SALAR نوشته است:
از حاج آریا خبری نیست؟؟؟
والا چند روزه یه پیام خصوصی هم بهش دادم ولی هنوز جواب نداده.نکنه سرش خیی شلوغه بابت این دستگاه ؟؟؟
سالار جان
بنظر شما این مطالبی که از انجمن یکی دیگه گرفتین لازم بود که اینجا مطرح کنین این قسمت مربوط به فروشگاست همچین مطالبی باید بصورت خصوصی مطرح بشه دوست من .
اقای اریا فعلا جایی هستند که ارتباط با اینترنت ندارند بهم قبلا خبر دادند بهرحال بزودی نظر نهایی خودشون رو اعلام میکنند چون من دیروز فرستادم براش و امروز به دستش میرسه یک روز راهه که بدستش برسه دوست من قبلا هم گفتم اگه پست های بالا رو دنبال کرده باشین که ما شمال هستیم و ایشون جنوب کشور تشریف دارند دو روزهم طول میکشه که تست کنند .
بابت نظرات انجمن اقا مهدی به عرضتون برسونم بنده اعلام میکنم هیچ مداری از ایشون تا حالا دریافت نکردم حتی حاظرم روی قران دست بذارم ایشون به دروغ این حرف رو میزنند این مدار طراحی خود شخص اقا حمید هست و زحمت کشیدن روش و برنامه نویسی کردند و همه خبر هم دارند .
اخه واسه چی ما بیایم اول با قیمت کم مثلا 45 یا 80 هزار شروع کنیم و یه دستگاه بدرد نخور و اشغال بذاریم و سر این ملت رو شیره بمالیم بعد اروم اروم قیمتها رو نجومی کنیم تا هفت میلیون هم برسونیم چه کاریه این که دلیل نشد دوست من .
ما همون اول کار یه دستگاه طراحی کردیم که تو جهان نظیر نداره نه از جایی گرفتیم و نه از مداری کپی کردیم مثل همون انجمنی که نام بردین این دستگاه و توباکس دسترنج حاصل از علم اقای حمید هست البته توباکس فقط شماتیک اون تو نت بود اما این ردیاب خود اقا حمید از اول تا اخرش رو طراحی کرده همین و یه قیمت متعادل براش گذاشتیم هرچند قیمت اصلی این دستگاه بالای بیست میلیون تومانه اما چون ما میخواستیم همه کاربران یک دست باشند و توان خرید این دستگاه ارزشمند رو داشته باشند به اینقیمت گذاشتیم . خوب اول کار ما هم هست باید این واکنشها وجود داشته باشه منتظر همچین واکنشی از طرف افراد دیگه هم بودیم مقصر شما هم نیستین درکتون میکنیم دوست من ایشاالله که منظور بدی نداشتین . بهرحال بصورت پیام خصوصی جواب شما رو دادم حالا وجدانا نظر خودتون رو بدین این وسط ما مقصریم که طرف حق رو میگیریم دوست من
بنده هیجوقت و هیچ انجمنی نگفتم که علم الکترونیکم خیلی بالاست مثل اقا حمید و اقا مهدی نه اشتباه نکنین اما اینقدر رو میدونم که مهندس حمید واقعا مهندس الکترونیک هستند و خیلی بیشتر از کسان دیگه سرشون میشه چون چندین شبانه روزه که باهاشون درارتباطم و سئوالات زیادی از ایشون کردم و بهم راهنمایی کردند اقا مهدی هم روش خاص خودشون رو دارند برای فروش دستگاهای خودشون ما هم روش خودمون رو دنبال میکنیم . اقا مهدی هم استاد کپی کردن مدارات دیگه هستند
من که تا حالا ندیدم مداری از خودش طراحی کرده باشه مثل اقا حمید این یه واقعیته این موضوع رو نمیخواستم اینجا اعلام کنم چون ایشون تو انجمنش در مورد ما گفتند. توضیح دادم .
از این کارها هم خوشم نمیاد اولش با قیمت کم شروع کنیم که مثلا کاربر جمع کنیم و سرگرم کنیم . یه دستگاه درست میشه برای همیشگی و درست درمون و قیمت خودشو داره .