نویسنده |
پیغام |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
دوست عزیز اول جای دسته ها رو تو دستات عوض کن ، اگر همونطور بود ، 180 درجه روی زمین بچرخ و دوباره امتحان کن . اگر با این دو حالت بازهم آنتنها به چپ گرایش داشتند ، هیچ مشکلی از جانب ردیاب نیست . دستهایتان نسبت به زمین و بسمت چپ ، کج هستند . و اگر با تمرکز احساس میکنید که دستهایتان هر دو تراز هستند ، مشکل از پای چپتان هست که عادت کرده اید وزن بدنتان را روی پای چپ بیندازید و بدن کلا عمود نیست . در این صورت دستها ، تراز بودن خود را نسبت به تراز بدن میسنجند و با اینکه دستها را با دقت تراز میکنید ، بازهم مشکل پابرجاست .
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 10:39am |
|
|
karibo
|
ممنون از راهنماییت دوست عزیز امتحان میكنم
ز نامردان علاج درد خود جستن،بدان ماند که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 11:07am |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
karibo نوشته است: سلام دوستان من یه مشكلی توی آنتن زدن پیدا كردم و اون اینكه با هر فركانسی كه ردیابی میكنم همش آنتن ها گردش به چپ پیدا میكنند در هر جهتی كه باشم الان حدود دو هفته ای هست كه این مشكل رو دارم چند ماه پیش خیلی كم این مورد پیش اومده بود ولی الان واقعا نمیشه كاری كرد نمیدونم ایراد از من كه قدرت تمركز از دست دادم یا چیز دیگه دوستان كسی این حالت براش پیش اومده؟ سلام اقایkaribo من هم چندماه پیش موردی شبیه شمارو پیدا کرده بودم اما با این تفاوت که انتنها باهرفرکانسو هرجایی کلا به سمت عقب چرخش داشتند که اوایل فکر کردم از ردیاب هست اما بعدا متوجه شدم براخاطر خستگی شدید هست که بعد یکی دوروز استراحت و یک دوش همه چی به حالت قبلی برگشت... از اون موقع تا الان دیگه همچین مشکلی برام پیش نیومده.
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
چهارشنبه 4 آذر1394 - 6:47pm |
|
|
karibo
|
rohollahmohamady نوشته است: karibo نوشته است: سلام دوستان من یه مشكلی توی آنتن زدن پیدا كردم و اون اینكه با هر فركانسی كه ردیابی میكنم همش آنتن ها گردش به چپ پیدا میكنند در هر جهتی كه باشم الان حدود دو هفته ای هست كه این مشكل رو دارم چند ماه پیش خیلی كم این مورد پیش اومده بود ولی الان واقعا نمیشه كاری كرد نمیدونم ایراد از من كه قدرت تمركز از دست دادم یا چیز دیگه دوستان كسی این حالت براش پیش اومده؟ سلام اقایkaribo من هم چندماه پیش موردی شبیه شمارو پیدا کرده بودم اما با این تفاوت که انتنها باهرفرکانسو هرجایی کلا به سمت عقب چرخش داشتند که اوایل فکر کردم از ردیاب هست اما بعدا متوجه شدم براخاطر خستگی شدید هست که بعد یکی دوروز استراحت و یک دوش همه چی به حالت قبلی برگشت... از اون موقع تا الان دیگه همچین مشکلی برام پیش نیومده. سلام ممنون از پیشنهادتون خستگی هم تاثیر گذار هست
ز نامردان علاج درد خود جستن،بدان ماند که خار از پا برون آرد کسی با نیش عقرب ها
|
پنج شنبه 5 آذر1394 - 9:48am |
|
|
مرزبان
کاربر فعال
|
سلام دوستان.این سوالم مربوط به این بخش نیست.ببخشید.اگه تو بیابون دستگاه آنتنی رو باهات باشه و بگیرن جرمش چیه؟ذهنم رو مشغول کرده..
هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
|
پنج شنبه 5 آذر1394 - 3:51pm |
|
|
ممد گنججو
کاربر حرفه ای
|
karibo نوشته است: سلام دوستان من یه مشكلی توی آنتن زدن پیدا كردم و اون اینكه با هر فركانسی كه ردیابی میكنم همش آنتن ها گردش به چپ پیدا میكنند در هر جهتی كه باشم الان حدود دو هفته ای هست كه این مشكل رو دارم چند ماه پیش خیلی كم این مورد پیش اومده بود ولی الان واقعا نمیشه كاری كرد نمیدونم ایراد از من كه قدرت تمركز از دست دادم یا چیز دیگه دوستان كسی این حالت براش پیش اومده؟ سلام دوستان . دقیقا منم دو سه هفتس با این مشکل رو به رو هستم . به محضی که آنتن ها رو بالا میارم به سمت چپ میرن که گاهی با قدرت و گاهی کم جونن . واقعا منم خیلی گیج شدم . فکر میکردم این مشکل فقط برا من پیش اومده .
خداوندا آرامش و سلامتی عطا فرما .
|
شنبه 6 آذر1394 - 12:03am |
|
|
مبارز
|
دوباره سلام حاله مغناطیسی رو چطور برطرف کنیم؟ چه روشهایی هست؟ برای ردیاب موبایلی هم بگید!
|
یکشنبه 8 آذر1394 - 10:34pm |
|
|
مبارز
|
پراب چیست؟
کارش چیه یه عکس میشه بزارید؟
|
یکشنبه 8 آذر1394 - 10:37pm |
|
|
kamangir
کاربر حرفه ای
|
6 مبارز نوشته است: دوباره سلام حاله مغناطیسی رو چطور برطرف کنیم؟ چه روشهایی هست؟ برای ردیاب موبایلی هم بگید! درود...تاپیک رو کامل مطالعه و نت برداری کن
|
دوشنبه 8 آذر1394 - 2:32am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: بهرام نوشته است: مرزبان جان زمانی که یک دفینه رو دفن میکنن به خاطر الوده کردن خاک دوروبرش وفرایندهای شیمیایی دیگه باعث تولید کربن میشه وفقط هم به طلا مرتبط نمیشه بیشتر گیاهان وریشه های پوسیده هم کربن تولید میکنن.تست کربن هم باید در کنار دیگر تستها باشه تا مشخص بشه مکان درسته یا نه واینکه گرفتن ردیاب رو مد اهن هم دلیل بر خطا نیست چون همه دفینه هارو فقط توی خمره نمیزاشتن بعضیا توی صندوقچه ایی از اهن وچوب بوده پس مواضب باشین از کنار هر اهنی هم نگذرین وظیفست استاد مهدی بزرگوار
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 10 آذر1394 - 1:59pm |
|
|
|