SALAR نوشته است:
اساتید این دستگاه ما پس میتونیم بهش مغرور بشیم ..به پای گراویتاتور میرسه؟؟؟؟
ههههه گراویتاتور چیه دیگه اون یک دهم کارکرد اینو نداره بخدا همش خطا میزنه حذف نداره که داداش گلم میگم حرف اول و اخر رو میزنه چرا نمیگیرین امثال گراویتاتور , اسپکترا , ریفاندر یا تمام ردیابهای پیشرفته همشون به گرد این ردیاب ما نمیرسن حالا اگر هم یک دهم کارکرد ردیابی اینو هم برسند به حد نقطه نزنی نمیرسند
این نقطه زنی هم میکنه بابا یعنی با این دستگاه هم ردیاب دارین که حرف اول و اخر ردیابهای توی جهان رو میزنه و هم نقطه زنی میکنه اونم حرف اول و اخر رو میزنه یعنی شما چه دستگاهی میتونین پیدا کنین که مثلا یک مجسه بیست سانتی رو مثلا تو 15 متر بزنه بهم بگین اونم نقطه کنه . اگه شما واقعا درک کنین این چیه اگه خیلی تعریف کنم میگن این اقا فروشنده هست بابا این اخر هر فلزیابیه چه ردیابی چه نقطه زنی حالا یه مدت بگذره مثلا یک ماه بببینین چطوری مثل بمب تو نت میپیچه و تمام سازندگان و شرکتهای مختلف چه خارجی چه داخلی باید مغازشونو تخته کنند . خوشبحال کسانی که تو سری اول خریداری میکنند چون معلوم نیست بعدا بیان از طریق مراجع قانونی جلوگیری کنند یا نه ؟ فقط براشون اثبات بشه که این بار میگیره اونوقت من دیگه نمیتونم بصورت انبوه بزنم . چون هر دستگاه تقریبا بیست میلیون فقط جریمه نقدی داره حالا من باید بیست تا بفروشم فقط ی جریمه بدم که قاعدتا نمیصرفه ادامه کار .
بقول یکی از کاربران این انجمن که فروشنده هم بودند بهم پیام خصوصی دادن که اقا مگه من گدام که دستگاهمو 500 یا یک میلیون بفروشم البته منظور اصلیش ما بودیم که داریم این قیمت میدیم
حالا من بهش چیزی نمیگم زمان همه چی رو روشن میکنه بهرحال من خودم از قشر همین دوستان هستم و میدونم که دست همه خالیه وگرنه درحقیقت این دستگاه خدایی این قیمت نیست بنظر من قیمت نمیشه گذاشت روش صحبت بالای 100 میلیونه قیمت اصلی این دستگاه چون تنها دستگاهی که میتونه بار بگیره بنظر من فقط همینه . یعنی شما رو از چند صد متری بیاره یه نقطه و بگه اقا همین جاست بکن برو پایین شمال و جنوب نکن خیالت راحت .
فعلا درحال حاظر بنده دارم 35 سری رو اماده میکنم که همه رو یکجا برای دوستان بفرستم جعبه ها رو که اماده کردم و برچسب هم خورده فیبر ها رو هم اماده کردم و جایگذاری تمام قطعات رو هم چیدم فقط مونده باطریها که باید به تعداد زیاد بخرم اونم فکر کنم باید بالای دو میلیون و پانصد هزینه کنم . همه رو یکجا سعی میکنم یکدفعه بفرستم طی یکهفته همه رو میفرستم . زمان فرستادن این دستگاها هم تا اخر اون هفته سعی میکنم بفرستم .
فقط یه چیز که میمونه خواهشا دوستان نیان هی پیام خصوصی بدن که توضیحات در مورد این دستگاه یا سئوالات عجیب و غریب بکنند وقت منو بگیرند هر سئوالی دارین داخل این انجمن درمورد این دستگاه موجوده فقط سفارش بدین همین لطفا بذارین من بکارم برسم تا سر قولم باشم ممنون . ضمنا اونهایی که تازه ثبت نام میکنند و ما رو خوب نمیشناسند و اعتماد ندارند بیخودی وقت منو نگیرند بهترین گزینه برای اونها همون صبر کردنه که بسیاری از کاربران این دستگاه دستشون برسه اونوقت مطمئن شدند اقدام به خرید کنند بازم بهشون نمیتونم قول بدم سری بعدی کی دستشون میرسه و ایا میتونم ادامه بدم یا نه و ایا قیمت همین میمونه یانه . البته اونها هم گناه ندارند بهشون حق میدم بس که با این کلاهبرداران مختلف سروکار داشتند فکر میکنند همه مثل اونها هستند .