نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
kamal857 نوشته است: ممنون استاد حمزه یک سوال اساسی دیگه یه وسیله میتونه اینقدر ریزه کاری داشته باشه؟ اگه قراره تست کنیم باید سازندگان دیتگاه از ما بیشتر تلاش کنند. این دستگاه قبلا تست شده و لی الن یه چیز دیگه می بینیم. ببینید دوست عزیز من یه چیزی رو بگم نمیگیم دستگاه خطا نداره.. داره ولی انتن زدن شخصی با شخص دیگه فرق داره منطقه با منطقه فرق داره جای رو که اثار و علائم داره با جایی که بدون اثار و علائم میخوای بری کار کنی فرق داره تازه خیلی نکات ریز دیگری رو هم داره که من خلاصه کردم.من جاهایی رو رفتم که قبل از من دستگاه دارهای دیگری رفته بودن زده بودن و با اطمینان کامل میگفتن اینجا داره در حالی که من رفتم بزنم رد دادم اونجارو چون واقعا چیزی نبود و جاهایی که یه سری از دوستان که 35 داشتن رفته بودن زده بودن من که رفتم با همو ن دستگاه زدم اصلا اون جارو نمیگرفت رفت یه جای دیگه رو زد البته اثار و علائم داشت من بعید میدونم اکثر دوستان که میگن خطاست تجربه اپراتوری رو داشته باشن جز یه عده محدودی که اونا هم خواه یا ناخواه خطا میزنن ولی همه ما میدونیم موضوع غلبه بر خطاست این که جایی رو ردیاب گرفته خود هدفه یا خطاست.فقط تمرین و در مرحله اخر حفاری خیلی چیزارو روشن میکنه برای ادم.تجربه ثابت کرد حداقل دو یا سه سال تجربه اپراتوری و حفاری رو باید داشته باشی ما صحبت از دفینه رو داریم میکنیم یعنی یه کار بزرگ پس باید خیلی با تجربه عمل کنیم امیدوارم دوستان عمق مطلب بنده رو گرفته باشن هر دستگاهی یه نقاط ضعف و قوتی رو داره این اپراتوره که باید به نقاط ضعف یا قوت دستگاه پی ببره و این چیزی رو نمیطلبه جز تمرین و ممارست اگه قرار باشه با دوتا حفاری دلسر بشه ادم که دیگه بهترین و گرانترین دستگاه دنیارو هم بیاری بازم نمیتونین باهاش کار کنین پس هم چنان به تلاش و کار تون ادامه بدین جوینده یابنده است.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 8 شهریور1393 - 8:15pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: merlin عزیز چیزی که شما میفرمایین بنظر میرسه به این دلیل باشه که یا یکی از 3 باطری دستگاه ایراد پیدا کرده و یا بالانس شارژش خیلی بهم خورده! شما ابتدا اجازه بدین دستگاه خاموش بشه و سپس در همون حالتی که کلیدش روشن هست بذارین زمان زیادی مثلا 24 ساعت باقی بمونه! علتش این هست که با اینکه دستگاه بظاهر خاموشه ولی بدلیل روشن بودن کلید ؛ باطریهایی که هنوز شارژ دارن بمرور تخلیه میشن. بعد این زمان کلید رو خاموش کنین و به شارژ وصل کنین و زمان طولانی تر مثلا 7 ساعت یا حتی بیشتر روی شارژ بذارین. احتمال زیاد مشکل شما تا حد زیادی حل میشه. وگرنه که یکی از باطریها ایراد پیدا کرده و باید تعویض بشه. مهندس حمید خیلی ممنون از توضیحاتتون قبلا چند بار که خاموش شده بود 6 ساعت مداوم زده بودم به شارژ افاقه نکرده بود حالا این روشی که شما گفتین رو هم امتحان میکنم ببینم چی میشه مهندس اگه بخوام از بهترین نوع این باطریها که استفاده کنم چه مارکی بگیرم بهتره چند تا از فروشگاه های اینترنتی رو گشتم از این نوع باطریها نداشتن شما آدرس یه فروشگاه اینترنتی که از این نوع باطریها دارن لطف میکنین ممنون
|
شنبه 8 شهریور1393 - 9:20pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
ramin نوشته است: kamal857 نوشته است: ممنون استاد حمزه یک سوال اساسی دیگه یه وسیله میتونه اینقدر ریزه کاری داشته باشه؟ اگه قراره تست کنیم باید سازندگان دیتگاه از ما بیشتر تلاش کنند. این دستگاه قبلا تست شده و لی الن یه چیز دیگه می بینیم. ببینید دوست عزیز من یه چیزی رو بگم نمیگیم دستگاه خطا نداره.. داره ولی انتن زدن شخصی با شخص دیگه فرق داره منطقه با منطقه فرق داره جای رو که اثار و علائم داره با جایی که بدون اثار و علائم میخوای بری کار کنی فرق داره تازه خیلی نکات ریز دیگری رو هم داره که من خلاصه کردم.من جاهایی رو رفتم که قبل از من دستگاه دارهای دیگری رفته بودن زده بودن و با اطمینان کامل میگفتن اینجا داره در حالی که من رفتم بزنم رد دادم اونجارو چون واقعا چیزی نبود و جاهایی که یه سری از دوستان که 35 داشتن رفته بودن زده بودن من که رفتم با همو ن دستگاه زدم اصلا اون جارو نمیگرفت رفت یه جای دیگه رو زد البته اثار و علائم داشت من بعید میدونم اکثر دوستان که میگن خطاست تجربه اپراتوری رو داشته باشن جز یه عده محدودی که اونا هم خواه یا ناخواه خطا میزنن ولی همه ما میدونیم موضوع غلبه بر خطاست این که جایی رو ردیاب گرفته خود هدفه یا خطاست.فقط تمرین و در مرحله اخر حفاری خیلی چیزارو روشن میکنه برای ادم.تجربه ثابت کرد حداقل دو یا سه سال تجربه اپراتوری و حفاری رو باید داشته باشی ما صحبت از دفینه رو داریم میکنیم یعنی یه کار بزرگ پس باید خیلی با تجربه عمل کنیم امیدوارم دوستان عمق مطلب بنده رو گرفته باشن هر دستگاهی یه نقاط ضعف و قوتی رو داره این اپراتوره که باید به نقاط ضعف یا قوت دستگاه پی ببره و این چیزی رو نمیطلبه جز تمرین و ممارست اگه قرار باشه با دوتا حفاری دلسر بشه ادم که دیگه بهترین و گرانترین دستگاه دنیارو هم بیاری بازم نمیتونین باهاش کار کنین پس هم چنان به تلاش و کار تون ادامه بدین جوینده یابنده است. سلام اولا کوچیک همه دوستان صادق وبا صفای این انجمن هستم هر چی دارم از شما عزیزان هست ؟سلامت و موفق باشید مدیر رامین جان از خیلی وقت پیش تو تایپک همین 35 قرار بود بیای تجربیات خودتون رو برای دوستان بگی ؟درست میگم ممنون میشم اگر وقتش رسیده بفرما سرا پا گوشیم؟
|
شنبه 8 شهریور1393 - 9:44pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
یه پیشنهاد دارم. بیایید کاری کنیم که دستگاه به وزن زیر صد گرم جواب نده. بدون دست زدن به ولوم وزن. با کوتاه کردن طول انتنها یا با نحه دست گرفتن یا با هر چیزی که به نظر اساتید بیاد. بارهای خوب و متوسط هیچ کدوم کمتر از 500 گرم نیستن. مجموع فلزاتش.
|
شنبه 8 شهریور1393 - 9:50pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
دوستان عزیز من سلام و شب بخیر , وظیفه خودم دونستم بگم ردیاب 35 ردیاب خوبیه دوستان عزیز من چندین جا زدم و باهاش حفاریهای زیادی داشتم. اون مواقعی که من به 35 اطمینان داشتم بدون خطا باهاش هدف زدم , حالا اگه قسمتم نشده , خاست خدا بوده که من فعلا چیزی باهاش در نیارم . اما مواقعی هم که تحت تاثیر.اطرافیانم و بعضی مطالب انجمن به ردیاب شک کردم , ( مثلا با خودم میگم وقتی ا ط ل ا ع ا ت تو سیستم های شرکتی با استفاده از نماینده اش تغییرآتی میده تا دسگاه دچار خطا بشه , چرا تو این ردیاب این کار را نکنه? ) اونموقع من هدف کاذب را گرفتم . دوستان شک کار دوستان ا ط ل ا ع ا ت ی هست که به دل ما میندازه تا از هدفمان دور بشیم. وگرنه خود سیستم خوبه , من دارم سعی میکنم زمین شناسی را یاد بگیرم و رو هدف هام تست میکنم اگه جواب داد حتما تو سایت میزارم تا دقت دسگاه را ببینید...
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
شنبه 8 شهریور1393 - 10:07pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم مرلین عزیز. باطری های استفاده شده از نوع لیتیوم پلیمر حدود 1 آمپر هستن که 3 عدد بصورت سری شده استفاده میشه! اگر احساس کردین باطری شما ایراد داره بنظر من خیلی بهتره با اقا مجتبی تماس بگیرین. بصورت اینترنتی جایی رو نمیشناسم که این باطری ها رو بفروشن ولی در پاساژ امجد تهران چند مغازه هست که انواع این باطری ها رو دارن.
|
شنبه 8 شهریور1393 - 10:31pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
ممنون مهندس
|
شنبه 8 شهریور1393 - 11:15pm |
|
|
sorosh
کاربر فعال
|
با دورود خیلی دوست داشتم مهندس حمید در پستی یا مثالی پر محتوا به صورت تئوری و تخصصی همراه با تصویر اما به صورت ساده و روانو قابل درک برای عموم نحوه تاثیر گذاری انرزی امواج. بارهای الکترکی یا یونها بر روی انتنها وچگونگی حرکت انتنهای مخالف وحالت قیچی و ....به همراه نقش هاله و پتانسیل دفینه شرح داده تا اپراتورها با قدمی دیگر به درک عمیقترو قویتری از عملکرد دستگاه خود برسند(نه فقط دیدن حالت عملی حرکت انتنها)...که به امید خدا بتونه چاشنیه کار بشه برای خلق تکنیکها وایده هایی نوع همچنین رفع نواقص گذشته در امر ردیابی
|
شنبه 8 شهریور1393 - 11:32pm |
|
|
omidfullsystem
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 23 تیر1393 - 9:24am پست: 127 محل اقامت: تهران
|
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز منم با نظر سوروش موافقم
|
یکشنبه 9 شهریور1393 - 10:01am |
|
|
shayan666666
کاربر فعال
|
سلام.اقا امید عزیز مصافت کوتاهی رو که ردیاب سنس کرده ذرات هست در مورد ردیابی صدق میکنه که فرکانس خاص دفینه رو داشته باشی و فقد فکرت رو طلا متمرکز باشه .نه اینکه ردیاب ده نوع ذره رو بزنه یا اهن زنگ زده.
|
یکشنبه 9 شهریور1393 - 11:13am |
|
|
|