انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 4 آذر1403 - 1:47am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 , 495 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ییخشید یادم رفت عمقرو بگم.من از هرچهار جهت که با گلدهامکانوقیچی کرده از همون جای قیچی شده به سمت عقب برمیگردم و هرجا انتنهاباز شدن که راسیتش دقیق مشخص نمیشه ده سانت یا چقد اخه زودباز میشن همونجا که باز شدن وایمیسم و فاصله میگیرم چقد از محل قیچی شده فاصله شده از همونجا متر کردم نزدیک 5متر شد بعدا اونو منهای فاصله انتنها با سطح زمین کردم اومد عمق مثل توضیحاتی که تو فیام تست هزارتومنی بود...
چشم استاد جاوید حتما تست میکنم تا فردا هم این مورد شما هم مورد اقای المیرا مبنی برخم کردن انتنارو همینجا اعلام میکنم.موفو سربلندباشید.

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 4:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یادت نره اگه هدف واقعی باشه نباید روی آلومینیوم و آهن قیچی کنه
پیروز باشی

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 4:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rohollahmohamady نوشته است:
سلام اقا المیرا:این منطقه که روش تست کردم هرجای نقطشو که حفاری کنید کوزه شکسته و استخوان میاد بیرون و مشخص نیست اصلا چی به چیه حتی ذراتم خیلی زیاده /من برای ایتکه وسعتم کاریم تو این منطقه زیاد نیست و باغ یکی از دوستان هست برای همین ولوم powerرو گذاشتم رو3 تا زیاد دورو برا نره چون باغم که بگیم زیاد بزرگ نیست و حدودا100 متر میشه/من اومدم برا حذف ذرات wگذاشتم رو20گرم و فرکانسم گذاشتم روgold3با فاینok دیدم رفت رو یکجا قیچی کرد بعدا من مابقی گلدهارم رو همونokگذاشتم بازم رفت رو اوتجا قیچی کرد/بعدا من از فاین مثبت منفی3 برای گلد123 و از فاین مثبت منفی 2 برای گلد45استفاده کردم بازم رفت اونجا قیچی کرد/من رو مد مگنت هردوشم گذاشتم به فاصله 4متر دورتر از هدفی که گلدها قیچی کردن قیچی کرد فقط ده سانتی یا کمتر اختلاف داشتن باهم/من دیده بودم نوشته بودین برای تست قبرا ازw10ّ استفاده بشه و50برای اطاقکها من مدو گذاشتم رو ده رفت دقیقا روجایی که گلدها قیچی میکردن قیچی کرد/گذاشتم روw14بازم قیچی کرد گذاشتم رو20بازم قیچی کرد اما گذاشتم30 دیگه قیچی نکرد/برای فرکانس ازاد165.3گذاشتم به وزن 20 گرم کم کم زیاد کردم تا1تن حتی رو گلدها هم اینو تست کردم همشون رو هدف اولی قیچی کردن/مس زدم 10گرم از فاصله دورتر خیلی زود منو برد بازم رو اون هدف اولیه و قیچی کرد/مد24.37 باشه اشتباه نکنم اینم تست کردم اینم برام مثل مگنتا عمل کرد یعنی چندمتر دورتر از هدفی که گلدها قیچی میشدن قیچی میشد از هر4جهت.../ مد29.29 هم همینطور اما اینو یادم رفته بود بگم مد24.37 که میگم حالت مگنت یعنی هاله احاطه شده از دفینه رو میگیره خیلی قوی میگرفت خیلی حتی از مگنت خود دستگاه هم قویتر میگرفت/نمیدونم والا درست زدم یانه ایشالا تست هاشو کردم درست میشه قسمتم شد زود کارو شروع میکنم تا نتایجو خدمتتون عرض کنم رو تخم چشمام حتما اون مورد که انتنارو بیشتر به سمت زمین خم کنمم تست میکنم فقط یک مورد اونم اینکه من انتنارو مثل فیلم اموزشی نمیگیرم بلکه دستامو تا اون حد فیلم میارم بالا بعدا به سمت بدنم ارنجامو خم میکنم تویعنی به سمت بدنم که دستامم اونجوری خسته نمیشه و لرزششم کم میشه تست ازمایشاتمم هم رو انباری خونه.هم التگوی زیر کفشهاو چاه فاضلاب خونه رو به اون شکلی گرفتمو انجام دادم درست بودو خطایی نداد رو این موردم اونجوری تست کردم. @};-

دوست عزیز دز این مواقع برای تشخیص خطای ذهنیت 4 فرکانس رو روی کاغذ بنویسید (یکی از فرکانسها برای طلا و 3 تای دیگه رو تصادفی بنویسید)و به همراهتون بدید تا ایشون وارد کنند این فرکانسها رو و بعد از تست هر 4 فرکانس ازش بخواهید تا براتون بگه کدوم یکی مربوط به طلا بوده.اگر فقط فرکانس مربوطه به طلا قیچی کرده بود بدونید که خطای ذهن ندارید و اگر همه فرکانسها قیچی شد بدونید که کلا خطای ذهن هستش و اگر 2 یا 3 تا قیچی داشتید مطمئن باشید عامل خطا زیر خاک هستش.
این بهترین روش برای تشخیص خطای ذهن هستش از نظر من @};-

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 6:37pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

درود بر استاد جاوید عزیز .
فرکانس 29.29 را روی موردی که با 165.3 ردیابی کرده بودم ،تست کردم .
فرکانس 165.3 وزن 501 کیلو داده بود .29.29 وزن 200 کیلو وحرکت انتن نسبت به فرکانس قبلی سنگین تر عمل میکرد .
عمق با 165.3 سه متر وبا این فرکانس 2.80 .
حجم با 165.3 به مساحت 1.20 در2.10 سانت به طرف شمال که با این فرکانس فقط یک جا داخل حجم قیچی داشتم .
در هردو روش چپگرد وراستگرد نیز هدف را تا فا صله ی 30 متری سنس میکرد وروی نقطه ی هدف نیز به حالت نیم قیچی ودر روبروی هدف آنتن ها به صورت فلش تا پنجاه ادامه داشت .یه مورد دیگه که بقیه ی فرکانس ها نصفه ونیمه سنس کرده بودند،اصلا حرکتی نداشت .
به نظر فرکانس خوبی میاد .اگر نتیجه مثبت بود اعلام میکنم .
موفق وپیروز باشید

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 7:37pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
تهراني جان اميدوارم كه اين فركانس مشكل همه رو حل كنه .
ان شاا..شما هم كار كردين به نتيجه برسين .
لطفا نتايج يادتون نره با جزئيات.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سورنا نوشته است:
درود. آقا مهدی فکر خوبیه این طرحت و آسان و معقول میاد سپاس ازت برادر. ی نکته ای رو من قبلا میدونستم اما درمورد 35 ک از مهندس مجتبی پرسیدم نظرش فرق داشت. اگ باطری سیستم شارژ شده باشه فول هم باشه و بلا استفاده بزاریم سیستمو بعداز 1هفته بخوایم با همون شارژ بریم کاوش(درصورتیکه روی LCD هم نشانگر باطری فول بزنه 100%) بر ب مشکل میخوریم و اگ شما تست کنین با گذاشتن زبونتون روی نوک آنتنها درحالت روشن، متوجه میشین گزش نداره! پس نتیجه میگیریم ک اون 100% ک میزنه کاذب هستش دوستان.. هر 3-4روز ی بار برای کاوش باید سیستمو شارژ کنین وگرنه ردیاب اون قدرت لازم رو نداره و در سرچ اهداف شما ناتوان خواهید بود.. بعد میاید اینجا میگید ردیاب نگرفت یا ذرات گرفت خطا گرفت فلان... لطفا در این موردی ک گفتم رعایت کنین. @};-

سلام دوستان
سورنا جان در مورد شارژ باطری منم با شما موافقم و خیلی تاثیر داره.
راستی من تا حالا موقع شارژ هرقدر هم که توی برق گذاشتم روی نمایشگر به 100% نرسید و حدود 90%میمونه.
نمیدونم این مشکل داره یا نه ؟
یاحق
@};-

درود.استاد بینای عزیز چندروزی انجمن نیومدم بخاطر این هیلترینگ.. توضیحات مربوط ب سوالت رو مهندس حمید توی قسمت بحث آزاد تاپیک سوالات فنی راجب ردیاب35 داده و اگ من اینجا بگم اضافه گویی میشه. ی سر بزن پاسخت اونجا هست بینای عزیز.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 22 مرداد1393 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام دوستان من امروز رفتم جای برای زدن دستگاه و قبلا اونجا دو تا دستگاه خورده بود که یکی ردیاب امریکای اسمش تام بود و دیگری سوپر دیپ مکس بود و هر دو یک نقطه و عمق 3.5 متر وقتی من رو بردن بهم نگفتن کجا رو زدن من با 165.3 شروع کردم جای رو نگرفت و چون میخواستم ببینم کجا ذرات داره و بتونم جای که این دو دستگاه گرفته رو پیدا کنم رو گلد 3 گذاشتم و یک جا رو زدم تا 20 گرم گرفت نقره زدم نگرفت و مس تا 10 گرم همونجای که با گلد3 زدم گرفت جالب اینجاست که همونجی که با گلد3 و مس گرفته بود جای بود که اون دوتا دستگاه گرفته بود و گفتم ذراته.طرفا کوپ کرده بودن

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 22 مرداد1393 - 12:44am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
جالب اینجاست تو این چند وقته که جاهای زیادی رفتم و قبل از اینکه برم دستگاههای مختلفی اعم از تصویری و ردیاب بردن گرفته و من رفتم رد دادم و اخر طرفا به حرف من رسیدن که خطاست.
اوایل دوستانم فکر میکردن دستگام خرابه و میگفتن این اصلا نمیگیره که امروز بهشون ثابت شد که هر جای که گفتم ذرات هست درسته

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 22 مرداد1393 - 12:48am
YIM
مدیر سایت
مدیر سایت

آفرین آقای کیهان جان
دوستان ردیابی به مقدار انرژی بدن افراد هم تأثیر داره ، پس بالطبع اپراتوری همه با هم یکسان نیست و فرق میکنه ، تمرین زیاد و با استعداد و با هوش بودن در حرفه ای شدن ردیاب خیلی تأثیر داره ، دوستان حتماً برای تعویض فرکانسهای ردیاب دستگاه رو حدود 3 تا 5 دقیقه خاموش کنید و آنتها رو هم نوکش رو به زمین بزنید تا بارشون خنثی بشه ، و بعد از 3 الی 5 دقیقه روی یک فرکانس جدید مکان مشکوک رو دوباره تست کنید ، اینطوری دقیقتر و کم خطاتر خواهید بود در کشف ذرات یا فلز ؛ اگر همینطور پشت سرهم ردیاب روشن باشه و برای تست یک مکان مشکوک فقط مود ردیاب رو عوض کنید مطمئن باشید بیشتر فرکانسها مکان رو قیچی میکنن و شما فکر میکنید درسته ! و اینطوری ذرات زیاد شمارو فریب میده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 23 مرداد1393 - 9:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
سلام دوستان من امروز رفتم جای برای زدن دستگاه و قبلا اونجا دو تا دستگاه خورده بود که یکی ردیاب امریکای اسمش تام بود و دیگری سوپر دیپ مکس بود و هر دو یک نقطه و عمق 3.5 متر وقتی من رو بردن بهم نگفتن کجا رو زدن من با 165.3 شروع کردم جای رو نگرفت و چون میخواستم ببینم کجا ذرات داره و بتونم جای که این دو دستگاه گرفته رو پیدا کنم رو گلد 3 گذاشتم و یک جا رو زدم تا 20 گرم گرفت نقره زدم نگرفت و مس تا 10 گرم همونجای که با گلد3 زدم گرفت جالب اینجاست که همونجی که با گلد3 و مس گرفته بود جای بود که اون دوتا دستگاه گرفته بود و گفتم ذراته.طرفا کوپ کرده بودن

از کجا فهمیدی که خطا بود؟

پنج شنبه 23 مرداد1393 - 2:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 489 , 490 , 491 , 492 , 493 , 494 , 495 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 113 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure