نویسنده |
پیغام |
1426539
کاربر حرفه ای
|
Gold 2 چند تا تیکه طلا روی هم رفته نزدیک پنجاه گرم بودن
زندگی در بردگی شرمندگیست
|
یکشنبه 1 فروردین1395 - 3:30pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
من یک سوال داشتم کسی در باره ردیاب zoom x8 اطلاعاتی داره
|
جمعه 13 فروردین1395 - 7:52pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
خیلی ها به خاطر کوچک بودن دستگاه بهم این ردیاب توصیه کردن میخام ببینم کارایش در چه هدیه
|
جمعه 13 فروردین1395 - 7:54pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
سلام قبلا توضیح این دستگاه رو در تاپیک ای کاش داده بودم.یک کلاهبرداری شیک و مجلسی.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 14 فروردین1395 - 9:51pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
دوست من از کدوم شرکت خریدی شرکتیش هم فک کنم خوب باشه
|
شنبه 14 فروردین1395 - 11:23pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
ارش جان یه همچین آشغالی رو مطمعن باش در هیچ جای دنیا پیدا نمیکنی جز ایران.شرکتی کدومه.یه شرکت امریکایی جعبه مشکی گیرش نمیاد بر میداره جعبه سفید رو رنگ مشکی میزنه؟(بعدشم میگن برای انهدام سریع این مواد رو بهش زدند البته سر هویه اگه توجعبه بره مهم نیست فقط با فندک اتمی کار میکنه و موقعی که مامورا بیان شما میتونی دستگاه رو تبدیل به دود کنی و هیچی شتر دیدی ندیدی بری خونتون ) امیدوارم شما هدفت تبلیغ نباشه که دوباره بحث این دستگاه وسط اومده.
|
شنبه 14 فروردین1395 - 11:37pm |
|
|
arash111
کاربر حرفه ای
|
بلاخره با ردیاب استاد باقری فرقی نداره من هدفم تبلیغ نیست و ما دست رو هرچی میزاریم تقلبیش هست میخام خدایی نکرده این روزو نبینم
|
شنبه 14 فروردین1395 - 11:45pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
آرش جان من نمیدونم اقای باقری چی میفروشه و شما چی خریدی اگر ردیاب شما هم مثل این ردیاب هست که عکسش رو گذاشتم متاسفانه من عملکردی ازش ندیدم.شما میتونی از فروشنده بخواهی برات تست بده.
|
دوشنبه 16 فروردین1395 - 7:53am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
پوریا نوشته است: آرش جان من نمیدونم اقای باقری چی میفروشه و شما چی خریدی اگر ردیاب شما هم مثل این ردیاب هست که عکسش رو گذاشتم متاسفانه من عملکردی ازش ندیدم.شما میتونی از فروشنده بخواهی برات تست بده. آقایون آقای باقری تست های کاملا ناشیانه و کم ارزشی رو ارائه میکنه ! دریابهای طرح توماسی هم که در آپارات تستشون رو گذاشته ارزش نداره ، پولتون رو حروم ردیاب نکنید با همین فانکشن ژنراتور موبایل و فرکانسهای خوب با توجه به بدن خودتون و تست های خوب میتونید بهترین ردیابی رو داشته باشید ! نهایت ردیاب 35 با فرکانسهای آزاد که در منطقه و با توجه به بدن خودتون پیدا کردید براتون کارساز خواهد بود ، باز هم میگم بهترین ردیابهای آنتنی آمریکایی و آلمانی و غیره... در هرجایی جواب گو نیستن ! فقط با فرکانسهای آزاد کار کنید و السلام .
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 16 فروردین1395 - 11:20am |
|
|
bazargardan
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: پوریا نوشته است: آرش جان من نمیدونم اقای باقری چی میفروشه و شما چی خریدی اگر ردیاب شما هم مثل این ردیاب هست که عکسش رو گذاشتم متاسفانه من عملکردی ازش ندیدم.شما میتونی از فروشنده بخواهی برات تست بده. آقایون آقای باقری تست های کاملا ناشیانه و کم ارزشی رو ارائه میکنه ! دریابهای طرح توماسی هم که در آپارات تستشون رو گذاشته ارزش نداره ، پولتون رو حروم ردیاب نکنید با همین فانکشن ژنراتور موبایل و فرکانسهای خوب با توجه به بدن خودتون و تست های خوب میتونید بهترین ردیابی رو داشته باشید ! نهایت ردیاب 35 با فرکانسهای آزاد که در منطقه و با توجه به بدن خودتون پیدا کردید براتون کارساز خواهد بود ، باز هم میگم بهترین ردیابهای آنتنی آمریکایی و آلمانی و غیره... در هرجایی جواب گو نیستن ! فقط با فرکانسهای آزاد کار کنید و السلام . با فرمایشات مهدی عزیز موافقم در مورد ردیاب موبایلی و بهترین ردیاب بودن ردیاب موبایلی رو تایید میکنم.بهترین از نوع خودشه
|
دوشنبه 16 فروردین1395 - 9:45pm |
|
|
|