نویسنده |
پیغام |
senator
|
میگم اقا مجتبی همینجوری پیش برید ایشالا یه نیروگاه هستی احداث میکنید ردیاب هسته ای نیاد تو بازار صلوات جدایی از شوخی راستی تشعشع ناشی از میدان قوی مغناطیسی که ایجاد میشه برا بدن مضر نیست ؟؟؟
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 8:15pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
ولتاژ بالا به چه قیمتی؟! آیا خطرات ناشی از ولتاژ بالا رو در نظر گرفتین؟ اکثر کسایی که میرن کاوش از موقعیت تاریکی شب استفاده میکنن اگه یه زمانی تو این تاریکی اشتباهی صورت بگیره خسارت جانی و مالی رو چطور میشه جبران کرد؟ فک نکنم تو دنیا چیزی با ارزش تر از سلامتی باشه بهر حال تصمیم با دوستانه یا حق
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 8:42pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: ولتاژ بالا به چه قیمتی؟! آیا خطرات ناشی از ولتاژ بالا رو در نظر گرفتین؟ اکثر کسایی که میرن کاوش از موقعیت تاریکی شب استفاده میکنن اگه یه زمانی تو این تاریکی اشتباهی صورت بگیره خسارت جانی و مالی رو چطور میشه جبران کرد؟ فک نکنم تو دنیا چیزی با ارزش تر از سلامتی باشه بهر حال تصمیم با دوستانه یا حق دمت گرم رضا جان .حرف منم همینه
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:18pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
saeeed60h نوشته است: reza68 نوشته است: ولتاژ بالا به چه قیمتی؟! آیا خطرات ناشی از ولتاژ بالا رو در نظر گرفتین؟ اکثر کسایی که میرن کاوش از موقعیت تاریکی شب استفاده میکنن اگه یه زمانی تو این تاریکی اشتباهی صورت بگیره خسارت جانی و مالی رو چطور میشه جبران کرد؟ فک نکنم تو دنیا چیزی با ارزش تر از سلامتی باشه بهر حال تصمیم با دوستانه یا حق دمت گرم رضا جان .حرف منم همینه منم تو همین فکرم حالا یه نمونه میسازیم تا ببینیم چی میشه خیالمون از ولتاژ بالا راحت بشه بعد با نظرات شما اساتید یه فکری هم برای امنیتش میکنیم
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:43pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
استاد جاوید عزیز ببخشید که تو کار شما دخالت میکنم ولی اینجور که معلومه تا عید نمیشه به طرح جامعی در مورد موج سینوسی رسید و قرعه کشی و تحویل ردیاب هم باید 4روز قبل از عید صورت بگیره در نتیجه باید ملاکتون رو برای قرعه کشی عوض کنید! یا حق
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:48pm |
|
|
senator
|
به نظر من باید یه چیز معقول باشه همینکه تو ذهن خطر برق گرفتگی باشه دیگه نمشه کار کرد همش فک مشغوله که اتافقی نیوفته باید برق که به زمین انتقال داده میشه در حد شوک باشه نه برق گرفتگی در ضمن مواظب خودتون باشید کار دست خودتوت ندید حالا حالا با حاتون کار داریم:-)
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:53pm |
|
|
senator
|
من میگم اسم منو هم تو قرعه کشی 5 بار بنویسد بلکه برنده بشم من خیلی بدشانسم فکر ما فقیر فوقرا بی ردیاب بیشتر باشد
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 9:58pm |
|
|
جاوید
استاد
|
reza68 نوشته است: استاد جاوید عزیز ببخشید که تو کار شما دخالت میکنم ولی اینجور که معلومه تا عید نمیشه به طرح جامعی در مورد موج سینوسی رسید و قرعه کشی و تحویل ردیاب هم باید 4روز قبل از عید صورت بگیره در نتیجه باید ملاکتون رو برای قرعه کشی عوض کنید! یا حق درود بر شما خواهش میکنم رضا جان وقتی مجتبی بیاد وسط و دیگه تکمیل طرح را بعهده بگیره معیار قرعه کشی عوض میشه چون مجتبی تکمیل کننده خواهد بود بازم میگم تا ببینیم نظر جمع چه خواهد بود که چه معیاری برای قرعه باشه
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 10:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
من از استاد جاوید و اقا مجتبای عزیز خواهش میکنم منظور دقیق خودشون رو در مورد قرعه کشی بیشتر توضیح بدن! از نظر من و البته اون چیزی که مفهوم کلمه قرعه کشی هست ؛ یعنی این کار بین یک سری کاربران انجمن بصورت تصادفی و واقعا قرعه کشی انجام بشه! در حالیکه اگر بخوایم بررسی کنیم چه کسی استحقاق و لیاقت داشتن ردیاب بصورت مجانی رو داره ؛ دیگه این اسمش قرعه کشی نیست! البته من شخصا قرعه کشی کاملا تصادفی رو زیاد جالب نمیدونم و همونطور که خدمت جاوید عزیز هم عرض کردم نظر بنده بیشتر این هست کسانی شامل این قضیه بشن که هم در گذشته زحمات قابل قبولی در انجمن کشیده باشن و هم بتونن در اینده در پیشبرد مسیر پر پیچ و خم ردیابی به سایر اساتید ردیاب زن کمک کنن. بهرحال این نظر من بود و اقا مجتبی و جاوید عزیز مختار هستن در این مورد هر طور صلاح میدونن عمل کنن.
|
پنج شنبه 14 اسفند1393 - 11:39pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
حمید نوشته است: من از استاد جاوید و اقا مجتبای عزیز خواهش میکنم منظور دقیق خودشون رو در مورد قرعه کشی بیشتر توضیح بدن! از نظر من و البته اون چیزی که مفهوم کلمه قرعه کشی هست ؛ یعنی این کار بین یک سری کاربران انجمن بصورت تصادفی و واقعا قرعه کشی انجام بشه! در حالیکه اگر بخوایم بررسی کنیم چه کسی استحقاق و لیاقت داشتن ردیاب بصورت مجانی رو داره ؛ دیگه این اسمش قرعه کشی نیست! البته من شخصا قرعه کشی کاملا تصادفی رو زیاد جالب نمیدونم و همونطور که خدمت جاوید عزیز هم عرض کردم نظر بنده بیشتر این هست کسانی شامل این قضیه بشن که هم در گذشته زحمات قابل قبولی در انجمن کشیده باشن و هم بتونن در اینده در پیشبرد مسیر پر پیچ و خم ردیابی به سایر اساتید ردیاب زن کمک کنن. بهرحال این نظر من بود و اقا مجتبی و جاوید عزیز مختار هستن در این مورد هر طور صلاح میدونن عمل کنن. درسته مهندس من هم همنظر شما هستم باید کسی که لیاقت این دستگاه رو داره هدیه بگیره و کلا کاربر قدیمی باشه و کلی هم فعالیت مفید درمورد ردیابی داشته باشه و تعدادشون کم هم نیست که گفتم مثلا اگر ده نفر بودند بینشون باز قرعه کشی بشه چون همشون برامون عزیز هستند جالا چه قرعه کشی بشه یا مسابقه باشه یا هرچی دیگه این اقا جاوید باید پیدا کنه این مسئولیت رو من گردن نمیگیرم بعد قرعه کشی هم باید با تایید چند تن از اساتید صورت بگیره درنهایت استاد جاوید بهم فقط دو نفر اسم بده
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 14 اسفند1393 - 12:51am |
|
|
|