نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
چون هنوز قطعی نشده نمیتونم زیاد در مورد مطالبی که این مدت یافته ام نظر بدم بهمین خاطر از استاد تفکیک خواستم تا در مورد نحوه تفکیک توضیحاتی بدن اما دیدید که هیچ توجهی به این خواسته ما نکردند چون در اینصورت خیلی راحت مچشو میگرفتم. از نظر من این ادعایی که ایشون کردند توخالی هستش.!!!
|
شنبه 8 شهریور1393 - 4:40pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان راستش من مي خواستم سكوت كنم و از مطالب دوستاني كه جديد اومدن استفاده كنم ولي واقعا چيزي نبود كه انتظارش رو داشتم و حسابي دلسرد شدم كه يه مطلب جديد ارائه نشد تا يادبگيرم. در مورد نااميدي هم بايد بگم هيچ وقت مرتكب اين گناه كبيره نشيد.من كسي بودم كه با اين ردياب بار رو زدم و بنا به دلايلي قسمت من نشد ولي اين رو بدونيد كه من و استاد جاويد و كاني عزيز هر كاري از دستمون بر بياد براي پيشرفت اوپراتوري ردياب انجام ميديم. در مورد كيفيت ردياب 35 هم من كاملا با استاد جاويد موافق هستم و خودم هم چند بار ردياب رو براي ايجاد تغييرات و تعويض قطعات(ولوم ها) باز كردم.در مورد انتن هاي جديد هم بنده در حال تست هستم و بعد از تست هاي عملي و واقعي نتايج رو اعلام مي كنم.در مورد جناب حميد هم بايد بگم ايشون فروشنده نيستش و به جرات مي تونم بگم صادق ترين و درست ترين فرد اين سايت هستش.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 8 شهریور1393 - 4:48pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
یه پرسش ساده : آنتنها بعد از چه مدت پس از بالا آوردن مسیر میدن؟
|
شنبه 8 شهریور1393 - 4:59pm |
|
|
Kani
استادیار
|
بستگی به عمق هدف؛ فاصله هدف؛ میزان و مقدار هدف؛ مدت روشن بودن ردیاب و قدرت ردیاب داره.
|
شنبه 8 شهریور1393 - 5:08pm |
|
|
Kani
استادیار
|
در مورد آنتن جدید هم بگم که چون تو کار واقعی تستش نکردم نمیتونم نظر نهاییو بدم اما تا اینجا که تستها سطحی بوده این موارد رو بیان میکنم:
اهداف تست: انگشتر طلا و لوله مسی و در سطح زمین نحوه استفاده :بی سیم
1. حرکت بسیار کند 2. عدم تعادل خوب بطوری که اگر درست خودمون تعادلشو برقرار نکنیم انتن موقعی که شروع به حرکت کنه از هدف رد میشه و به بدن میخوره و برنمیگرده. 3. سنگین بودن غیرمتعارف
اگر بخوام مقایسه ای کنم من فیلم حذف کننده آقای سعید رو دیدم و ایشون هم این با این آنتن ها تست رو انجام دادند اما به ظاهر اگر خودشون کمک حال آنتن نباشن سنس و تعادلش خوب بود اما آنتن هایی که دست من هستش به این شکل نبود. حال تست های دیگری باهاش انجام میدم ببینم به کجا میرسه.
|
شنبه 8 شهریور1393 - 5:44pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
سلام بر تمامی دوستان و اساتید در مورد اون دوستی که گفت شعاع زنی رو از نقاط با فاصله زیاد از هدف انجام بدید و اگه به سمت هدفی رفت میتونه بار باشه و ذرات نیست باید بگم من قبلا ازین ردیاب از یه ردیاب دیگه استفاده میکردم که تا 450متر هم ذرات رو تشخیص داده و منو به سمتش (ذرات) کشونده و واسه همین عوضش کردم و 35 رو تهیه کردم من نزدیک به یه ماهه که این دستگاه رو تهیه کرده وتا حالا فرست اینکه بخوام تستش کنم و کاراییشو یاد بگیرمو نداشتم و تنها با تجربیات ردیاب قبلیم و راهنمایی های اساتید باهاش کار کردم و تا حالا هم نتیجه ای که خواستمو ازش نگرفتم اما الان 2 شبه که به صورت جدی با 35 کار میکنم و دارم ی روش جدیدو واسه رهگیری و ردیابی تست میکنم که اگه جواب بده میتونه تا 90% مشکلات دوستانی رو که نتونستن از 35 نتیجه بگیرن و ازش ناراضی هستنو حل کنه انشا ا... اگه نتیجه مطلوب بود توضیحات کاملو همراه با عکس براتون میزارم یا حق
|
شنبه 8 شهریور1393 - 5:59pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: در مورد آنتن جدید هم بگم که چون تو کار واقعی تستش نکردم نمیتونم نظر نهاییو بدم اما تا اینجا که تستها سطحی بوده این موارد رو بیان میکنم:
اهداف تست: انگشتر طلا و لوله مسی و در سطح زمین نحوه استفاده :بی سیم
1. حرکت بسیار کند 2. عدم تعادل خوب بطوری که اگر درست خودمون تعادلشو برقرار نکنیم انتن موقعی که شروع به حرکت کنه از هدف رد میشه و به بدن میخوره و برنمیگرده. 3. سنگین بودن غیرمتعارف
اگر بخوام مقایسه ای کنم من فیلم حذف کننده آقای سعید رو دیدم و ایشون هم این با این آنتن ها تست رو انجام دادند اما به ظاهر اگر خودشون کمک حال آنتن نباشن سنس و تعادلش خوب بود اما آنتن هایی که دست من هستش به این شکل نبود. حال تست های دیگری باهاش انجام میدم ببینم به کجا میرسه. دستت درد نکنه کانی جان یعنی من خودم انتنا رو حرکت میدم؟!
|
شنبه 8 شهریور1393 - 6:06pm |
|
|
Kani
استادیار
|
نه من خواستم طوری دیگه بنویسم که حالت تاکیدی داشته باشه. شما ببخشید.منظور خاصی نیست
|
شنبه 8 شهریور1393 - 6:17pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
Kani نوشته است: نه من خواستم طوری دیگه بنویسم که حالت تاکیدی داشته باشه. شما ببخشید.منظور خاصی نیست خواهش میکنم. یه انگشتر داریم که روش چند تا نگین الماس داره. با انتنای قبلی نتونستم تو یه اتاق دیگه ردیابیش کنم ولی با این انتنا راحت میگرفت. من فقط باسیم ردیابی میکنم.
|
شنبه 8 شهریور1393 - 6:28pm |
|
|
جاوید
استاد
|
hamze2000 نوشته است: سلام به همه دوستان راستش من مي خواستم سكوت كنم و از مطالب دوستاني كه جديد اومدن استفاده كنم ولي واقعا چيزي نبود كه انتظارش رو داشتم و حسابي دلسرد شدم كه يه مطلب جديد ارائه نشد تا يادبگيرم. در مورد نااميدي هم بايد بگم هيچ وقت مرتكب اين گناه كبيره نشيد.من كسي بودم كه با اين ردياب بار رو زدم و بنا به دلايلي قسمت من نشد ولي اين رو بدونيد كه من و استاد جاويد و كاني عزيز هر كاري از دستمون بر بياد براي پيشرفت اوپراتوري ردياب انجام ميديم. در مورد كيفيت ردياب 35 هم من كاملا با استاد جاويد موافق هستم و خودم هم چند بار ردياب رو براي ايجاد تغييرات و تعويض قطعات(ولوم ها) باز كردم.در مورد انتن هاي جديد هم بنده در حال تست هستم و بعد از تست هاي عملي و واقعي نتايج رو اعلام مي كنم.در مورد جناب حميد هم بايد بگم ايشون فروشنده نيستش و به جرات مي تونم بگم صادق ترين و درست ترين فرد اين سايت هستش. درود بر شما درسته که یک سال از کار با ردیاب 35 گذشته ولی چون برای اولین بار یک ردیاب ایتقدر زیر تست رفته و کاربران زیادی باهاش کار کردند تقریبا اصول ردیابی دیگه با 35 نهادینه شده فقط تفکیک زیر خاک مونده که تا اونجا که دقت 35 اجازه بده ما برای خودمون فرضیه درست میکنیم و فرضیه را تست میکنیم تا سر انجام به بهترین فرکانسها برسیم و شاید راهی یا طرحی از دوستان داده شد که در تستها جوابش مثبت از اب در بیاد.در هر صورت برای رسیدن به تفکیک فلزات زیر خاک باید تلاش بیشتری صورت بگیره
|
شنبه 8 شهریور1393 - 7:02pm |
|
|
|