انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:15am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 509 , 510 , 511 , 512 , 513 , 514 , 515 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
bazargardan نوشته است:
jafar نوشته است:
سلام دوستان عزیز همان طور که میدانید من چندتا هدف گرفتم که به حفاری معلوم شد آنتنها رویه ورودی تونل قیچی شده , و ما تونستیم داخل تونل بریم. بعدا هم که دوباره انتن زدم باز هم رو همان محل قیچی میشه , چیزی که این وسط برای من مشخص شد اینه انتن سعی داره رو جایی که وزن بیشتری داره قیچی بشه , طبق تجربیات هدف زیر خاک دوتا عکسالعمل داره یکی اینکه یک هدف بزرگتر از خودش , کنار خودش ایجاد میکنه . و دوم این که هدف از محل ورودی قویتر سنس میشه . حالا کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که بعد رهگیری ما به محدود هدف که رسیدیم از چهار جهت هدف وزن گیری کنیم هر جهت که وزن کمتری داد از اون جهت ما به سمت هدف بریم ,چون این نقطه نقطه اصلی هدف هست. منتظر نظر اساتید در بآره این روش انتن زنی هستم من خودم هم رو هدفهایم تست میکنم و نتیجه را میکم.

سلام
جعفر جان منظورتون از اينكه از چهار جهت هدف وزنگيري ميكينيم يعني اينكه به فاصله 10 يا 15 متري هدف وا ميستيم و در همون حالت ايستاده شروع به وزن گيري يعني افزايش وزن ميكنيم كه بايد آنت ها همون جهت رو نشون بدن تا حداكثر وزن يعني تا جايي كه ديگه آنتن عكس العمل نشون نده بعد هر جهتي كه نسبت به جهات ديگه وزن كمي رو سنس بكنه از همون جهت ميريم رو هدف و هر جا قيچي كنه ميشه هدف ؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز به نظر من اگه ما درست هدف را رهگیری کنیم و بخایم نقطه کنیمش ما دوتا نقطه داریم که ردیاب قیچی میشه ( البته این برای هدفی هست که فقط یک ورودی داره ) یکی نقطه ورودی تونل که خیلی قویتره و دومی خود هدف هست که بسته به عمق با کمی اختلاف نقطه قیچی داریم. حالا نقطه اصلی کمی وزن کمتر میندازه و ما باید اون نقطه را مشخص کنیم , که باید از چند جهت وزن کیری بشه . فکر کنم این دو نقطه در یک راستا ( شمال شرق به سمت جنوب ) یاید باشه .من هنوز خودم تست نکردم به محض تست نتیجه را اینجا میگم . البته امشب با استاد حمزه صحبت کردم فکر کنم ایشان نظرشآن این باشه که روش بیست دقیقه نقاط فرعی را حذف میکنه و خود فلز را میزنه که این هم باید تست بشه.....

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 6 شهریور1393 - 1:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

البته در مورد نظر استاد در مورد رد دادن نقاط فرعی فکر کنم نظر ایشان درست باشه. مثالی میزنم , من چند وقت پیش هدفی را نقطه کردم که متاسفانه بعد من صاحب باغ هدف را برد, بعد آن چند بار به طور معمولی انتن زدم هنوز رو محل قیچی داشت , تا بار آخر که از روش بیست دقیقه استفاده کردم که چاله را ول کرد و نیم متری چاله را قیچی کرد که بعد تست با تی ال بوغ داشتم حفاری که شد یک اهن زنگ زده در آمد , روش بیست دقیقه بار تخلیه شده را رد داد پس احتمالا نقاط فرعی را هم رد بده اما اگه من درست کار کرده باشم بدی روش بیست دقیقه اینه که اهن زنگ زده را هم میگیره, در مورد این که میگم تخلیه شده این هست که یک سنگ نشان دار و یک مقداری ساروج هم پیدا کردم.

جمعه 6 شهریور1393 - 1:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کیهان جان دلیل این که درست نتونستی کانال را رهگیری کنی اینه که اعتمادتو به 35 از دست دادی , منم با دیدن این که بعضی از دوستان 35 شان را برا فروش گذاشتن ,اعتمادم سست میشه اما به حفاریهایی که باهاش داشتم نگاه میکنم , و به دوستانی مثل ....که به هدف زدن دوباره میتونم اعتماد به 35 کنم , درسته حفاری بیمورد زیاد داشتم اما اونا برای تجربه اندوزی بوده و هست . من هنوز باهاش کار میکنم اما چون فعلا دوستانم دنبال گرفتاریهاشان هستن بیرون رفتن منم کم شده.

جمعه 6 شهریور1393 - 1:34am
استاد
استاد

آرین نوشته است:
جاوید نوشته است:
keyhanjam نوشته است:
به نظر من یکی از مساعل دیگه که خیلی مهم است نفوذ این ردیاب به زمین هست.ایا تا چند متر میشه روی این ۳۵ حساب کرد.
من چند روز پیش رفتم مکانی که خودم یک کانال با ردیاب خوراکی پیدا کرده بودم در عمق ۱۳ متر.
میخواستم عمل کرد انتنهای ۳۵رو بدست بیارم و میخواستم ببینم تا wچند میزنه,پراب رو وصل کردم۲۰ دقیقه روشن و بعد از ۵ دقیقه خاموشی شروع به انتن زنی کردم و با تعجب دیدم انتنها هیچ واکنشی نشون ندادن,با کلی بدبختی زور زدن با w۱۵ تونست یک واکنشی بده نسبط به اون کانال.
من از این موضوع اینجور برداشت میکنم یا اینکه امواج اصلا نفوذ نمیکنه در عمق و نمیشه روی این ردیاب حساب کرد یا اینکه وقتی ما دنبال جنس از ۳یا۴ متر زیر زمین بیشتر هستیم باید با وزن خیلی پایین دنبالش بگردیم.
لطفا دوستان نظراتتون رو بفرمایید

درود بر شما
به نظر من شما با روشن گذاشتن دستگاه عملا فقط یونها را از زمین بیشتر خارج کردید و طبعا انتنها عکس العمل ضعیف تری روی اونها دارند حتی اگه فلز زیر زمین باشه اگه ردیاب زیاد روشن باشه قاعدتا باید وزن کمتری بزنه

سلام جاوید جان
روشن گذاشتن دستگاه چه ارتباطی با خارج شدن یونها از زمین داره؟

درود بر شما
این قضیه سر دراز داره.متاسفانه وقتی ردیاب روشن زیاد می مونهیه قسمتی از یونها را جذب میکنه و یونهای منفی یا ازاد شده را سریعتر از زمین وارد حلقه مفناطیس زمین میکنه به همین دلیل هست هم که بعد از 20 دقیقه ردیاب هدف های کاذب و کوچک را نمیگیره چون تخلیه یونی صورت گرفته و اینکه ردیاب زمین را باردار میکنه یک گفته عامیانه هست در صورتی که در حقیقت ردیاب یونها را تقریبا از زمین خارج میکنه البته نه به اون صورت که دیگه یک ماده را تبدیل به یون کنه

جمعه 7 شهریور1393 - 5:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان در مورد روش 20 دقيقه اي بايد آنتن هاي تلسكوبي باز و به زمين متصل باشه ؟ يا روشن بودنش به تنهايي كفايت ميكنه ؟

جمعه 7 شهریور1393 - 9:43am
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سلام بر تمامی دوستان فلز جو
من شغلم ازاده و باید صبح تا شب در مغازه باشم واسه همین تا حالا فرصت نکردم واسه 35 وقت بزارم متاسفانه این تنها مشکل من نیست و نبود مکان مناسب بدون سرخر هم مشکل دیگه منه
با تمام این تفاسیر با یکی از دوستانم صحبت کردم که شبی 1ساعت وقت بزاریم بریم بیابون تا من توی کار با 35 راه بیفتم و اونم قبول کرد فقط از دوستان عزیزم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید تا بتونم به موفقیت برسم
1-من 12گرم طلا بیشتر ندارم ایا واسه تست کافیه
2-غیر از طلا چیز دیگه ای هم هست که بشه تست خوبی ازش گرفت
3-چطور باید شروع کنم با همون روش 20 دقیقه یا روش دیگه ای
ممنون میشم جواب منو بدید

آموزش مشاوره طراحی و انجام پروژه
پیج اینستا گرام
https://www.instagram.com/persianproject2020
کانال تلگرام
https://t.me/persianproject2020

جمعه 7 شهریور1393 - 12:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
jafar نوشته است:
کیهان جان دلیل این که درست نتونستی کانال را رهگیری کنی اینه که اعتمادتو به 35 از دست دادی , منم با دیدن این که بعضی از دوستان 35 شان را برا فروش گذاشتن ,اعتمادم سست میشه اما به حفاریهایی که باهاش داشتم نگاه میکنم , و به دوستانی مثل ....که به هدف زدن دوباره میتونم اعتماد به 35 کنم , درسته حفاری بیمورد زیاد داشتم اما اونا برای تجربه اندوزی بوده و هست . من هنوز باهاش کار میکنم اما چون فعلا دوستانم دنبال گرفتاریهاشان هستن بیرون رفتن منم کم شده.

اقا جعفر شما دیگه چرا این حرف رو میزنی.این جور حرفا کاملا غلط هست که وقتی ردیاب خطا میزنه فقط تنها حرف اینه که مشکل از اپراتوره و ...
درضمن وقتی من رفتم سراغ اون کانال کاملا به ردیاب اعتماد کافی داشتم و در خلاف تصورم دیدم که اون نتیجه رو داد.
که دوستان گفتن بخاطر این بود که از دبلیو ۳۰شروع کردم.و دوباره میرم و نتیجه رو میگم

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 7 شهریور1393 - 12:02pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

امید جان برو چند کیلو سرب بخر و با اونا تمرین کن

جمعه 7 شهریور1393 - 1:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حفره هایی که یه بار خالی و دوباره پر شده اند مثل قبرهای قدیمی آنتن ها از w0تا w30 باید واکنش نشون بدن و حفره هایی که خالی هستند از w0تا w62 واکنش خواهند داد! این موضوع میتونید روی چاه فاضلاب یا قبرستانهای جدید امتحان کنید!
موفق باشید

جمعه 7 شهریور1393 - 3:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mehran1545a نوشته است:
حفره هایی که یه بار خالی و دوباره پر شده اند مثل قبرهای قدیمی آنتن ها از w0تا w30 باید واکنش نشون بدن و حفره هایی که خالی هستند از w0تا w62 واکنش خواهند داد! این موضوع میتونید روی چاه فاضلاب یا قبرستانهای جدید امتحان کنید!
موفق باشید

درود برشما اقا مهران
در این مورد بایدی وجود ندارد چون فرکانس وانرژی بدن افراد مختلف متفاوت است و ممکن است رنجهای W پایین برای همه جواب ندهد

جمعه 7 شهریور1393 - 4:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 509 , 510 , 511 , 512 , 513 , 514 , 515 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure