با سلام
دوستان من بعداز كاووش 4 روزه دوباره خدمت شما دوستان با كلي سوال اومدم
اولين مكاني كه برا كاووش رفته بودم از حجم بالايي ذرات غني بود بخصوص طلا كه تو عكس پيوست متوجه ميشيد
پیوست:
20140802_112001-1.jpg
پیوست:
20140802_110947-1.jpg
كه در اين منطقه متوجه مساله شدم كه براي صحت فكرم بيان ميكنم تا اگر درست بوده باشه تجربه براي دوستان تازه كار مثله من باشه.
دراين منطقه من وقتي براي اولين بار در منطقه واقعي شروع به آنتن زني مي كردم اكثرا آنتنا قيچي ميكردن و تقريبا بقيه تستهارو هم جواب ميدادن ولي همينكه ميخواستم عمق گيري كنم تا چند سانتي از روي هدق عقب نيومده آنتنا ول ميكردن كه متوجه شدم اين موارد همه خطا هستن
و سوالم اينه كه آيا براي فعاليت در چنين مناطقي بايد به چه صورت عمل كنيم مناطقي كه غني شده از ذرات با حجم بالايي هستند و آيا برداشت بنده از خطاي آنتن ها درست بوده ؟
منطقه دوم كه قبلا بيابون بوده و توسط كسي به باغ تبديل شده بود كه با قدمت بالا و تاريخي مي باشد كه خودهطرف از همون منطقه موارد ريزي درآورده بود و ميگفت زير باغ كانال و اتاقك شكلي مي باشد كه عاري از ذرات بوده من بعد از آنتن زدن يه جايي رو قيچي كردم كه چهار جهت جواب ميداد حفره W60 و مگنت و كربن و طلاي 500 كيلو رو ميزد كه در عمق گيري از 4 جهت با همون روش عقب روي منهاي 1 متر كه عمق 2.20 كه با خطاش 2.5 در نظر گرفتيم ولي بعده حفاري كامل به چيزي نرسيديم
سواله من اينه كه آيا عمق گيري من اشتباه بوده يا ... و اينكه عمق گيري روش دقيق تري نداره
اين سنگ هم اونجا ديدم
پیوست:
20140802_202527.jpg