انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 2:54am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 516 , 517 , 518 , 519 , 520 , 521 , 522 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان
پیرو فرمایشات جناب شایان درخصوص کربن طلا عرض کنم، مدتی با یکی از اساتید این فن در زمان ردیابی در محل همراه بودم ایشون پس از تستهای اولیه برای اطمینان کار با انتن خوراکی با خوراک طلا ویک دست فلز برنج تست میگرفت علت رو که جویا شدم عملا نشون داد وقتی با انتن خوراکی جهت گیری یا نقطه گیری میکرد همان جهت یا همان محل را انتنها نشون میدادن، ولی زمانیکه با همون آنتن خوراکی که خوراک طلا هم در دست داشت در دست دیگه فلز برنج رو میگرفت آنتن ها هیچ حرکتی نداشتن.نکته اینجاست که فلز برنج بعنوان خوراک دوم کربن دار بود، خودم هم این روش رو در خیلی از مکانها تست گرفتم و جواب داده، اساتید محترم و دوستان هم این آزمایش رو انجام بدن تا این خوراک تلفیقی رو در عمل ببینن چه طور جواب میده.به امید موفقیت همه دوستان. @};-

شنبه 8 شهریور1393 - 7:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
سلام به همه دوستان
راستش من مي خواستم سكوت كنم و از مطالب دوستاني كه جديد اومدن استفاده كنم ولي واقعا چيزي نبود كه انتظارش رو داشتم و حسابي دلسرد شدم كه يه مطلب جديد ارائه نشد تا يادبگيرم.
در مورد نااميدي هم بايد بگم هيچ وقت مرتكب اين گناه كبيره نشيد.من كسي بودم كه با اين ردياب بار رو زدم و بنا به دلايلي قسمت من نشد ولي اين رو بدونيد كه من و استاد جاويد و كاني عزيز هر كاري از دستمون بر بياد براي پيشرفت اوپراتوري ردياب انجام ميديم.
در مورد كيفيت ردياب 35 هم من كاملا با استاد جاويد موافق هستم و خودم هم چند بار ردياب رو براي ايجاد تغييرات و تعويض قطعات(ولوم ها) باز كردم.در مورد انتن هاي جديد هم بنده در حال تست هستم و بعد از تست هاي عملي و واقعي نتايج رو اعلام مي كنم.در مورد جناب حميد هم بايد بگم ايشون فروشنده نيستش و به جرات مي تونم بگم صادق ترين و درست ترين فرد اين سايت هستش.

خدا شما اساتید رو حفظ بکنه

شنبه 8 شهریور1393 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

این باطری ردیاب من فکر کنم یه مشکلی داره
از اولش هم این جوری بود
40 درصد بیشتر کار نمیکنه وقتی به 60 یا 58 درصد میرسه خاموش میکنه
بیشتر از 7یا 8ساعت بیشتر کار نمیکنه
دوستان مال شما هم اینطوریه یانه

شنبه 8 شهریور1393 - 7:13pm
استاد
استاد

merlin نوشته است:
این باطری ردیاب من فکر کنم یه مشکلی داره
از اولش هم این جوری بود
40 درصد بیشتر کار نمیکنه وقتی به 60 یا 58 درصد میرسه خاموش میکنه
بیشتر از 7یا 8ساعت بیشتر کار نمیکنه
دوستان مال شما هم اینطوریه یانه

درود بر شما
باطری برای من هم که به 40 درصد میرسه ردیاب خاموش میشه مهندس حمید علت را خالی نشدن کامل باطری در اویل کار با ردیاب بیان کرد

شنبه 8 شهریور1393 - 7:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام
دوستان کسی از یه محل تست که توش طلا جاسازی شده نداره؟
و سوال دیگه اینکه اگه تست طلا رو داخل یه سطل یا گلدون بزاریم می تونیم اونو به عنوان یه تست خوب استفاده کنیم؟ منظورم اینه که

چالش کنیم و ردیابی کنیم.

شنبه 8 شهریور1393 - 7:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من خودم یه سطل که توش مس گذاشتم رو دارم.چند بار با فرکانسهای بچه ها و خود دستگاه تست کردم نتونستم پیداش کنم ولی تا دلتون بخواد اهن و پیچ و مهره پیدا کردم.

شنبه 8 شهریور1393 - 7:51pm
مدیر کل
مدیر کل

merlin عزیز چیزی که شما میفرمایین بنظر میرسه به این دلیل باشه که یا یکی از 3 باطری دستگاه ایراد پیدا کرده و یا بالانس شارژش خیلی بهم خورده! شما ابتدا اجازه بدین دستگاه خاموش بشه و سپس در همون حالتی که کلیدش روشن هست بذارین زمان زیادی مثلا 24 ساعت باقی بمونه! علتش این هست که با اینکه دستگاه بظاهر خاموشه ولی بدلیل روشن بودن کلید ؛ باطریهایی که هنوز شارژ دارن بمرور تخلیه میشن. بعد این زمان کلید رو خاموش کنین و به شارژ وصل کنین و زمان طولانی تر مثلا 7 ساعت یا حتی بیشتر روی شارژ بذارین. احتمال زیاد مشکل شما تا حد زیادی حل میشه. وگرنه که یکی از باطریها ایراد پیدا کرده و باید تعویض بشه.

شنبه 8 شهریور1393 - 7:51pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
سلام
دوستان کسی از یه محل تست که توش طلا جاسازی شده نداره؟
و سوال دیگه اینکه اگه تست طلا رو داخل یه سطل یا گلدون بزاریم می تونیم اونو به عنوان یه تست خوب استفاده کنیم؟ منظورم اینه که

چالش کنیم و ردیابی کنیم.

كمال عزيز تمرينات بايد بر اساس نياز هاي ما انجام بشه.وقتي شما مي خواهي چيزي رو از زير زمين بزني بايد تمرينات هم بر اساس فلزات در زير خاك باشه و اگه مي خواهي در سطح سنس كني بايد تمرين ها بر اساس فلزات سطحي باشه.هر بار تونستيد فلزي رو در تمرين در زير خاك بزنيد در مرحله بعدي هم عمق رو زياد كنيد و هم وزن فلز رو كمتر كنيد.هر چه قدر هم فلز مدت زمان بيشتري در زير خاك بمونه كيفيت ردياب زني شما هم مي تونه با تمرين با اين نوع تاكتيك بيشتر بشه.براي تمرين هم اول از فلزاتي مثل اهن استفاده كنيد ولي در مراحل بعدي فلزاتي مثل مس رو استفاده كنيد و مي بينيد كه پيدا كردن مس چقدر سخت تر از اهن هستش و با پيدا كردن مس هم مي تونيد به مرحله سخت پيدا كردن طلا بريد.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 8 شهریور1393 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون استاد حمزه
یک سوال اساسی دیگه
یه وسیله میتونه اینقدر ریزه کاری داشته باشه؟
اگه قراره تست کنیم باید سازندگان دیتگاه از ما بیشتر تلاش کنند.
این دستگاه قبلا تست شده و لی الن یه چیز دیگه می بینیم.

شنبه 8 شهریور1393 - 8:00pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

kamal857 نوشته است:
ممنون استاد حمزه
یک سوال اساسی دیگه
یه وسیله میتونه اینقدر ریزه کاری داشته باشه؟
اگه قراره تست کنیم باید سازندگان دیتگاه از ما بیشتر تلاش کنند.
این دستگاه قبلا تست شده و لی الن یه چیز دیگه می بینیم.

راستش من نميدونم چرا اين جريان اين قدر پيچيده شده و متاسفانه خيلي ها ميان مطالبي رو ميگن كه هيچ ريشه علمي و منطقي رو نداره و يكي ديگه ميره ردياب ميزنه و با دقت تمام واكنش هاي ردياب رو رصد ميكنه و محل رو حفاري مي كنه و وقتي علت خطاي خودش رو ميبينه اونو يادداشت مي كنه و تمام نكات رو مياد اينجا قرار ميده.حالا دوستان هم نميدونن كي داره راست ميگه و كي داره از تخيلات خودش ميگه.همين نكات غلط و درست كه بيشترشون هم متناقض هم هستن باعث ميشه خود من هم مطالب رو قاتي كنم.
يكي از دوستان جديد در مورد روش عمق گيري با چرخش انتن ها رو اومد گفت كه يكي از روش هاي قديمي عمق زني هستش كه نياز به تجربه بالاي رو هم داره.حالا اين روش از رده خارج شده و با اين ردياب 35 به هيچ وجه درست جواب نميده ولي شنيدم كه با اين روش عمق رو درست زدن حالا خود من هم دارم شك مي كنم كه اين روش درست هستش يا غلط :-o

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 8 شهریور1393 - 8:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 516 , 517 , 518 , 519 , 520 , 521 , 522 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 82 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure