انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:07am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 503 , 504 , 505 , 506 , 507 , 508 , 509 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام

سلام بر 35 ها.در مورد تفکیک بنده هیچ مشکلی ندارم.نمیدونم منظورتان از ناتوانی از تفکیک چیه.؟درمورد سوال حمزه جان.درسته انتن ها روی یون قیچی می کنن تا خود فلز.چن یون فلز قوی تر روی سطح ولایه ها جمع وانباشته شده.به این دلیل انتن رو سریع تر به خودش میگیره.درمورد 45 درجه قبل از حفاری عدد حاصل یکطرفه نباید محاسبه بشه.بلکه دستگاه باید خاموش بشه ویکبار از شمال به جنوب ویکبار از غرب به شر ق محاسبه بشه.عمق تقریبی یون بدست میاد که از درب اتاق یا مخزن خارج میشه .وکاملا هم درسته.البته بعد از حفاری دیگه نباید شمال جنوب حساب کنی بلکه باید همون روش عقب عقب رو محاسبه کنی

سه شنبه 4 شهریور1393 - 11:36pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

منظور اینه که به جای طلا ؛ ریشه درخت و استخوان و آهن زنگ زده بیرون نیاد.این یعنی توانایی در تفکیک.
حال شما با گذاشتن رو هر مودی ؛ دقیقا همون موردو بیرون میکشی؟

سه شنبه 4 شهریور1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

عرض ادب و احترام !
دوستان عزیز توجه داشته باشن استفاده از مته برای همه نوع مکان امکان پذیر نیست ... مثلا در زمینهای سنگلاخ نمیشه براحتی از مته استفاده کرد ... ضمنا برای ایجاد شیار روی مته بهتر از یک شیار بشکل مارپیچ استفاده بشه تا دو خط در راستای طول مته ... چون این مارپیچ به شما امکان میده در هر زمینی مته رو فرو کنید و هم برای آب ریختن مناسبتره و هم برای بیرون کشیدن ... برای فرو کردن هم نیاز فشار آنچنانی و ضربه های محکم نیست ...
ضمنا بنده همونطور که برخی از دوستان اطلاع دارن با همین 35 تونستم به هدف بزنم ولی در هر مورد فقط و فقط حالت قیچی آنتنها نقطه رو نشون داده چه در تونل و چه روی بار و تابحال برای بنده پیش نیومده روی هدف واقعی و تونل آنتنها بصورت موازی قرار بگیرین ... البته منکر این موضوع نمیتونم بشم ولی برای بنده پیش نیومده آنتن روی هدف موازی بشه ... چه هدف چه زاویه ی 45
در پناه حق.

آخرین بار توسط majid_famali در چهارشنبه 4 شهریور1393 - 12:41am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 4 شهریور1393 - 12:36am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

من که ریشم سفید شد اینقد با این دو ردیاب ور رفتم تا به حال چنین حالتی واسم پیش نیومده که با موازی شدن نقطه معلوم بشه.
تفکیک که دیگه چی عرض کنم.

چهارشنبه 4 شهریور1393 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام لطقا یکی هم به سوالات من جواب بده ممنون میشم:
1_چرا من هیچ گزشی از طرف نه انتنای برنجی و نه تلسکو=ی چه تو حالت باقیش یا بدون فیش حس نمیکنم؟مشکل از کجاست؟
2_چرا وفتی من به درختی حیوانی توجه میکنم انتنا اصلا مسیر نمیدن اما وقتی حواسمو رو انتنا میبرم حرکت میکنن؟ایا حرکت انتنا با ذهن من هست؟اگر بله این وسط مگه انتنا از کیت فرکانس نمیگیرن =س اون دریافت فرکلنس چی میشه؟
3_موقع سنس کردن 20 دقیقه و خاموشی 3 دقیقه بعدش از فیش استفاده بشه؟یا نه موقع سنس هم باید فیشها روش باشه و تو حالت با فیش سنس کنیم بهتره؟
4_موردی اقا مهدی بهش اشاره کردن درمورد اینکه بعد اینکه انتنا رو یکجا قیچی کردن باید تو مورد بعدی که میخوایم با یک فرکانس یا همون فرکانس مسیریابی کنیمو انتن بزنیم باید انتنای برنجیرو برای تخلیه بار به خاک نوکشونو بزنیم چون درغیر این صورت انتنا بازم میرن به همون مسیر ایابرای شما این مورد صدق داشته؟واینکه باید موقعی که ردیاب روشن هستش انتنارو بزنیم خاک یا موقع خاموشی؟
5_گزینهpower از1 شروع میشه تا10 میشه بگید1تا چه محدودی سنس میکنه و 10 تاچه محدودی؟چون نتایج فرق داشته و روز به روز یک حالت جدید گفته میشه ایا موقع نقطه زنی و مسیر یابی از راه دور باید از همون روش یعنی:موقع ردیابی از ولوم9 و برای نقطه زنی از ولوم1 یا نیم استفاده کنیم؟
6_ردیاب دارای قدرت تفیک هستش خوب =س زمانیکه ما میزاریم رو گزینه مگنت باید هاله بگیره یا همون یونهای خارج شده از زمین و وقتی میزاریم رو مد مثلا طلا باید اون جنسرو بگیره =س چطور دوستان میگن یونهارو میگیره؟میشه لطفا از دوستان یک راهنمایی مفصلی کنه تا مام از سردرگمی خارج بشیم؟چون من تا حالا دوجارو زدم رو یکیش کار کردم علایمی بوده اما اخرش به اب رسیدیم...
رو یکیشم از روش عقی عقی رفتن عمق3متر گرفتم اما الان3 متر شده چیزی نیست...
لطفا از دوستان اطلاعات خوبی داره بزاره مام استفاده کنیم به سوالاتمم لطف کنید جواب بدین بینهایت ممنونتون میشم با ارزوی موفقیتو سربلندی برای تک تک عزیزان.

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 8:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز همان طور که میدانید من چندتا هدف گرفتم که به حفاری معلوم شد آنتنها رویه ورودی تونل قیچی شده , و ما تونستیم داخل تونل بریم. بعدا هم که دوباره انتن زدم باز هم رو همان محل قیچی میشه , چیزی که این وسط برای من مشخص شد اینه انتن سعی داره رو جایی که وزن بیشتری داره قیچی بشه , طبق تجربیات هدف زیر خاک دوتا عکسالعمل داره یکی اینکه یک هدف بزرگتر از خودش , کنار خودش ایجاد میکنه . و دوم این که هدف از محل ورودی قویتر سنس میشه . حالا کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بعد رهگیری ما به محدود هدف که رسیدیم از چهار جهت هدف وزن گیری کنیم هر جهت که وزن کمتری داد از اون جهت ما به سمت هدف بریم ,چون این نقطه نقطه اصلی هدف هست. منتظر نظر اساتید در بآره این روش انتن زنی هستم من خودم هم رو هدفهایم تست میکنم و نتیجه را میکم.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 9:38am

اره من روی هر ایتمی که قرار میدم همون درمیاد .خطای انچنانی از وسیله ندیدم.فقط ایتم مورد جستجو ی درخاک فرق میکنه بااونی که در محفظه هستش

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 11:42am

با سلام يك حفاري بيمورد ديگه داشتم كه نتايجش را ميزارم بافركانس 165.3 بعد از 20 دقيقه روشن ماندن وسه دقيفه خاموشي رديابي شد كه از وزن 20كيلو انتنهاازفاصله 30 متري شروع به حركت كردند از چهار طرف انتن زدن از همون شعاع سي متري به يك طرف چرخيدند و وزن تا 500 كيلو همون جا رو گرفت با فركانسهاي 2437 2669 2929 2321 نقطه زني كردم كه همه فركانسها با همون وزن 500 كيلو جواب داد حجم گيري شد 1.5در1.5 شد عمق 2.5 شد مگنت تا60w قيچي شد نقره واهن نزد مس تا 100 كيلو ومفرغ هم نزد چون اونجا قلعه قديمي دوران ساسانيه ودر بالاي كوه قرار داره همه جور سفال اونجا وجود داره و اوارهايي كه خراب شده والان خاك سياه نرم شده بنا بر اين حفره همه جاي اون منطقه ميگيره وهمچنين ما قبلا هم همون منطقه حفاري داشتيم كه بي نتيجه بوده وفقط دو تا قبر بي ارزش در اومده خلاصه چون اونجا مكان باستانيه با مشورت دوستان حفاري شد كه سفال شكسته اهك زغال شيفته خشت خام سفت كه مشخص بود براي ديوار بوده وتا حدود سه متري تمام اين علايم در اومد بعد اون يك سنگ بزرگ دراومد كه ريشه اون معلوم نيست تا چه عمقي پايين رفته ورد ياب هم الن وزن رو از 300 كيلو تا2.5 تن باز همونجارو ميزنه ودر داخل چاه هم كه الان 4.5 مترشده روي همون سنگ بزرگ قيچي ميكنه كه به گمانم ذرات سنگ رو گرفته باشم از دوستان خواهشا اظهار نظر بكنيد كه ماكجا اشتباه كرديم

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 11:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jafar نوشته است:
سلام دوستان عزیز همان طور که میدانید من چندتا هدف گرفتم که به حفاری معلوم شد آنتنها رویه ورودی تونل قیچی شده , و ما تونستیم داخل تونل بریم. بعدا هم که دوباره انتن زدم باز هم رو همان محل قیچی میشه , چیزی که این وسط برای من مشخص شد اینه انتن سعی داره رو جایی که وزن بیشتری داره قیچی بشه , طبق تجربیات هدف زیر خاک دوتا عکسالعمل داره یکی اینکه یک هدف بزرگتر از خودش , کنار خودش ایجاد میکنه . و دوم این که هدف از محل ورودی قویتر سنس میشه . حالا کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بعد رهگیری ما به محدود هدف که رسیدیم از چهار جهت هدف وزن گیری کنیم هر جهت که وزن کمتری داد از اون جهت ما به سمت هدف بریم ,چون این نقطه نقطه اصلی هدف هست. منتظر نظر اساتید در بآره این روش انتن زنی هستم من خودم هم رو هدفهایم تست میکنم و نتیجه را میکم.
مساله دیگه که من فکر میکنم بتونه بهمان کمک کنه استفاده از انتن سبکتر در نزدیکی هدف هست , چون انتن سنگین وزن های سبک رو رد میکنه برای همین هست که ما همیشه با اختلاف از محل اصلی نقطه میکنیم.

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 11:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sasa نوشته است:
با سلام يك حفاري بيمورد ديگه داشتم كه نتايجش را ميزارم بافركانس 165.3 بعد از 20 دقيقه روشن ماندن وسه دقيفه خاموشي رديابي شد كه از وزن 20كيلو انتنهاازفاصله 30 متري شروع به حركت كردند از چهار طرف انتن زدن از همون شعاع سي متري به يك طرف چرخيدند و وزن تا 500 كيلو همون جا رو گرفت با فركانسهاي 2437 2669 2929 2321 نقطه زني كردم كه همه فركانسها با همون وزن 500 كيلو جواب داد حجم گيري شد 1.5در1.5 شد عمق 2.5 شد مگنت تا60w قيچي شد نقره واهن نزد مس تا 100 كيلو ومفرغ هم نزد چون اونجا قلعه قديمي دوران ساسانيه ودر بالاي كوه قرار داره همه جور سفال اونجا وجود داره و اوارهايي كه خراب شده والان خاك سياه نرم شده بنا بر اين حفره همه جاي اون منطقه ميگيره وهمچنين ما قبلا هم همون منطقه حفاري داشتيم كه بي نتيجه بوده وفقط دو تا قبر بي ارزش در اومده خلاصه چون اونجا مكان باستانيه با مشورت دوستان حفاري شد كه سفال شكسته اهك زغال شيفته خشت خام سفت كه مشخص بود براي ديوار بوده وتا حدود سه متري تمام اين علايم در اومد بعد اون يك سنگ بزرگ دراومد كه ريشه اون معلوم نيست تا چه عمقي پايين رفته ورد ياب هم الن وزن رو از 300 كيلو تا2.5 تن باز همونجارو ميزنه ودر داخل چاه هم كه الان 4.5 مترشده روي همون سنگ بزرگ قيچي ميكنه كه به گمانم ذرات سنگ رو گرفته باشم از دوستان خواهشا اظهار نظر بكنيد كه ماكجا اشتباه كرديم

ساسا جان اگه همون موقع وزن گرفتی و وزن زیاد شد هدف درست هست و اگه چند روز بعد وزن بگیری وزن نزدیکتر به وزن واقعی میشه, ولی اگه همونجا وزن گرفتی و وزن کم شد ذرات هست . در مورد نقطه اصلی هم از چند جهت وزن بگیر هر طرف کم بود از اونجا به سمت هدف برو , چون میگی که زمین خاکش لایه ای بهم ریخته اوار بوده مطمئن باش با اختلاف از مرکز قیچی داشتی.

چهارشنبه 5 شهریور1393 - 12:21pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 503 , 504 , 505 , 506 , 507 , 508 , 509 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure