نویسنده |
پیغام |
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
خیلی ممنونم برادر... لطف دارید ..الحمد لله رو به بهبودیه...ایشالا فردا بتونم مبلغتونو واریز می کنم تا شرمندتون نشم///
الم یعلم بان الله یری
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 11:38pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
دوستان با تمام این حرفا خدمتتون عرض کنم که این ردیاب تا جای که بنده باهاش کار کردم ، از نظر کارایی حرف زیادی برای گفتن داره ، اما بعضی از دوستان شاید تجربه اولشون باشه کار با ردیاب و همین امر باعث پیش اومدن مشکلات زیادی میشه ، در ضمن با توجه به وضع بد اقتصادی و محیط کار ، دوستان برای فرار از این همه بدبختی میخان هر طوری که شده بزن به هدف که اگه خدا خواست جلوی زن و بچشون سربلند باشن ، همین اضطراب و نیروی ذهن تلقینی باعث ایجاد خطای زیادی تو کار میشه که راه حل شو قبلا خدمت دوستان عرض کردم ، و اما مسله مهمتر وجود ذرات تو خاک که باعث گمراه کردن اپراتور که تجربه کافی نداشته باشه میشه ، که خوب این هم روشهای زیادی داره که به امید خدا با حضور اقا اریا و استفاده از تجربیات با ارزشون این مورد هم روشن میشه ، ولی اینو بخاطر داشته باشین که مسائل و مشکلات خاک یک منطقه با منطقه دیگه فرق کنه در جنوب رگهای نفت و مواد معدنی ودر شمال مواد معدنی بهمراه سلیس فراوان یافت میشه ، کسانیکه که تا بحال با این ردیاب حتی یک بار هم حفاری نکردن نمیتونن بیان نظر بدن که این ردیاب مشکل داره ، هر کسی که مدعی این حرف بیاد تو سایت راست و حسینی جای که حفاری کرده از اول که چجوری اون مکان رو با ردیاب پیدا کرده و نقطه زده و حجم گیری بیان بگه تا دوستان وارد کار اون رو بررسی کنن ، بفرض هم اگه مشکلی باشه اگه از اپراتور باشه با کمک و نظرات دوستان راهنمای صورت میگره و اگه هم موردی از دستگاه باشه اقا حمید و اقا مجتبی اون رو بررسی میکنن و پاسخ میدن با کمال میل ، دوستانیکه منتقد هستن توجه کنن ، اگه هدف تون خدای برای کمک به دوستانه و فکر می کنید که این ردیاب مشکل داره و دوستان دارن الکی هزینه میگنن ، خوب چه ایرادی داره بیان با همون صداقت و دوستی حرفاشون رو بزنن و دوستان هم با کمال احترام جوابشون رو میدن ، اما اگه خدای ناکرده فکر غیر از این تو سرشون دارن بدونن که راه بجای نمیبرن ، اینو مطمئن باشن و در ضمن شمای که منتقد هستید اگه با این ردیاب بفرض موفق شدید خدایش میان تو سایت این مورد رو اعلان میکنید؟ پس این دلیل نمیشه که این ردیاب کارایی نداره ، امیدوارم همه دوستان تو کارشون موفق بشن به امید خدا
|
چهارشنبه 4 تیر1392 - 12:03am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
سلام بر همگی اینجا همه چی هست الا آموزش بابا بیخیال یه خاطره براتون تعریف میکنم تازه میخواستم تنظیم دیش را یاد بگیرم که چون بلد نبودم ساعت ها دیش را تکون میدادم آخرش هم ال ان بی را شکستم دست آخر خسته میشدم ول میکردم این ردیاب شاید خطا داشته باشه ولی این کاربره که با تمرین میتونه خبره بشه این ردیاب خیلی حساسه نیاز به تمرین داره با هر بدنی هم سازگار نیست نیروی ذهن هم خیلی روش تاثیر داره
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 4 تیر1392 - 12:07am |
|
|
only for you
کاربر حرفه ای
|
یه تجربه کوچک دیگه در هنگام ردیابی طلا یک تکه طلا زیر زبونتون بگذارید دقیقا دلیلش را نمیدونم ولی تو حذف خطا موثره امتحان کنید ضرر نداره خیلی عجله نکنیدتو بار درآوردن کدومتون رفتید رو نقطه اصلی و ردیاب زدید و نقطه نکرد دوستان عزیز من دو شب پیش یه نقطه را که بار داشت را زدم با حدود کمتر از یک متر خطا ردیاب سر نقطه قیچی کرد اگر جایی بار باشه این ردیاب کار میکنه اصلا اگر جایی بار باشه با 2 تا تکه فلز هم جواب میده البته کار هر کسی نیست چون نقطه ای که زدیم عکس تصویری داره از وجود بار مطمئن هستیم فقط زمان مناسب و وقت کافی برای حفاری نیست به امید خدا زمستون اینم از عکس نقطه
به امید سوسوی زرد
|
چهارشنبه 4 تیر1392 - 12:20am |
|
|
soltan
|
سلام دوستان بنده کردستانی خریدار دفینه یاب آقا مهدی هستم آنهایی که سنگ آقا مهدی را به سینه میزنند بیایند جواب من و امثال من رابدهند که چگونه به بهانه لال بودن پول من و امثال من را بالا میکشند در عوض وقتی از وضع مالیم به آقا مجتبی میگویم ایشان یک ردیاب به عنوان کادو ارسال میکنند وقتی میگویم کار با ردیاب را خوب بلد نیستم ایشان آدرسشان را ارسال برم تا توسط استاد آموزش ببینم به هر ح viewtopic.php?f=13&t=261&start=710
|
چهارشنبه 4 تیر1392 - 1:24am |
|
|
soltan
|
به هر حال قضاوت را به عهده دوستان واگذار میکنم که قضاوت کنند
|
چهارشنبه 4 تیر1392 - 1:38am |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام از اون جایکه این پست فقط مربوط به اموزش ردیاب هست و جای درگیریهای لفظی نیست لذا درخواست از مدیران دارم که یا این پستهای غیر از اموزش را حذف کنند یا اینکه یه تایپکی جداگانه باز کنند و اینها را به اونجا منتقل کنند و هر کسی که حال و حوصله جرو بحث داره برود همونجا و گرد و خاک به پا کند و مراحم کار اموزش نشوند.دیگر استادها هم نظرشون را بیان کنند که این چند صفحه جنگ و جدل بمونه یا حذف بشه چون واقعا اگه کسی بخواد این همه صفجه را بخونه به جای اینکه ردیابی یاد بگیره روشهای مناظره و جدل را یاد میگره
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 5:02am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان عزیز نکته بسیار مهمی در کار با این ردیاب وجود داره که فکر میکنم مغفول واقع شده! اون نکته هم این هست که کلا این سیستم ردیابی مخصوص عمق زمین طراحی شده! شاید بر خلاف چیزی که خیلیها تصور میکنن! یعنی شما اگر یک قطعه طلای کوچک رو روی سطح زمین قرار بدین و یک قطعه طلای مشابه رو کمی زیر خاک قرار بدین متوجه میشین واکنش ردیاب بیشتر به سمت طلایی هست که زیر خاک قرار گرفته! در واقع در این سیستم فرکانسی اهداف سطحی اتفاقا بسیار ضعیف تر سنس میشن! دوستان هم میتونن خودشون این مساله رو مورد آزمایش قرار بدن. بر همین اساس در مورد تست طلا به منظور حذف ذرات این مساله اهمیت داره که وقتی بخصوص طلایی که شما برای تست قرار میدین کوچک و سبک هست لااقل اونو کمی زیر خاک بذارین! وگرنه باید از طلای بسیار سنگینتری استفاده کنین تا برای حذف خطا بصورت مطمئن تر جوابگو باشه. در همین حد که مثلا 5 سانت زیر خاک باشه و کاملا با ذرات خاک در تماس باشه کافی هست. ولی دوستان من حتی شنیدم تست طلا رو در دستشون گرفتن یا حتی داخل پلاستیک گذاشتن و روی زمین قرار دادن که در این صورت تست طلا بسیار ضعیف عمل میکنه و حتی ممکنه حریف ذرات ریزی هم که در عمق خاک هستن نشه و طبیعتا خطا میزنن!
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 7:29am |
|
|
اميرطلا
|
explorer نوشته است: من می خوام تو کاوش بعدی این نکات رو رعایت کنم، از همه دوستان ممنون میشم نواقص رو حذف و موارد رو تکمیل کنند
1-دستگاه رو روی فلز مورد نظر با ولوم 10 بمدت 5 دقیقه روشن کنم(تلسکوپی ها کاملا باز باشند یا فقط برنجی ها وصل بشن؟) 2-ردیابی رو با انتنهای برنجی و متصل به دستگاه شروع کنم برای رسیدن به جهت 3-با یافتن جهت در فواصل و زوایای دیگه جهت رو مطمئن بشم 4-پس از یافتن جهت، هدف رو پیدا کنم 5-با یافتن هدف، از فواصل و زوایای مختلف هدف رو بررسی و نقطه کنم 6-دنبال زاویه 45 درجه بگردم یا نه؟ 7-از فلز تست برای ا طمینان بیشتر نسبت به هدف استفاده کنم(ولوم و وضعیت آنتنها چطور باشه که دقت بیشتر بشه؟) 8-حجم گیری کنم 9-عمق رو مشخص کنم 10-حفره یابی کنم یا نه؟ 11-اگه عمق کم باشه از نقطه زن استفاده کنم لطفا مواردی که جا افتاده رو با رنگ دیگه بین این 11 مورد بنویسید بازم از همکاری دوستان ممنونم دوستان به نظرم همينجا موضوعات غير مرتبط با اين تاپيک را متوقف کنيد و به اصل موضوع بپردازيم. پيشنهاد مي کنم اين مطلبي که دوستمون زده اند را به عنوان مبنا قرار دهيم و هرکس ملاحظه اي داره درباره اين مطلب بنويسه و مطلب رو تکميل کنه و يا درباره هر بند توضيحات لازم را بده تا به اين شکل به تدريج به يک شيوه نامه کامل و جامع برسيم.
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 10:46am |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
سلام به همه دوستان عزیز
بنده الان از تستهای خارج شهری رسیدم
تقریبا 6 روزی میشه نبودم چند بار هم با بدبختی با گوشی اومدم به انجمن ولی چون گوشیم عهد بوقیه نمیشه چیزی نوشت تو سایت
واقعا اعصابم خورد شد بعضی چیزها رو خوندم.....حالا بگذریم
1.این ردیاب در محیط های بیرون از شهر خیلی بهتر کار میکنه
2.ردیاب رو در کنار یه تپه باستانی ثبت شده تست کردم روی gold1 و gold2 دستگاه با سرعت خوب جواب داد از فواصل 20 متری و 50 متری و صد متری در حالت بی سیم ......با سیم از فاصله 400 متری از 4 جهت تپه رو نشون میداد همچنین برای تست خلا در همون مکان(تپه باستانی) که یک راه ورودی مخفی داره بین یک خلا در ابعاد 6در2 که خودمون چندسال پیش حفر کرده بودیم و اون راه که زیر زمین رو نشون داد و خلا جدید رو نشون نداد واکنش این ردیاب به فلزات قدیمی و خلا پلمپ شده بهتر و قوی تر از فلزات و حفره جدید
در یک گورستان باستانی هم تست کردم که چند تا گور ثبت کرد (تست برنز,خلا) البته هنوز به کاوش نکردم ولی این میتونم بگم که واکنش دستگاه در مکان باستانی خیلی بهتر از شهر و فلز جدید
من با ردیابها و دستگاه های زیادی کار کردم که همشونم از اونور آب اومده بودن همشون خطا دارن دوستان این ردیاب هم نمگیم خطا نداره ولی با این قیمت و خطای کم ارزش داره
من ده سال تو این کارم خیلیم هزینه کردم الانم صفر صفرم از لحاظ پس انداز پول این دستگاه روهم قرض کردم ولی اگه کسی این کاره باشه با دوبار دستگاه زدن نمیاد تخریب کنه هیچ دستگاه شرکتی درست کار نمیکنه یکی از این دستگاه های شرکتی که برای شنیدن صدای پرندها ساختن رو به دوست ما هفت میلیون به جای ردیاب فروخته بودن میدون برای یک شب دستگاه زدن(دستگاه ردیاب که خیلی پایین تر از این دستگاه)یک میلیون میگیرن فقط برا یک شب
پس زود قضاوت نکنید
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
چهارشنبه 5 تیر1392 - 11:25am |
|
|
|