نویسنده |
پیغام |
ali2000
کاربر فعال
|
با درود سلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید وعرض تبریک بخاطر سیستم حرفه ای وخیلی خوبتان امیدوارم همیشه سلامت و موفق باشین .
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 4:35pm |
|
|
احمد اکرامی
|
mani1063 نوشته است: با سلام وعرض خسته نباشید خدمت آقا مجتبی و مهندس حمید از زحمات شما واقعا سپاس گذارم لطف کنید بگید طریقه سفارش و قیمت ردیاب رو توضیح بفرمایید واینکه آیا باید ردیاب قبلی رو عودت بدیم یا نه؟ سلام دوستان ممکنه عکس این رد یاب و نحوه کار کرد ان بیان بفرمایید/در ضمن ردیاب جیوه ای کار ایی داره یا خیر؟
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 5:44pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
احمد اکرامی نوشته است: mani1063 نوشته است: با سلام وعرض خسته نباشید خدمت آقا مجتبی و مهندس حمید از زحمات شما واقعا سپاس گذارم لطف کنید بگید طریقه سفارش و قیمت ردیاب رو توضیح بفرمایید واینکه آیا باید ردیاب قبلی رو عودت بدیم یا نه؟ سلام دوستان ممکنه عکس این رد یاب و نحوه کار کرد ان بیان بفرمایید/در ضمن ردیاب جیوه ای کار ایی داره یا خیر؟ آقاي اكرامي عزيز براي سفارش بايد به جناب مجتبي پيام خصوصي بديد.در مورد عكس و نحوه كاركرد اون هم بايد يكم صبر كنيد تا مديران بيان و توضيح بدن.در مورد ردياب هاي جيوه اي هم باز به مهارت اپراتور بستگي داره.اگه ماهر باشه بله ميشه باهاش كار كرد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 7:37pm |
|
|
pagan
|
مهندسین سازنده دوست داشتنی برای من یک شبهه به وجود اومده، دستگاهی که ساختید با فرکانسهائی که گفتید مثلا آب، اکسید آهن و.........همه و همه رو با دقت بسیار خوب در سطح سنس می کنه و اصلا جای شک نیست اما راجع به اهداف و اشیاء درون زمین هم آیا به همین خوبی توانائی پیدا کردن و تفکیک صحیح رو داره؟ مثلا طلای درون زمین و یا هر فلز دیگری زیر زمین تحت فعل و انفعالات شیمیائی تقریبا تغئیر ماهیت داده و حداقل فرکانس متفاوتی رو ارسال می کنه و به همین شکل که با دستگاه قبل تست شد برخی از مواد درون زمین فرکانس مشابه طلا رو ارسال می کنند و این موضوع یکی از خطاهائی بود که اکثر کاربران عزیز داشتند آیا برای چنین چالشی راه حل مناسبی دارید؟
من تصور می کنم نیاز هست تا حداقل فرکانس اکسید فلزاتی که با دستگاه سنس میشه تهیه کرده و برای دستگاه تعریف کنید، و یا اینکه همون فلز اکسید شده رو زیر زمین هم سنس کنید، به همین دلیل تصور می کنم ولوم متغیر ارسال فرکانس آپشن خوبی برای افراد حرفه و با حوصله با تشکر از شما
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 9:50pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
اقاحميداين رديابوخواهشاچيزي يااسمه سايتي توش واردنكنيدكه هم جنبه امنيت هم من اودم اين22روبفروشم به خاطراين مشكل نتونستم بفروشمش ومشكل خورديم واسه فروش
|
پنج شنبه 7 شهریور1392 - 9:53pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
pagan عزیز باور کنین توی این چند ماه هر جور خطایی که شما فکرش رو بکنین یا ما دیدیم یا دوستان گزارش دادن! پس هر اون چه که بعنوان خطاهای رایج قابل رفع بوده در نظر گرفته شده و من روی تکنیک های حذف خطا دیگه تقریبا اطمینان دارم! تست بسیار خوبی رو هم اقا مجتبی انجام دادن که به امید خدا نتایج جالبی باز هم منتشر میشه. در مورد تغییر ماهیت فلز که من اصلا با شما موافق نیستم! درسته سطح فلز دچار اکسید میشه ولی لایه های زیرین اصلا اینجور نیست. تا به الان هم چندین مورد کشف در عمق وجود داشته که فلز هم قدیمی بوده و در واقع هدف واقعی بوده و درست زده. توضیح هم دادم چه خطای فرکانسی و چه مساله ذرات براحتی با این ردیاب قابل حذف هست و اصلا بهیچ وجه مساله خطاها مثل گذشته نیست و شبیه هیچ ردیابی هم که تا حالا دیده باشین نیست! ولوم تغییر فرکانس هم که قرار داده شده و کاملا برای حذف خطای فرکانسی کارایی داره. علی جان موردی که فرمودین رو که قرار شد انجام بدیم و این کار شده! روی دستگاه اسمی از سایت یا حتی مدل هم دیگه نوشته نخواهد شد و در حالت عادی هم که روشن کنین روی ال سی دی مینویسه آب یاب و همه اسامی فلزات هم مخفف هستن! ولی بصورت رمزی که روشن کنین همه نوشته ها کامل مشخص میشه. کارایی ردیابی هم در دو حالت هیچ فرقی نداره.
|
جمعه 8 شهریور1392 - 4:14am |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان مطلب اخيري كه من تو بعضي از سايت ها در مورد اين ردياب ساخت انجمن داره انجام ميشه ذكر كنم كه اگه اين ردياب خوب نبود ازش انتقاد نميشد.90%كسايي كه از خودشون دارن انتقاد مي كنند تا حالا اين ردياب رو نديدن و باهاش كار نكردن و اون رو بدرد نخور ميدونن.دوستان عزيز من از طريق اين سايت مودبانه به شما ها تذكر ميدم كه بدون كوچكترين علم و تجربه كار با اين ردياب نياييد نظر نديد.من خودم با يكي از اونها كه در ارتباط بودم مي گفت اين ردياب رو هم نديده ولي چون ايراني ها ساختن به درد نمي خوره.ايراني ها كسايي هستن كه ما با اين همه پيشرفت تكنولوزي هنوز هم نمي تونيم وسايلشون رو از زير خاك حتي با بهترين دستگاه هاي دنيا در بياريم.متاسفانه بعضي از اين دوستان تو اين سايت هم عضو شدن.منصف باشيد كدوم سايت اومده اينقدر شفاف مطالبش رو بدون كوچك ترين مبلغ در اختيار كاربران قرار داده و تمام مديرانش اين همه دلسوز و زحمت كش هستن.باز هم ازتون مي خوام يكم تو اظهار نظر هاتون از اون مخ استفاده كنيد نه از روي حسادت.بريد تمام سايت هاي دنيا رو بگريديد.تو كدوم سايت اينقدر در مورد ردياب اموزش وجود داره يا كدوم ردياب به اين مبلغ فروخته ميشه.بله بعضي از ردياب ها با قيمت هاي پايين داره بفروش ميرسه ولي كي از اون ها رضايت داره؟من باز هم از دوستام مي خوام بيان و انتقاد كنند ولي از روي منطق و علم......من هيچ شناختي از مديران اصلي اين سايت ندارم و مطمئن باشيد اگه جاي ايراد باشه از طريق علمي بشدت ميام و انتقاد مي كنم اونم خيلي بي رحمانه.فقط مي خوام هم منصف باشيد و هم منطقي و علمي....
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
جمعه 8 شهریور1392 - 12:04pm |
|
|
behn@@m
|
مجتبی نوشته است: pagan نوشته است: واقعا دست مریزاد عجب نکته ای رو عنوان کردید اگر دستگاه 2 کیلو ذرات رو در واحد 3 گرمی حذف کنه کار فوق العاده ای انجام داده در نتیجه هم میشه ذرات رو حذف کرد و هم تنها به دنبال اهداف بزرگ بود و یا حداقل امیدوار شد که ذره ای در کار نیست، بعبارتی 20 کیلو ذرات با 30 گرم و 200 کیلو با 300 گرم حذف، البته این رو باید بیشتر آزمایش کرد و به اثبات رسوند یک مزیت مهم این دستگاه این که با داشتن ولوم متغیر ارسال فرکانس دست اپراتور رو باز گذاشته، به نظرم این ردیاب به کار افراد با حوصله و حرفه ای میاد، واقعا میشه روی دستگاه مانور داد و با تجربه شخصی جستجو کرد، خیلی کار جالبی بوده، اگر چه من شنیدم روی بعضی نمونه های خارجی این مورد وجود داره اما فکر نمی کنم دیجیتالی باشه خواهش میکنم دوست من از اقا حمید تشکر کنین که خیلی زحمت کشیدن و این دستگاه جدید رو اختراع کردند درمورد فرکانس ازاد دستگاه دیگه هم هست اما اونها اولا تو فرکانس بالا کارمیکنند که یونی هستند دوما فرکانس ازاد اونها امواج حذف کننده همراش نیست سوما اصلا تو خوابشون ببینن بتونن کنترل وزن داشته باشند . بنده امروز کلی فرکانس گرفتم و چندین فلزهای مختلف رو کنار هم گذاشتم و گرفتم : 1- آلومینیوم 2- استیل 3- اکسید اهن یعنی زنگ زده اون چیز رو فقط میگیره فلزی که زنگ بزنه مثلا یه حلف زنگ زده داشتم که تو دل خاک قبلا با پالسی دراومد و همون فرکانس روی دیش ماهواره هم میزده که یه مقدار زنگ زده بود . اما مثلا روی اهن گذاشتم اصلا نزد 4- آب 5- روی 6- میدان مغناطیسی که این موضوع از همه مهمتره خیلی جالب بود فقط روی اهنربا قیچی کرد یعنی روی اهن قیچی نکرد اهنربای پلاستیکی هم گذاشتم باز روی اونم قیچی کرد چراغ مطالعه رو روشن میکنم روی اون لامپ کم مصرف هم قیچی میکنه خاموش میشه نمیکنه درواقع این شد ال متال یعنی هرفلزی که سالها بمونه اگر اینطور استاتید میگن حاله مغناطیسی از خودش تولید میکنه این همونو میگیره . روی موبایل هم قیچی کرد چون توش بلندگو کوچیک داره اینم برام جالب بود تنظیم وزن روی میدان مغناطیسی تاثیری نداره چون اصلا فلزی هم نیست و وزنی نداره انگار کار داره اصولی پیش میره . این نوع فرکانسها تا اینجا سه نفر تایید کردند به اقا حمید هم میگم ببینم ایشون هم تایید میکنه . بهرحال اینها همه باید تست بشن تا ببینیم کدومشون خوب کارمیکنه . جالب اینجاست که مثلا یه فرکاس 75.37 هرتز هست اگر مثلا بشه 75.34 دیگه نمیگیره و 75.36 ضعیف میگیره و 75.37 خوب میگیره و 75.38 باز هم ضعیف میگیره همه اینها رو من اینطوری گرفتم اقا واقعا دمتون گرم شما با این کار حرفی واسه گفتن نزاشتید (-: ما منتظر نسخه نهایی هستیم واقعا خسته نباشید .... واسه هیچ دستگاهی این قدر اشتیاق نداشتم
|
شنبه 8 شهریور1392 - 12:43am |
|
|
behn@@m
|
hamze2000 نوشته است: دوستان مطلب اخيري كه من تو بعضي از سايت ها در مورد اين ردياب ساخت انجمن داره انجام ميشه ذكر كنم كه اگه اين ردياب خوب نبود ازش انتقاد نميشد.90%كسايي كه از خودشون دارن انتقاد مي كنند تا حالا اين ردياب رو نديدن و باهاش كار نكردن و اون رو بدرد نخور ميدونن.دوستان عزيز من از طريق اين سايت مودبانه به شما ها تذكر ميدم كه بدون كوچكترين علم و تجربه كار با اين ردياب نياييد نظر نديد.من خودم با يكي از اونها كه در ارتباط بودم مي گفت اين ردياب رو هم نديده ولي چون ايراني ها ساختن به درد نمي خوره.ايراني ها كسايي هستن كه ما با اين همه پيشرفت تكنولوزي هنوز هم نمي تونيم وسايلشون رو از زير خاك حتي با بهترين دستگاه هاي دنيا در بياريم.متاسفانه بعضي از اين دوستان تو اين سايت هم عضو شدن.منصف باشيد كدوم سايت اومده اينقدر شفاف مطالبش رو بدون كوچك ترين مبلغ در اختيار كاربران قرار داده و تمام مديرانش اين همه دلسوز و زحمت كش هستن.باز هم ازتون مي خوام يكم تو اظهار نظر هاتون از اون مخ استفاده كنيد نه از روي حسادت.بريد تمام سايت هاي دنيا رو بگريديد.تو كدوم سايت اينقدر در مورد ردياب اموزش وجود داره يا كدوم ردياب به اين مبلغ فروخته ميشه.بله بعضي از ردياب ها با قيمت هاي پايين داره بفروش ميرسه ولي كي از اون ها رضايت داره؟من باز هم از دوستام مي خوام بيان و انتقاد كنند ولي از روي منطق و علم......من هيچ شناختي از مديران اصلي اين سايت ندارم و مطمئن باشيد اگه جاي ايراد باشه از طريق علمي بشدت ميام و انتقاد مي كنم اونم خيلي بي رحمانه.فقط مي خوام هم منصف باشيد و هم منطقي و علمي.... منم موافقم حمزه جان به امید روزی که هم منتقد هم انتقاد شونده تمامیه بحث هاشون از روی علم و منطق باشه نه تعصب کور کورانه (-: واقعا دوستان اقا حمید و مجتبی جان دارن زحمت میکشن و این ردیابی که دارن ارائه میکنن با این مشخصاتی که اعلام شده واقعا جای افتخار داره و یادتون باشه در تمامیه مسائل علمی دنیا این ایرانی ها هستند که افتخار افرینی میکنند و نمونه هاش زیاده پس فکر نکنین که اون ور اب هرچی درست بشه خوبه و ایرانیش خوب نیست........... مثلا همین دستگاهای OKM با این همه تبلیغات و دب دبه کب کبه فقط تبلیغاتش قشنگه و کاراییش....................................
|
شنبه 8 شهریور1392 - 12:57am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با سلام و خسته نباشید خدمت اقا حمید و محتبی عزیز اگه با این ردیاب نقطه ای مشخص شد با براورد وزن 100تا 300گرم باید این وزنو ذرات در نظر گرفت ایا این امکان نیست که فلز باشه ؟ با تشکر
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 9 شهریور1392 - 8:55am |
|
|
|