نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
افرینexplorer جان. پول هم پولهای قدیم!
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 6:29am |
|
|
hoshi
استادیار
|
من بشخصه از این ردیاب ناامید شدم ,البته قصد ناامید کردن دوستان رو ندارم ولی یک ماهه دارم باهاش تمرین میکنم ولی هیچ واکنشی در انتنها نمی بینم. حتی وقتی از رفیقم میخواستم مقداری طلا به وزن 100 گرم رو در یکی از دو نقطه مشخص مخفی کنه تا پیداش کنم بازم موفق نمیشدم پیداش کنم .
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 12:10pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
هوشي جان بعضي از دوستان مثل شما همين مشكل دارن كه من فكر ميكنم يه جورايي ذهني وناخواسته در برابر حركت آنتنها مقاومت ميكنند يه دوست ديگه هم تو اين انجمن همين مشكل شمارو داره و آنتنها تو دستش اصلا حركت نميكنند اما من كه بدستم ميگيرم عمل ميكنه! خودش ميگه ساختار من واسه اين كار ساخته نشده دوستان بعنوان يه تجربه وقتي ميخواين شروع به رديابي كنيد قبلش با آنتنهاي خالي رو يه حفره يا چاه فاضلاب بايستيد اگه واكنش آنتنها نسبت به چاه خوب بود كار شروع كنيد
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 12:47pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام مهران جان انتنها واکنش دارند ولی دو یا سه متر اینور اونور قیچی میکنند مثلا من خودم یه بار کفشهامو در اوردم و از دوستم خواستم که طلاها رو در یکی از لنگه کفشهام طوری که من نبینم مخفی کنه ,بعد از چند روشن کردن دستگاه 7 دقیقه صبر کردم بعد انتن زدم تقربیا 4 بار انتن زدم که هر سه دفعه هم رفت رو یکی از لنگه کفشام و اون درست همون لنگه کفش بود که طلا توش نبود حتی همه نکاتی رو که دوستان گفتند رعایت کردم اما بازم نتیجه ای نگرفتم . ردیاب هم کار میکنه هم فرکانس و هم شکل موجش رو چک کردم .
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 1:26pm |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
هوشي عزيز اين تست چه ساعتي از شبانه روز انجام داديد؟ وسعي كنيد تست تو فضاي باز انجام بديد معمولا تو فضاي خانه به خاطر فلزات موجود افت خاصي محسوسه!
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 1:33pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
یه نکته ای یکی از بچه ها فرمودن من تو پیدا کردن اتفاقی 50تومنی از اون روش استفاده کردم، این بود که دستگاه رو از گرد آویزان کنیم طوریکه انتنهای تلسکوپی تو حالت باز از ناف رد نشن و اینکه فاصله انتنها کمتر از 20سانت باشه، من دیشب واقعا اینو درک می کردم که انتنها دارن تلاش می کنند یه چیزیو نشون بدن که من حتی یه ابسیلون هم بهش فک نمی کردم
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 1:34pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام.استاد اریا که اومدن چرا در مورد کارکرد دستگاه چیزی نمیگن؟از استاد خواهش میکنیم تجربیاتشون رو در مورد ردیاب بیان کنن
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 3:17pm |
|
|
جاوید
استاد
|
hoshi نوشته است: من بشخصه از این ردیاب ناامید شدم ,البته قصد ناامید کردن دوستان رو ندارم ولی یک ماهه دارم باهاش تمرین میکنم ولی هیچ واکنشی در انتنها نمی بینم. حتی وقتی از رفیقم میخواستم مقداری طلا به وزن 100 گرم رو در یکی از دو نقطه مشخص مخفی کنه تا پیداش کنم بازم موفق نمیشدم پیداش کنم . سلام انتنهای ردیاب را کاملا بیرون بکش و ردیاب را روی گلد 1 قرار بده و ولوم را روی 10 یزار انوقت ردیاب را روی زمین بخوابون و درحدود یک مترو نیمی اون قرار بگیر . با انتن بدون سیم دوراون بگرد ببین این بار چکار میکنه
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 5:37pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
mehran1545 نوشته است: هوشي عزيز اين تست چه ساعتي از شبانه روز انجام داديد؟ وسعي كنيد تست تو فضاي باز انجام بديد معمولا تو فضاي خانه به خاطر فلزات موجود افت خاصي محسوسه! مهران جان کلا در هر زمانی این تستها رو انجام دادم صبح - ظهر -بعد از ظهر - شب و ساعت 2 تا 3 شب اول که تو خونه تست میکردم انتنها خیلی مواقع میرفت طرف تانکر نفت که گوشه حیاط بود .یه یه مشت طلا به قیمت 45 میلیون (وزنش رو نمی دونم ) میزاشتم طرف مخالف ولی انتنها اصلا به طرف طلاها نمی اومدن و گیج میزدن .بعدش کلا رفتم بیرون از شهر و تستها رو انجام دادم ولی متاسفانه کلا بیفایده بود . فکر نمیکنم ایراد از اپراتوری من باشه چون من قبل این با ردیابهای زیادی کار کردم
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 6:00pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
جاوید نوشته است: hoshi نوشته است: من بشخصه از این ردیاب ناامید شدم ,البته قصد ناامید کردن دوستان رو ندارم ولی یک ماهه دارم باهاش تمرین میکنم ولی هیچ واکنشی در انتنها نمی بینم. حتی وقتی از رفیقم میخواستم مقداری طلا به وزن 100 گرم رو در یکی از دو نقطه مشخص مخفی کنه تا پیداش کنم بازم موفق نمیشدم پیداش کنم . سلام انتنهای ردیاب را کاملا بیرون بکش و ردیاب را روی گلد 1 قرار بده و ولوم را روی 10 یزار انوقت ردیاب را روی زمین بخوابون و درحدود یک مترو نیمی اون قرار بگیر . با انتن بدون سیم دوراون بگرد ببین این بار چکار میکنه این کار رو کردم جاوید جان ,البته ردیاب رو روی چهار چوب میزاشتم ,یکی از انتنها گاها میومد طرف ردیاب (انتن دست راست) و اون یکی هم یا حرکت نمیکرد یا میرفت طرف مخالف
|
یکشنبه 2 تیر1392 - 6:09pm |
|
|
|