خدمت شما عرض کنم که این ردیاب یک ردیاب معمولی هست و عملکردش هیچ فرقی با ردیابهای دیگه نداره ، ردیابی به اپراتورش بستگی داره و فقط باید یک نفر بخوبی باهاش تمرین کنه تا بتونه فلز کشف کنه ! و باید بگم که در کنار هر ردیابی یک نقطه زن پالسی حداقل باید باشه ! یک اپراتور حرفه ای با یک جفت انتن خالی میتونه خیلی بهتر از این دستگاه شما فلزات رو ردگیری و پیدا کنه ! هرگز گول قیافه و تعریفات سازندگان هیچ ردیابی رو نخورید !!! ردیابی نیاز به تمرین و اعتماد بنفس زیاد داره با تمرین زیاد حداقل روی یک ساعت میتونید طی مدت حدود 1 سال اپراتوری خودتون رو با دقت بیشتر انجام بدید چون بدن شما با ردیابتون مچ میشه و کیفیت بهتری رو ارائه میده ! پس همه چیز به مغز و بدن و کیفیت خودتون بستگی داره ! در ضمن فکر میکنم ردیاب شما مدل توماسی و گردشی باشه ، باید عرض کنم که اشتباه نکنید هر جایی که ردیاب سریع میچرخه اونجا مکان فلز نیست و ممکنه دو تا سه متر با نقطه اصلی فلز فاصله داشته باشید که باز هم این فاصله به عمق و کم و زیادی فلز زیر خاک بستگی داره ! حالا شناخت صحیح ذرات از فلز بماند !!!! پس حرف آخر رو نقطه زن میزنه ! با لوپ کوچیک و یک لوپ ببزرگ در حد 1 الی 2 متری که تا عمق 6 متر رو حداقل بزنه ! فلزجو هم میتونه با لوپ بزرگ خیلی جاها کار شمارو راه بندازه
موئید باشید