نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
سلام و درود استاد حمزه عزیز فرکانس211.84 و 211.79برای ردیابی استیل از نظر من دقیق هستش به خصوص از نظر تخمین وزن فرکانس سوم و من تست کردم یه خورده واکنش آنتنها ضعیف بودش به اضافه اینکه معمولا آنتنها کمی گیج میزدن ![Hmm... :-?](./images/smilies/39.gif) البته همان طور که خودتون ذکر کردین و منم تست کردم فرکانس اول از همه بهتره ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:12am |
|
![](./styles/etech/theme/images/spacer.gif) |
hamze2000
استاد
|
جناب کرمی از شما تشکر میکنم.بله کیفیت فرکانس اول خیلی بالا هستش و تو تست زیر خاک هم نقطه زنی و وزن دهی دقیقی داشت و فرکانس سوم در واقع یکی از فرکانس های بود که تا حدی برای طلا و استیل قیچی میشد و در واقع با طلا تشابه داشت.بازم از شما تشکر می کنم و ایشالله بعد از این تست ها بزودی یه فرکانس جدید میزنم و اعلام می کنم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:27am |
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان حمزه جان بابت همه زحماتي كه ميكشين از شما و بقيه دوستان ممنونيم. فقط ميخوام بدونم آيا اين فركانسهايي كه براي استيل گذاشتين براي طلا هم كاربرد داره؟ ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:29am |
|
hamze2000
استاد
|
استاد بینای عزیز مرسی از لطف شما. در واقع هدف از تاکید برای تست فلز استیل این بود که کاملا علمی ثابت کنم فرکانسی که تشابه داره فرکانس دقیقی نیست.سه فرکانس استیل داشتیم که یکیش همون سومی با یکی از فرکانس های طلا در یه بازه بود و در واقع با هم تشابه داشتن ولی دو فرکانس اول و دوم بقدری دقیق بودن که تشابه با طلا نداشتن.البته من تست کردم با طلا و از دوستان می خوام اونا هم این سه فرکانسو با طلا هم تست کنن و نتایجو بگن.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:35am |
|
كرمي
استادیار
|
استاد حمزه فرکانس اول و من خیلی میپسندم.کلی روش تست کردم دقیقه
|
سه شنبه 9 دی1392 - 12:41am |
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ممنون ازاستادان حمزه وکرمی ه عزیز.خسته نباشین.
|
سه شنبه 10 دی1392 - 11:34am |
|
آرشام
کاربر فعال
|
با تشکر از زحمات شما برای فرکانس گیری به نظرمن داشتن فرکانس آهک (به صورت پودر یا خیس خورده و سفت شده)هم میتونه کمک خوبی باشه چون ماده اصلی ساروج آهکه و اگر منطقه ای دارای خاک آهکی نباشه ودر نقطه ای خاص دستگاه وجود آهک رو تایید کنه و همزمان همون نقطه طلا رو هم نشون بده ،امکان وجود بار رو خیلی زیاد میکنه
|
سه شنبه 10 دی1392 - 12:35pm |
|
hamze2000
استاد
|
آرشام نوشته است: با تشکر از زحمات شما برای فرکانس گیری به نظرمن داشتن فرکانس آهک (به صورت پودر یا خیس خورده و سفت شده)هم میتونه کمک خوبی باشه چون ماده اصلی ساروج آهکه و اگر منطقه ای دارای خاک آهکی نباشه ودر نقطه ای خاص دستگاه وجود آهک رو تایید کنه و همزمان همون نقطه طلا رو هم نشون بده ،امکان وجود بار رو خیلی زیاد میکنه ارشام عزيز بايد قبول كرد هنوز تو فركانس گيري فلزات نقطه ضعف هاي زيادي داريم كه بايد برطرف بشه.يه مدت بايد صبر كنيم تا حدي كه بتونيم فركانس فلزات رو بگيريم و تو اين كار مهارت پيدا كنيم بعد بريم سراغ فركانس آهك كه من هم به اهميت اون تاكيد مي كنم.
|
سه شنبه 10 دی1392 - 12:59pm |
|
hamze2000
استاد
|
اينم از فركانس الومينيوم كه دقتش از مال استيل هم بيشتر بايد باشه. فركانس الومينيوم=315.18هرتز از دوستان مي خوام تست كنن
|
سه شنبه 10 دی1392 - 6:25pm |
|
كرمي
استادیار
|
با سلام استاد حمزه من این فرکانس و تست میکنم ولی الان هوا بارونیه باید چند روزی صبر کرد.فقط یه نکته رو بعضی دوستان در موردش سوال دارن که اعداد اعشار دو رقمی هستش که ردیاب انجمن فقط یه رقم و مینویسه.من مشکلی تو این کار ندارم ولی اگه بتونی فرکانسها رو یه رقم بنویسی سایر دوستان هم همکاری خواهند کرد ![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
|
سه شنبه 10 دی1392 - 8:51pm |
|
|