shahriyar نوشته است:
با سلام خدمت اساتید :
لطفا این بحث پیدا کردن هدف داخل دیوار یا دامنه کوه یا تپه را هم توضیح دهید تا بحث کامل بشه
از استاد آریا تقاضا میشه که توضیحاتی در باره این مبحث بدن
مرسی
شهریار جان روشی کاملا تخصصی در این مورد واقعا وجود نداره فقط خلاقیت خود اپراتور هستش که میتونه هدف رو توی دیواره ها مشخص کنه مثلا یکیش اینه که دیواره ای که بهش شک داری رو در مقابل بایستی وبزاری انتنها بجرخن تا مرکز هدف رو نشون بدن ویا اگر ردیاب شما توی زمین کاشته میشه یا نمیشه بلاخره اونودر جایی مستقر کنی وبین دیواره وردیاب بصورت مستقیم حرکت کنی تا انتها قیجی شوند هرجا قیجی شد دست راست یا دست جپ شما نسبت, به اون هدف میشه مسیر هدف, وبرای اینکه بفهمی ارتفاع اون جقدره, منظور در جه ارتفاعی از بدنه کوه هستش, باید خودتو به بدنه کوه بجسبانی البته باید دقیقا روی مسیری باشی که هدف در بدنه یا دیواره هستش, وزمانی که ردیاب روشنه روبه جلو یا محل بازحرکت کنی هر جایی که انتنها قیجی شدند اون فاصله از دیواره تا محل قیجی میشه ارتفاع هدف در بدنه کوه یا دیواره وبرای عمق گیری هدف در بدنه نیز, بازم زمانی که ردیاب روشنه در جهت ومماس با بدنه کوه یا دیواره ,منظور بغل به بغل دیواره حرکت میکنی هرجا که انتن قیجی شد بازم میشه عمق هدف در بدنه یا دیواره
البته من زیاد روی این مورد کار کردم وهنوز نمیتونم این نظریه رو قطعی کنم تا اینکه واقعا روی یک هدف واقعی کار بشه اما خودم فکر میکنم این طرحی رو که ریختم جواب بده باید با همکاری هم روی این طرح کار کنیم که ببینیم ایا به این صورت ارتفاع وعمق گیری درست در میاد یانه البته من سعی میکنم تسنهای لازم رو انجام بدم ونتیجه رو خدمتتون عرض کنم