جواد64 نوشته است:
درکاوشهایی که داشتین عمق گیری شماتاچه اندازه درست از اب دراومده؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
خاصیت جیوه-------------------------------------------------------------
دوست عزیز ، برای عمقگیری باید ، فارغ از جنبه شعاع زنی عمل کنید ،بنده بشخصه اصلا علاقه ای به شعاع زدن ندارم ، چون سخت درست از اب در میاد ، قبل هم فرمودم که قطعیتی در شعاع نیست ، اما اگر مثلا نقطه زن عمل کنید و ارام و اهسته از سمت شمال جنوب و شرق غرب عمل کنید ، نتیجه خیلی خوب میسه ،،،، شما برای عمقگیری نیاز هست حالت شعاع زنی رو با تکنیک نقطه زنی ادغام کنید ، یعنی تلاشتون به این باشه که انتن جابجا نشه و فقط مثه فلش جلو رو بگیره ، ابتدا نقطه رو مشخص کنید و خاطرتون جمع شد ، اونوقت با این حالت بیاید رو هدف قیچی که شد ، ارام ارام به عقب برگردید ، ببینید اخرین نقطه ای که انتن میخواد از قیچی خارج بشه رو اندازه بگیرید از شمال و بعد منهای متراژ 130 سانت یا فاصله انتن تا زمین کنید. عمق بدست میاد ، تایید رو با چهار جهت اگر برابر بود میشه روش حساب کرد . البته میتونید با قطب نما جهات فرعی هم تست کنید احتمال داره تفاوتی ببینید و اگر یه زمانی هدف فلزی رو گرفتید از خطا سواش کنید ،،،، برای بنده نهایت کاربرد حالت شعاع زنی گرفتن زاویه 45 درجه برای عمقگیری است و بس
البته بدلیل مبحث روانی داستان ، بنده هر تستم حداقل نیم تا یکساعت برای تایید وقت میگذاشتم
در کاوشهای بنده ، در حالت شعاع زنی نهایت عمقی که زدم و حفاری شده حدود 3 متر و 20 بود که قبلا از حفاری تایید کردم که فلزی بغییر از طلا هست و در دسته بتا قرار داره ، عمگیری که کردم همین حد بین 3 متر تا سه و نیم رو تخمین زدم که بعد حفاری که بنده حظور نداشتم ، و انتهای کار رسیدم ، دوستان به گل دست ریز ، سفالهای بسیار در مسیر حفاری برخوردن و در حدود سه متر به استخوان جنازه برمیخورن و حفاری و ادامه میدن که تنها به مقداری پودر سیاه نقره و سفال در خاک پخش شده برمیخورن ، دوستان این تجربه ردیاب xs plus جناب مجتبی بود که با روش همین انگستها به این دقت رسیدم
در مورد فرکانس پایه فلز بنظرم واقعا کاربردیه و تاپیک mfg روهم میتونید بخونید و مدار رو مکمل استفاده کنید ، بنده بطور حتم از خاصیت فرکانس 25 هرتز تا 30 برای روی خاک و 35 تا 40 برای زیر خاک معتقدم و درکشم با همین حالت بوجود امد ، پس اگر ردیابم دارید با فرکانس پایه واقعا خیلی بهتره
در کاوشهای دیگر که انتن خالی بود .......... البته حالت شعاع زنی ( بنده شعاع زنی رو قبول ندارم و نمیپسندم)
با انتن خالی اهنی که با وجود فیلتر اهن بدور مچ پا ، اهن نزد در 60 متری رفت سمت یه تیکه سرب در عمق 20 سانتی
انتظار داشتم طلا بزنه
از قوطی سم ، قوطی رانی ، تیوپ کرم کاکاو شکوپارس
مال ده سال پیش تولید میشد
رو گرفتم اونم تا شعاع 300 متری
همه حالتهای سعاع زنی همشون زیر نیم متر بودن
فلزات مرمی برنجی فویل الومینیوم رو هم زدم
در مورد خوراک بهم ثابت شده اگه دو فلز الفا مثه اهن و الومینیوم رو همزمان به پا ببندید اهن و الومینیوم نمیزنه اما سرب میزنه
و با بستن اهن دور مچ دستم تا دلتون بخواد اهن زدم
دوستان حرف از فلز الفا بتا شد تنها فلزی که تست نکردم و جرات تستم ندارم جیوه هست بنظرم تنها فلز دو قطبی جهان باشه که تو ردیابم کاربرد داره البته حدس میزنم ویژیگیش اینه ، دوستان میتونن تست کن البته نمیدونم چرا حس میکنم خطر داره
البته اگر فلز دیگه مثه نیکل ، کبالت هم داریم شما زحمت تستشو بکشید من در دسترس ندارم تا جدول تناوبی عناصر در ردیابی کامل بشه
اورانیوم - فرانسیم - سزیم - روبیدیم - سدیم - پتاسیم
البته حالت نقطه زنی رو تو باغچه از دقت باورنکردی یه دونه پیچ رو هم از تو باغچه با یه ظرف جدا میکردم و و با لیوان مطمن بود فلز تو همین کمی خاک هست و اخرم در میومد
سکه و اشیای زیر خاک رو ، و این حالت که نزد ولی دسته هاشم خراب شد یعنی بجای فلز الفا بتا زد
و در اخر خارج از مبحث گنج بنده هیچوقت به نقطه ای با خاصیت طلا بر نخوردم ، در کل همین سی چهل کاوشی که رفتم ، تنها یک مکان که تاییدش میکنم و 100 درصد خیالم راحته چون هم ردیاب زد هم فلزجو و رو روش حساب میکنم ........ اما معتقدم طلا زدن جزو سخترین مبحثها هست اونم دلیل علمی داره و همین خاصش کرده
در مبحث ردیابی هم از جناب استاد محترم مهدی عزیز متشکرم ، که تلنگر اصلی رو از ایشون دارم ، ممنونم از لطفشون ، تقاضا دارم ، تو مبحث بی خطا بودن فرکانسها تنها دو سه فرکانس طلا بود که مکان دفینه رو با این حالت ردیابی میزد و که غیر فلزیهای الفا بتا و دو قطبی های محدوده بنفش رو نمیزد ، اینکه بندع بگم فرکانس خود فلز رو بزنه هم قطعی نیست چون مبنای علمیش فرق داره فقط دو سه تا فرکانس طلایی تو کاوش میتونید امتحان کنید که سرب ، سفال ، زغال ، مگنت رو نگیره اصلا مابقی احتمال خطاشون زیر خاک زیاده
موفق باشید