انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 1:56am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 507 , 508 , 509 , 510 , 511 , 512 , 513 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
kurosh نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد.
من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر.
میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال.
من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم.
لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید

درود بر شماkeyhanjam گرامی
کیهان جان برای رهگیری حفره ها یا کانالها یا چاهها باید رنج W شما برای بار اول در ردیابی بین 50 الی 60 باشد و وقتی جای کانال و یا حفره و یا چاه مشخص شد، رنج W را بالا و پایین برده تا حد اکثر و حداقل بازه سنس مورد نظر را پیدا کنید. هرچه عدد سنس شما بیشتر باشد احتمال خطا در مورد فضای خالی کشف شده کمتر است ولی اینطور نیست که اصلا در مورد ردیابی فضای خالی خطا نداشته باشید، چون متاسفانه من به این نتیجه رسیدم که فضاهای خالی که به هیچ وجه روزنه و هواکشی ندارند و به اصطلاح پلمب هستند در اثر تجمع گازهای درون زمین شبیه فلزات دارای اثرات مغناطیسی شده و دارای زوایای 45 درجه و پدیده آیینه ای میشوند :-w البته این قضیه در مورد فضاهای خالی که روزنه و یا هواکش دارند صدق نمیکند و به راحتی با همان روشی که گفتم قابل رهگیری هستند.
پیروز باشید @};-

دوست گرامی من اول با دبلیو 30 شروع کردم و هیچ عکس العملی نداشت تا اوردم رو 15 که به زور رفت روش.
من اگه جای رو میزدم حفره با دبلیو 15 همه میگفتن خطاست درسته؟
این چیزی که من بدست اوردم یا دستگاه نفوذ خوبی نداره و یا با پراب اصلا بدرد نمیخوره و یا در متراز بالا باید با وزن کم جستجو بشه.که باید اساتید فن این رو بررسی و بگن

کیهان جان زیر رنج W45 برای شما حفره ،چاه یا کانال رو ردگیری و مشخص نمیکنه و فقط میتونید حفره های کوچک لانه های حیوانات رو بگیرید [-X لطف کنید یکبار با روشی که گفتم عمل کنید و نتیجه را بفرماید :YMPEACE:

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
دوست عزیز شما متوجه نشدید من این کانال رو دارم و داخلش هم رفتم فقط میخواستم ببینم تا دبیلیو چند میگیره که با 15 به زور گرفت

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:13pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
دوست عزیز شما متوجه نشدید من این کانال رو دارم و داخلش هم رفتم فقط میخواستم ببینم تا دبیلیو چند میگیره که با 15 به زور گرفت

کیهان جان کاملا متوجه هستم ، من هم خدمتتان عرض کردم که رنج W اگر زیر 45 باشد کانال نمیگیرد و فقط بدرد لانه موش میخورد (یعنی جاهای بسیار کوچک در حد چند سانتیمتر)واز اونجایی که شما در استفاده از رنج W اشتباه داشتید اون رو سنس نکردید :YMPEACE:

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

keyhanjam نوشته است:

سلام
کیهان جان خسته نباشین شما باید برای رهگیری حفره ای مثل کانال یا تونل یا غار در زیر زمین همانطور که کوروش عزیز گفتن از w 45 به بالا تست کنید شما که میگید کانال دم دست هست پس لطفن یه بار دیگه از w 45 تا70 را روش تست کنید ممنون
زنده باشید

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:28pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

آقای کوروش که خودتونو استاد تفکیک معرفی کردید. جواب مارو که ندادید حداقل جواب بقیه رو بدید مخصوصا جواب آرش. ما همه منتظریم B-)

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sulduz نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

سلام
کیهان جان خسته نباشین شما باید برای رهگیری حفره ای مثل کانال یا تونل یا غار در زیر زمین همانطور که کوروش عزیز گفتن از w 45 به بالا تست کنید شما که میگید کانال دم دست هست پس لطفن یه بار دیگه از w 45 تا70 را روش تست کنید ممنون
زنده باشید

چشم فردا دوباره میرم.
حمزه جان احتمال داره از پراب باشه که با دبلیو 15 گرفت؟

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:37pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
آقای کوروش که خودتونو استاد تفکیک معرفی کردید. جواب مارو که ندادید حداقل جواب بقیه رو بدید مخصوصا جواب آرش. ما همه منتظریم B-)

@};- @};-

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kurosh نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

کیهان جان کاملا متوجه هستم ، من هم خدمتتان عرض کردم که رنج W اگر زیر 45 باشد کانال نمیگیرد و فقط بدرد لانه موش میخورد (یعنی جاهای بسیار کوچک در حد چند سانتیمتر)واز اونجایی که شما در استفاده از رنج W اشتباه داشتید اون رو سنس نکردید :YMPEACE:

به نظر شما چون از دبیلیو 30 شروع کردم و نگرفت و اوردم پایین برای همین نگرفت و باید از 40 شروع میکردم؟

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:40pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

keyhanjam نوشته است:
kurosh نوشته است:
keyhanjam نوشته است:

به نظر شما چون از دبیلیو 30 شروع کردم و نگرفت و اوردم پایین برای همین نگرفت و باید از 40 شروع میکردم؟

بله کیهان جان حفره ، کانال و یا چاه زیر 45، 50 جواب نمیده چه با پراب و چه بدون پراب و فقط با آنتن :-BD

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

[
ممنون.فردا اگه شد میرم دوباره تست میکنم @};-
به نظر شما با پراب خوبه یا بدون پراب مخصوصا منطقه ما که متراز بالا هست؟ :-?

شنیدن کی بود مانند دیدن

پنج شنبه 6 شهریور1393 - 11:50pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 507 , 508 , 509 , 510 , 511 , 512 , 513 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 115 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure