سلام
به نظر من گذشته از عمل ذهن که تآثرگذار هست عوامل دیگ هم وجود داره که شخص من تا بحال با هر ردیابی امتحان کردم این عوامل باعث شده که به موفقیت نرسیم..
اول اینکه ریشه بعضی از گیاهان میتونه فرکانهایی مانند طلا یا سایر فلزات داشته باشه که این دستگاه رو به خطا میندازه بعنوان مثال ریشه گیاه گون اغلب موارد با طلا اشتباه گرفته میشه و شناخت اون به تبحر اوپراتور مربوط میشه.
نکته بعد گازهای درون زمین و گازهای موجود در حفره های داخل زمین هست که ایجاد اشتباه میکنه ..تا جایی که من دیدم دستگاهها و علی الخصوص دستگاههای رد یاب حفره ها و فضاهای خالی رو بیشتر نشون میدن و حتی اگر در یک جا با فاصله چند متر ،حفره در زمین باشه و چند متر اونطرف تر بعنوان مثال طلا موجود باشه،دستگاه حفره رو به عنوان منطقه هدف به ما نشون میده.
عموما در نقاطی که باستانی هست و احتمال وجود بار در اون محل زیاد میره،،حال یا قبرستان باشه و یا محل گذاشتن دفینه و ... حفره ها در اون اطراف به وفور در زیر زمین وجود داره، و همچنین در اینطور مناطق ، تا شعاع چند ده متری و حتی چند صد متری به علت وجود قبرهای مختلف و همچنین وجود زیرسازی در اطراف محل هدف تا شعاع چندین متر میتونه آثاری مبنی بر دستی بودن خاک و وجود علائمی مثل کوزه و زغال و... پیدا بشه. و حتمآ پیدا کردن اثار دلیل به وجود جنس در اون نقطه نیست . بعنوان مثال و طبق گفته اساتید در همین انجمن،برای ساخت یک اتاقک 1.5*1.5 در زیر خاک،، سطحی معادل 15 تا 20 متر مربع رو در خاک حفر میکردن و در تمام این سطح آثاری همچون کوزه و استخوان و زغال وآهک و... میتوان یافت. و این کار رو برای محافظت از اتاقک، و محکم سازی و همچنین نشانه گذاری و گاهآ گذاشتن رد گم کن و تله و.. انجام میدادن .
مهم این هست که بعد از کاربرد دستگاه بتونیم به جنس برسیم.
و البته به نظر من،وجود یک اوپراتور حرفه ای و با تجربه خیلی مهم هست،تا بتونه خطاها رو به حداقل برسونه.
ببخشید زیدا صحبت کردم