نویسنده |
پیغام |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
saeeed60h نوشته است: keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید سلام. ببینید وقتی انتنها خالی حفره رو میگیرن دیگه وقتی به جنراتور وصل بشه که خیلی راحتتر میزنه. به نظر من ایراد از انتنهاتونه. با این انتنها قبلا گرفتید؟ نه من چند سال قبل با انتن خوراکی گرفتم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 8:37pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
اولا شما مطمینی که تو 13متری کانال هست؟اگه مطمینی و اون انتنای خوراکی رو داری دستگاهو وصل کن به اونا و تست کن.
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 8:42pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
saeeed60h نوشته است: اولا شما مطمینی که تو 13متری کانال هست؟اگه مطمینی و اون انتنای خوراکی رو داری دستگاهو وصل کن به اونا و تست کن. بله داخلشم رفتم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 8:45pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
جاوید نوشته است: keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید درود بر شما به نظر من شما با روشن گذاشتن دستگاه عملا فقط یونها را از زمین بیشتر خارج کردید و طبعا انتنها عکس العمل ضعیف تری روی اونها دارند حتی اگه فلز زیر زمین باشه اگه ردیاب زیاد روشن باشه قاعدتا باید وزن کمتری بزنه سلام جاوید جان روشن گذاشتن دستگاه چه ارتباطی با خارج شدن یونها از زمین داره؟
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 8:49pm |
|
|
کوروش
|
ارش 99 من تصویر ارسالی رو دیدم ایا وقتی فشارش میدی مثل خاک پودر میشه یا مثل سنگ سفته؟
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 9:10pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: merlin نوشته است: آقا کیهان با w0 امتحان کردی نه نزدم چون بدجور اعصابم رو خراب کرده بود.اصلا فکرش رو نمیکردم اینجوری جواب بده کاش با w0هم امتحان میکردی هر چی w بیشتر بشه آنتنها واکنش ضعیفتری دارند
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 9:12pm |
|
|
arash99
کاربر حرفه ای
|
کوروش جان شما جوابفسوالات من رو بده داداش ،،،اون کسی که عکس رو برای شما فرستاد (شفته) برای من هم فرستاد و بنده توضيحات کامل رو بهشون ارائه دادم از جمله سفت بودن يا پودر شدن شفته ،،،، کوروش جان شما جواب يک تا نه بنده رو برای دوستان شرح بده آ باريک الله
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 9:30pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید درود بر شماkeyhanjam گرامی کیهان جان برای رهگیری حفره ها یا کانالها یا چاهها باید رنج W شما برای بار اول در ردیابی بین 50 الی 60 باشد و وقتی جای کانال و یا حفره و یا چاه مشخص شد، رنج W را بالا و پایین برده تا حد اکثر و حداقل بازه سنس مورد نظر را پیدا کنید. هرچه عدد سنس شما بیشتر باشد احتمال خطا در مورد فضای خالی کشف شده کمتر است ولی اینطور نیست که اصلا در مورد ردیابی فضای خالی خطا نداشته باشید، چون متاسفانه من به این نتیجه رسیدم که فضاهای خالی که به هیچ وجه روزنه و هواکشی ندارند و به اصطلاح پلمب هستند در اثر تجمع گازهای درون زمین شبیه فلزات دارای اثرات مغناطیسی شده و دارای زوایای 45 درجه و پدیده آیینه ای میشوند البته این قضیه در مورد فضاهای خالی که روزنه و یا هواکش دارند صدق نمیکند و به راحتی با همان روشی که گفتم قابل رهگیری هستند. پیروز باشید
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 9:46pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
درود به همه دوستان گرامی در این انجمن دوستان من یک پیشنهاد برای کسانی که از 35 مایوس شده و دستگاه خود را برای فروش گذاشته اند دارم از اونجایی که بعضی از دوستان به هر دلیلی یا نمیتوانند و یا حوصله تمرین و وقت گذاشتن و فراگیری قلق های دستگاه 35 رو ندارند و باز از اونجایی که 35 بواقع یکی از بهترین تفکیک کننده ها در عمقهای بالا در نوع خود میباشد، پیشنهاد میکنم این دوستان بجای ردیابی با 35 از یک فلزیاب معمولی ارزان و دستساز با برد نسبتا خوب مثلا TL12000 و یا دیگر مداراتی که در این انجمن ساخته شده و جواب داده با لوپ بزرگ به عنوان جستجو گر اولیه استفاده کنند و پس از پیدا کردن و نقطه کردن محل مشکوک برای اطمینان از آهنی و یا غیر آهنی و با ارزش بودن فلز و جای مورد نظر از 35 بعنوان یک چک کننده و تفکیک کننده استفاده کنند، نا گفته نماند حتی خودم هم اخیرا دارم از این روش استفاده میکنم پیروز باشید
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 10:49pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
|
kurosh نوشته است: keyhanjam نوشته است: به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد. من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر. میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال. من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم. لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید درود بر شماkeyhanjam گرامی کیهان جان برای رهگیری حفره ها یا کانالها یا چاهها باید رنج W شما برای بار اول در ردیابی بین 50 الی 60 باشد و وقتی جای کانال و یا حفره و یا چاه مشخص شد، رنج W را بالا و پایین برده تا حد اکثر و حداقل بازه سنس مورد نظر را پیدا کنید. هرچه عدد سنس شما بیشتر باشد احتمال خطا در مورد فضای خالی کشف شده کمتر است ولی اینطور نیست که اصلا در مورد ردیابی فضای خالی خطا نداشته باشید، چون متاسفانه من به این نتیجه رسیدم که فضاهای خالی که به هیچ وجه روزنه و هواکشی ندارند و به اصطلاح پلمب هستند در اثر تجمع گازهای درون زمین شبیه فلزات دارای اثرات مغناطیسی شده و دارای زوایای 45 درجه و پدیده آیینه ای میشوند البته این قضیه در مورد فضاهای خالی که روزنه و یا هواکش دارند صدق نمیکند و به راحتی با همان روشی که گفتم قابل رهگیری هستند. پیروز باشید
دوست گرامی من اول با دبلیو 30 شروع کردم و هیچ عکس العملی نداشت تا اوردم رو 15 که به زور رفت روش. من اگه جای رو میزدم حفره با دبلیو 15 همه میگفتن خطاست درسته؟ این چیزی که من بدست اوردم یا دستگاه نفوذ خوبی نداره و یا با پراب اصلا بدرد نمیخوره و یا در متراز بالا باید با وزن کم جستجو بشه.که باید اساتید فن این رو بررسی و بگن
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
پنج شنبه 6 شهریور1393 - 10:57pm |
|
|
|