انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 2:54am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 589 , 590 , 591 , 592 , 593 , 594 , 595 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یک سوال در حالت با سیم باید انتن تلسکوپی هارا جمع کنیم و در حالت باسیم کلیدمون سمت راسته باید باشه و بیسیم سمت چپ ی سوال دیگه دارم ولوم قدرتمون که اعداد گزاری شده تا چه هدف متری عمق میده در زمین تشکر

دوشنبه 25 خرداد1394 - 4:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

mehdii28 نوشته است:
arash111 نوشته است:
یک سوال ما 4 تا فرکانس گلد داریم و فرکانس ازاد در محیط بیابان یا کوهستان جنگلی این 4 تا فرکانس گلد چه فرقی با مد
فرکانس ازاد دارند ایا اون 4 تا فرکانس گلد ما سیو شده است یا رو مد فرکانس ازاد چه قابلیت هایی باهم دارند

دستگاه 5 مد طلا داره که سیو شده و فرقش با مد آزاد اینکه تا حالا فرکانس دقیق پیدا نشده و اینهمه بحث و در بدری رو فرکانس
آزاد که یکی پیدا کنه و اون فرکانس معیار اصلی باشه .فعلا هیچ بنده با تمام فرکانسها و فرکانس نقطه زنی 23.21 و 39.51
رو هدف تا 500 کیلو قیچی کردم و هر کاری کردم رد نکرد از دور به نزدیک حجم تست آهن کربن همه چی
و با گذاشتن مکمل کلا رد کرد هیچی نگرفت .در فکر تست اساسی هستم که فقط 2 تا فرکانس پیدا کنم یکی برای ردیابی
یکی برای نقطه فقط برای طلا موفق شدم در اختیارتون میذارم شما هم تست کنید اگه اکثریت ok شدن لحاظ میکنیم

از دست ذرات نمیشه در رفت و گر نه به غیر ذرات هر فلز دیگری مثل مفرغ یا مس یا فلزات دیگه باشه میشه براحتی تشخیص داد در این مورد بحثی نیست فقط و فقط این ذرات هست که ردیابو دچار مشکل میکنه که وقتی مکمل رو میزنی رد میده این ذراتو .این خودش یه نوع بهترین تست تو ردیابی هست که قبل از حفاری تکلیف جات مشخص میشه تمام فلزات رو میشه انالیز کرد تا یه حدودی برای من که اینطوری بوده در چندین مورد حفاری ولی این ذرات چارش فقط مکمله همین که اونجارو قبل از حفاری رد دادی این یه نوع موفقیته برات که در ردیابیهای دیگه و حفاریهای دیگه قلق کار دستت میاد.جایی که بار باشه ردیاب کارشو درست انجام میده فقط باید اونقدر خبره باشی که جایی که هدف نیست و ردیاب میگیره بتونی تشخهیص بدی که خطاست.همه ردیابها این مشکلو دارن ردیابی نیست که صدر درصد کار کنه بدون خطا .بازم 35 نسبت به ردیابهای دیگه یه سروگردن بالاتره چون تو حفاریهام دیدم این موضوع رو فقط و فقط دوستان باید ازمون و خطا داشته باشن تا اسیر ذرات یا هدفهای پوچ نشن و بتون تشخیص بدن خطارو از هدف اصلی

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

دوشنبه 25 خرداد1394 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash111 نوشته است:
یک سوال در حالت با سیم باید انتن تلسکوپی هارا جمع کنیم و در حالت باسیم کلیدمون سمت راسته باید باشه و بیسیم سمت چپ ی سوال دیگه دارم ولوم قدرتمون که اعداد گزاری شده تا چه هدف متری عمق میده در زمین تشکر

سلام اقا ارش درمورد اینکه انتن تلسکوپیرو درحالت باسیم یا بی سیم جمع کنیم یانه فکر نکنم جمع کردنشون مشکلی جز اینکه درحین کاوش انتناباعث سختی درحین کاوش(برخورد کردن به پاها) بشن وجود داشته باشه(هم میتونین جم کنین هم نه که من کلا جمع نمیکنمو هیچ مشکلیم پیش نیومده).
وقتی هم که میخوایم سیستم امواج اولیه رو برای بارداری ارسال کنه کلید باید سمت ال سی دی باشه و وقتی مدت زمان مورد نظر برای بارداری تموم شد کلیدو میزنیم سمت بیرون یعنی راست(به سمت جا فیش سمت راست کیت) و بعد به صورت بافیش شروع به کاوش میکنیم.
درضمن همیشه سعی کنید باسیم کاوش کنید نه بدون سیم @};-

باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟

دوشنبه 25 خرداد1394 - 6:12pm

سلام به همه دوستان از اصفهان کسی اینجا هست که بتونه کمک بکنه

دوشنبه 25 خرداد1394 - 11:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سه شنبه 26 خرداد1394 - 10:28am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا مرتضی من از اصفهان هستم

سه شنبه 26 خرداد1394 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان ی فرکانسی هست زدین فرکانس بر ای ردیابی 2 فرکانس برای نقطه زنی دقیق تر این ها چه مفومی دارند با تشکر

سه شنبه 26 خرداد1394 - 10:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

arash111 نوشته است:
دوستان ی فرکانسی هست زدین فرکانس بر ای ردیابی 2 فرکانس برای نقطه زنی دقیق تر این ها چه مفومی دارند با تشکر

ارش جان قبلا هم توضیح دادن استادان عزیز.دو تا فرکانس یعنی با یکیش ردیابی میکنی ولی رسیدی سر هدف نقطه نمیتونی بکنی انتنها این ور اون ور میرن اینجاست که باید تغییر فرکانس بدی با فرکانس پایین کار کنی تا نقطه رو درست بزنی به این میگن ردیابی و نقطه کردن با دو تا فرکانس

شنبه 30 خرداد1394 - 4:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگی
در ردیابی مکانی باوزن ۲.۵ تن برای طلا و۳ تن برای نقره ضرب در شد w مگنت وحفره۶۵ و۷۰ بودحجم هم ۴در۴ میزد .با مکملم جواب مثبت بود ولی اعداد وارقامو تست نکردم .تمامی تستها مثبت وروی اهن وبرنز هیچ واکنشی نداشت تست دندان مثبت .ومسیری که برای طلا ونقره میزد سی چهل سانتی اختلاف داشت البته تو همون محدوده ۴در۴ .ب علت اینکه از سه طرف تو شیب بودیم نتوستم نقطه دقیقو مشخص کنم عمق حدودا ۱.۲۰میزد. به هر حال نقطه ای رو حفاری کردیم که تو عمق مورد نظر وخاک کاملا دستی به ی چیزی شبیه سنگ خرد شده رسیدیم و دیگه هیچ که مجددا پرش کردیم .دوستان محبت کنند نظر خودشونو بگن ومن کم تجربه رو راهنمایی کنن در ضمن ولتاژ مکملمم ۱۰۰ ولتی میشه با تشکر از همه.

سه شنبه 2 تیر1394 - 11:32am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

samiar نوشته است:
سلام به همگی
در ردیابی مکانی باوزن ۲.۵ تن برای طلا و۳ تن برای نقره ضرب در شد w مگنت وحفره۶۵ و۷۰ بودحجم هم ۴در۴ میزد .با مکملم جواب مثبت بود ولی اعداد وارقامو تست نکردم .تمامی تستها مثبت وروی اهن وبرنز هیچ واکنشی نداشت تست دندان مثبت .ومسیری که برای طلا ونقره میزد سی چهل سانتی اختلاف داشت البته تو همون محدوده ۴در۴ .ب علت اینکه از سه طرف تو شیب بودیم نتوستم نقطه دقیقو مشخص کنم عمق حدودا ۱.۲۰میزد. به هر حال نقطه ای رو حفاری کردیم که تو عمق مورد نظر وخاک کاملا دستی به ی چیزی شبیه سنگ خرد شده رسیدیم و دیگه هیچ که مجددا پرش کردیم .دوستان محبت کنند نظر خودشونو بگن ومن کم تجربه رو راهنمایی کنن در ضمن ولتاژ مکملمم ۱۰۰ ولتی میشه با تشکر از همه.

دوست عزیز تو ضیحاتت کامل نیست.اول اینکه با چه فرکانسی رهگیری و نقطه کردی؟ دوم: وزنت خیلی بالا بود که نشان خطا بود.سوم: شما به سنگی که رسیدی ایا روی سنگ بیرون کشیده باز قیچی داشتی؟ اگه داشت پس باید مگنت میداد واگر هم مگنت همونطوری که گقتی داده سنگ اهن بوده که جزو مواد معدنی هست پس باید روی مد اهن قیچی میداشتی که گفتی روی اهن قیچی نداشتم و این نشون میده تازه اول راهی باید هنوزم ازمون و خطا داشته باشی چون ظاهرا معلومه تازه با ردیاب داری کار میکنی تا حداقل موارد پیش پا افتاده رو یاد بگیری تو ردیابی تا قلق کار دستت بیاد در ضمن فکر نکنم مکملت قدرت ان چنانی برای رد دادن ذرات یا عوامل دیگه داشته باشه هر چند اگه سنگ اهن بود که گرفتی اصلا نیاز به مکمل نبود با مد اهن خیلی راحت قابل تشخیص بود.

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

سه شنبه 2 تیر1394 - 11:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 589 , 590 , 591 , 592 , 593 , 594 , 595 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 128 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure