با سلام با اجازه اساتید و دوستان عزیز اولین تجربه من من تجربه ایی با این نمونه ردیاب نداشم ولی با تک آنتنها یه مقداری توی سالیان دور کار کردم امروز این ردیاب به دستم رسید، واسه اولین تست همه طلاها را گفتم از خونه بردن بیرون و فقط یه تیکه را گفتم بدون اینکه من بفهمم جایی توی اتاق مخفی کنن ( البته میدونستم کدام اتاق 4*9 ) و ردیاب تونست بعد از حدود 2 دقیقه با یک متر خطا قیچی کنه که به نظرم برای اولین بار و اولین تجربه عالی بود تبریک میگم انتنها رو نسبت به سطح افقی موازی گرفته بودی یا با زاویه؟ اگه ممکنه توضیحی واضح بدین ممنون میشم
|
سه شنبه 28 خرداد1392 - 11:24pm |
|
|
|